- Milyen TV-t vegyek?
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Autós kamerák
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
Nem tudom, hogy szállítanának-e ide. Én itthon vettem.
(Overlandosokkal elég jó kapcsolatban álltam/ok, ezért majdnem beszerzési áron kaptam meg)
Overland, meg van az említett Teréznél férfi-női, ha esetleg a férfiben nem látsz a nőiben is vannak táskák még. Vagy mamut, esetleg westend. -
amargo
addikt
Hi en is jobban bizom bennuk!
jo a nortface, de vannak hatranyai, talan ratudtam mutattni.
azt meg nem emlitettem, hogy fel-egy ev garit ad.. ami 20e ft kicsit keveslek (na jo nekem csak 9e volt) vizhatlansagra: 2e-t meger, hogy ne legyel bajban tenyleg. nekem van a masik taskam miatt, de meg nem kellet. ennyit kibir a tatyo. csak a zippzaraknal kell vigyazni, hogy mindig vedve legyen!
Crumler nek profi cuccai vannak 2-3x ennyiert. azok sem sokkal jobbak. -
littlemole
őstag
Ha az esőtől félsz akkor szerintem a legegyszerűbb ha veszel egy olyan táskát amiben a noti kellően ki van párnázvailletve tetszik is, és beszerzel hozzá szükséghelyzetre egy esővédőt. Kifejezetten túrazsákokkal kapcsolatban nem hiszem hogy annyira ki lennének párnázva. De lehet azért találsz ilyet is.
Én pl kivettem egy másik hátizsákomból az esővédőt és beleraktam a notitáska egyik zsebébe.Ha kell akkor azt dobom rá a táskára. Sokat hordozom a notit , gyakran esőben, és bizony néha jól jött hogy volt valami extra védelem eső ellen is.
Én ezt néztem ki legújabban.
[link]
A mostani táskámnak súlyának csak a fele lenne 1kg 2kg helyett. Ezért gondoltam hogy beruházok rá. Bár először megnézem személyesen is, hogy minőségben milyen. -
amargo
addikt
Nagy esőkben is notival akarsz mászkálni(azaz netalántán túraközben elkap)? Mert azon kívül, ami aug 20.-án és még párszor volt az évben (3x áztam szarrá.. ebből 2x kocsival voltam, csak sétálni mentünk el..), simán kibírja ami van.
Túrázni is szoktál (notival)? Vagy miért pont túratáskát keresel? Mert amúgy elég kevés esélye van, annak, hogy annyira elázzál, hogy egy ilyen tatyó beázzon. -
amargo
addikt
Szia, csak most láttam a kérdést meg.
Tapasztalatok, nyúzom, amennyire csak lehet. Eddig nem tudtam tönkre tenni. A táska hátrésze elég vastagon párnázott, viszont az eleje nem, csak annyira amennyire a belső zsebe, amibe beleteszed a notit, a notimnak az eleje amúgy is elég erősnek néz ki, azt is mondják rá, így úgy pakolom a táskába, hogy az van kifele, a hátulja meg a hátamba.
Szerintem semmivel sem nyújtanak több védelmet! Sőt én elsőnek vettem a túra táskát, azán vettem észre jéééé: notit is lehet belepakolni. Azért korrekten meg van csinálva a belső része, igazából mivel van rajta mell és derék heveder ezért eléggé hozzád szorul a noti, így mégha pörögve esel el, a hátadhoz szorulva marad, ami lehet előny és hátrány is. Elég jól bírja a vizet, igaz nincs külön bugyija, de eddig nem áztam be-> mentem is már nagy esőben.
Nekem egy túratáska volt a cél, ami tehermentesít, majd kiderült, a noti is belemegy és még rengeteg helyem marad. Viszont egy komolyabb túratáskának, minek már merevített a hát, szintén nem nyújt több védelmet, sőt, nem is egészséges notit beletenni, mert kifele domborodnak azok. Crumpler, VAUDE, Tatonka, LoweAlpine is érdemes megnézni, ebből az első nem túratáska, viszont eszméletlen tűrés képességük van. -
xedos
addikt
Az Edigitlánál ezt találtam:
Dicota PerfectSkin notebook táska 14''/15,4''
http://www.edigital.hu/product.php?productid=27755&cat=858&page=1
360 x 285 x 40 mm méretú
Ugyanakkor ha érdekel van egy Macbook pro-ra valóm
piros tucano second skin. Ebbe 355x245x26mm-es noti való. PÜ-zz
Esetleg a macbook 13''-osa nem jó?
Size and weight
Height: 1.08 inches (2.75 cm)
Width: 12.78 inches (32.5 cm)
Depth: 8.92 inches (22.7 cm)
Nézd meg itt: http://www.macbolt.hu/tucano/
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell E5540 i5-4G/ 4gb ddr3 / 500gb Hdd / jó akku / töltő nincs, BIOS kódos/
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Dell 5580 i5-7200u / 8gb ddr4 / 250gb m.2 ssd / jó akku / töltő
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Assassin's Creed Shadows PS5 Játék
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest