- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kiegészítette processzorflottáit az AMD
- Apple asztali gépek
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
Szia, csak most láttam a kérdést meg.
Tapasztalatok, nyúzom, amennyire csak lehet. Eddig nem tudtam tönkre tenni. A táska hátrésze elég vastagon párnázott, viszont az eleje nem, csak annyira amennyire a belső zsebe, amibe beleteszed a notit, a notimnak az eleje amúgy is elég erősnek néz ki, azt is mondják rá, így úgy pakolom a táskába, hogy az van kifele, a hátulja meg a hátamba.
Szerintem semmivel sem nyújtanak több védelmet! Sőt én elsőnek vettem a túra táskát, azán vettem észre jéééé: notit is lehet belepakolni. Azért korrekten meg van csinálva a belső része, igazából mivel van rajta mell és derék heveder ezért eléggé hozzád szorul a noti, így mégha pörögve esel el, a hátadhoz szorulva marad, ami lehet előny és hátrány is. Elég jól bírja a vizet, igaz nincs külön bugyija, de eddig nem áztam be-> mentem is már nagy esőben.
Nekem egy túratáska volt a cél, ami tehermentesít, majd kiderült, a noti is belemegy és még rengeteg helyem marad. Viszont egy komolyabb túratáskának, minek már merevített a hát, szintén nem nyújt több védelmet, sőt, nem is egészséges notit beletenni, mert kifele domborodnak azok. Crumpler, VAUDE, Tatonka, LoweAlpine is érdemes megnézni, ebből az első nem túratáska, viszont eszméletlen tűrés képességük van.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kiegészítette processzorflottáit az AMD
- Metal topik
- Apple asztali gépek
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Ingatlanos topic!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15v Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-10850H 16/512 QUADRO P620 4GB
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 32/512 QUADRO P520 2GB FHD
- Apple MacBook Pro 16.2" M4 Max 48GB DDR5 RAM 16 Core CPU 40Core GPU, 1TB SSD, Asztrofekete
- ZBook Firefly 14 G10 14" FHD+ IPS érintő i7-1355U RTX A500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5431 27% 14" FHD IPS i7-1270P 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest