Új hozzászólás Aktív témák
-
S.Feri
őstag
Pont most vettem tatyit.
Tipus: Dell inspiron 9400 [link], annyi a különbség, hogy ami nekem van abban 3*1gb ram van és geforce go 7900gs.
Méret:394 x 288 x 41 mm
Tatyi: Samsonite Sahora 1280*ccc*49
[link] a tatyi fekete.
Pozitívum és negatívum? Hm, arra vettem, hogy a noti mellett 1 napi motyim is beleférjen, ha egyetemre megyek, erre tökéletesen jó lesz. Még a notim is simán belefér. -
ferkoboy
senior tag
En egy Sony Vaiot futtatok. Taskam pedig egy szokvanyos hatitaska kinezetu Targus. Jellemzoen baromi jo minosegu, elettartam garis, es a Users-ben lehet szert tenni eme remekmuvekre.
-
ssage
csendes tag
Én is ezzel a táskával szemezgettem, szerintem kinézetre az egyik legjobb. Mégsem ennél kötöttem ki, pont a mérete miatt, a képeken nem látszik, de tényleg nagyon-bagyon nagy. Elveszne benne a gépem, és ami rosszabb, ide-oda csúszkálna.
Kár, hogy nem gyártják kisebb méretben, ilyet vettem volna...
optikus: jót érdemes koppintani, véleményem szerint is nagyon király a minősége és az ára sem rossz.
[Szerkesztve] -
spety
csendes tag
-Compaq NX8220
-15,4''-os kijelző
-Dicota, link: http://dicota.hu/products.php?csoport_id=5&termek_id=27
(barna színben)
+ nagyon sokminden belefér(egér, töltő, füzetek, stb..), a mérete, elég rendesen ki van párnázva
- ár(kb 13E), néha jól jönne egy fogantyú
Más:
Mivel elvileg 17''-os méretig használható, ezért meglehetősen nagy, így sztem kisebb embereknél érdekesen nézhet ki.
Más2:
Én szívesebben viselem ezt a táskát, mint hátizsákot, mert ezt legalább tudom fogni a kezemmel, és mellettem van, nem pedig mögöttem. -
törölt tag
Ez az egesz hama caseman sorozat egy eleg eroteljes koppintas. Van egy Crumpler nevu ausztral ceg ok talaltak ki es kezdtek el gyartani ezeket a trukkos fotos es notebook taskakat. A legtobbje olyan hogy meg nem mondod mi van benne, ezert hasznalok en is ilyen fotos taskat. A caseman is a hamatol szokatlan jo minoseget kepvisel. En is neztem pont ezt a taskat is (MM-ben van), de vegul a kisebb mellett dontottem. A crumpler joval jobb minoseg mint a caseman csak nalunk mar nem forgalmazza senki (ausztriban van legkozelebb) es eleg draga is.
-
ssage
csendes tag
Én egy caseman ([link]) tatyót használok. Bár 15,4''-os notbookokhoz készült, a widescreen-es notik többsége nem fér bele, én egy 15''-os HP-t cipelek benne, ami éppen belefér. Az eddigi tapasztalataim alapján nagyon jó táska, kellően védi a gépet. Simán elfér benne a táp, egér és bőven van még hely néhány CD-nek, mobiltelefonnnak és papíroknak is. Egyetlen dolog volt benne, ami nem tetszett: volt a noti tároló rekeszben egy kis műanyag akasztó, gondolom a kulcsoknak. Én viszont, ha nem baj inkább nem raknám a kulcsaim közvetlenül a gépem mellé, nem is tudom, hogy gondolták(há Maargit, noormális?)
. Ezért ezt az aksztót pár jólirányzott, rongyhegesztőket megszégyenítő mozdulattal eltávolítottam.
Számomra a legfontosabb, hogy nem látszik rajta, hogy notebook táska, nem az a tipikus szögletes cucc. Ez ad némi biztonságot is, mert ugye senki sem szeretné, hogy leüssék a nagy értékű rakományáért.Szócval mindenkinek csak ajánlani tudom, ha nem egy tipikus notitáskára vágyik.
-
törölt tag
EV-ben vettem egy Caseman NB-Cover 15.4'' tatyeszt. Igy nez ki:
http://www.a2z-shop.de/hama/132802/Hama-Notebook-Cover-Caseman-15,4-Grau-Orange-23916.htm
http://www.a2z-shop.de/hama/popup_image.php?pID=132802&osCsid=f2c79f0e9fb8868920316d96f6804764
Elvben 15''-os de szerintem nem ferne bele, de meg ha bele is megy táp es tartozekok nem fernek sehova!
En egy 12''-os gephez vettem. Ez elforditva megy bele es igy hely van mellette a tápnak (+kabel) es egy egernek. Ez a taska nem vastag, parnazott ugyan, de nem oly utes allo mint egy nagy tatyi. Cserebe konnyu (<0.5kg) es jol hurcolaszhato, amolyan atmenet a taskak es mappak kozott (8khuf volt).
Van jopar hibaja is:
A gepet nem tartja a helyen semmi amikor ki van nyitva, plane ha meg cuccok is vannak melle teve (pl. a kabelek egybol kifordulnak).
A taska fulei belul vannak, ha nem mappakent pl. a honunk alatt visszuk akkor kozepen ki kell cipzarazni egy kicsit es a hordfuleket ott lehet kibujtatni.
Nincs valraakasztashoz szij es nincs ful sem hozza.
Ezert kicsit atalakitottam ;)
Bevartam ket tepozaras pantot amik a gepet stabilan tartjak.
A hordozfuleket levagtam es kivulre vartam.
Felvartam 3 db akasztofulet. Igy vallra akasztva is hasznalhato, a fulek kialakitasa miatt akar vertikalis allasban is! A zipzarai lehetove teszik, hogy igy is nyithato legyen.
Ezekkel az atalakitasokkal egy nagyon jo, kicsi, konnyu es praktikus tatyeszt varazsoltam belole, de csak az vegyen ilyet akinek van affinitasa es felszerelese az ilyen home-made dolgokhoz. -
törölt tag
Egy munkatarsam vett ilyen tatykot, parnazott szurke gyongyvaszon, eleg jo, fuggoleges kialakitasu de valszij nincs hozza. MM ben vettuk de ez olyan 2 eve volt. Most hogy en is tatykovasarlasba fogtam megneztem es a budaorsi mm-ben nem volt (egyebkent a westenben vettuk anno).
Hatranya, hogy a gepen (egy 14''-es) kivul nem fel bele semmi mas, a tap sem, max izombol belenyomva oldalan kipuposodva, de az eger meg egyeb cucc mar abszolut nem. A kipakolas is korulmenyes mert nem korbe csak a felso élén nyilik igy eleg nehez kihuzni belole (beletapad). Ettol fuggetlen eleg jo tatyesz, en is hasonlot akartam es mindjart le is irom mit vettem. -
varsza
tag
Sziasztok!
Nekem egy 14.1''-es notihoz (ACER) kellene valami kicsi vékony táska. A MAC zokni ne érdekel, mert az semmitől sem véd, és jó lenne, ha az adapter, meg egér elférne benne. Szóval és egyrekeszes plusz külső zsebes táskát keresek, de eddig nem jártam sok sikerrel.
Ja és csak a klasszikus design jöhet szóba.
Köszi -
Ákoska
csendes tag
Sziasztok!
Egy HP nx6125-öst használok, és szeretnék hozzá venni egy notebook-hátitáskát. A lényeg az, hogy jól védje a laptopot, minőségi legyen, és legyen benne sok hely is még, mert suliba kellene majd...
Szóval várom azok hozzászólásait, akik laptop-hátitatyót használnak.
Különösképpen érdekelne a Targus TCG 650-es táskát használók véleménye!!
Előre is köszönöm!
Üdv: Ákos -
szilvaspet
tag
Üdv!
Én kifejezetten hátitáskában gondolkodtam a HPQ nx6110-esemhez és a Samsonite Backpack Sidewinder lett a kiválasztott...
[link]
Nagyon elégedett vagyok vele, kényelmes, úgy érzem jól védi a gépet és lehet még bele pakolgatni, emellett egyáltalán nem nagy... -
Shia-ko
aktív tag
A dicota.hu-n van magyar központi cím, ahol kisember is vásárolhat, bár van, ahol olcsóbb. A Keleti pu-tól nem messze van a bolt.
Én egy samsonite 350 Series / Paragon II-t vettem, mert elég sok cuccot kell vigyek benne, de a súlya miatt gondolkozom egy Dicota Broker-ben is, mert nem mindig kell annyi hely a noti mellett.
[link]
[Szerkesztve] -
Eszleny
aktív tag
válasz
question man #186 üzenetére
A Dicota weblapján azt írja, hogy a Mission 1 kg nyom. Tudnál képet feltenni a belsejéről?
Hol vetted a táská?
[Szerkesztve] -
question man
tag
Dicota Bacpack Mission egy hangyányit borsos az ára mert 12ropi de szerintem ez nagyon állat kis tatyó két oldalról a gépet egy-egy kb 2-3cm vastag kemény szivacs védi és tart is rendesen ami nem gyenge pedig hogy még a gép rekeszében az A6U 5001-es noti mellett még simán elférne kb. egy 50-es léapköteg mert megvan még 5-6 centi hely mellette és még ott van előtte a másik rekesz és ott még pár kis fiók tehát állat és jó csak kicsit nehéz mert laza 2.5kg saccra
de nagyon ajánlom mert tényleg jó és rendesen védi a gépecskét
-
Chili7
őstag
A topik címére válaszolva:
''Swiss travel product'' Nem tudom, hogy ez milyen márka, de legalább k***a drága!
[link]
Ez tetszett a legjobban az MM kínálatából, mert ez volt a legvékonyabb, egyszínű fekete, bőr és ez a gyöngyház-vászon vagy mi!
Mivel nekem arra kellett, hogy úgymond ''fogantyúja legyen'' a noteszemnek, nem zavar, hogy lemezeken és iratokon, + a töltőn kívűl más már nem fér bele. 16''-ig írja, és 15,4''-eset hordok benne! -
dat
senior tag
A segítségeteket szeretném kérni. Erős guglizás mellett sem sikerült nagyon ''upper load'' táskát találnom. Értem ezalatt hogy nem a szokásos ''lefektetem a tatyót, körbehúzom a két zippzárat és kiveszem a notit'' táska, hanem álló helyzetben csak a tetején van egy zippzár amit kinyitva belecsúsztatható a noti.
Láttam egy Fusi Lifebookhoz adott ilyen táskát, ami nekem nagyon bejött. Ha valaki tud hazai forgalomban ilyenről, és dob egy linket, megköszönöm. -
Louies
aktív tag
Bördiszműves vagyok! ha lenne rá kereset át állnék Notebook táska készítésre és lenne egy igazi hazai termék minden Ph-tagnak akciósan. már csak a elkészítéshez szűkséges dolgokat kell összeirnom, és mehet a gyártás.
-
pampika
őstag
Végre én is találtam egy jó kis tatyót és az ára is megfelelő.
Egy caseman táska lenne az alany: [link]
Igaz, hogy 17''-os a táska, nekem meg 12''-os a gépem, de így belefér mellé a külső dvd-író is. Azért lett ez, mert jó nagy, de mégsem ormótlan, iszonyat jól pakolható, sok kis zseb, naggggyon tip-top -
ludus
aktív tag
Sziasztok!
Ilyet vettem a tacskóba kb. 3 ropi volt: http://web.itea.nu/shop/?produkt=ANC-1 ...
Csontra belefér a wide-os gép, körben párnázott. Nekem megfelel...
ludus -
Szidi
csendes tag
Én az ASUS W3V-hez [link] egy Tom Bihn BrainBag-et [link] vettem, amiben a laptop egy Brain Cell-ben [link] foglal helyet, amit külön is lehet vinni. A kábelek és az adapter egy Snake Charmer-ben [link] utaznak, ami pont befér a Brain Cell fölé a hátizsákba. Van nekik egy keresőjük [link], amiben meg lehet nézni, hogy melyik laptop mibe fér bele.
Pozitívumok:
- nagyon jó
Negatívumok:
- igen drága -
Almos
aktív tag
Csütörtökre meg is jött, át is vettem, nagy örömömre áfástul volt 12500 a vége, így még olcsóbb is lett, mint előre terveztem
A táska nagyon jó, három rekeszes,
- az egyikbe be megy a noti, van neki egy gumírozott, nagyon jól párnázott jó nagy hely (17''-ig), plusz van még hely egyéb iratoknak, más cuccoknak (tegnap egy router, egy hub, 2 adapter és egy klasszikus asztali telefon volt benne egy mappa mellett),
- a másodikban van négy kis gumis zseb, ide jön az adapter, a tápkábel, az egér és a dobozos fülhallgató
- a harmadik legkisebben pedig van hely az iratoknak, pénztárcának, van benne tolltartó is.
Ezen felül van két oldalzseb, plusz egy kivezetés a tetején a fülhallgatónak (discmanhez, vagy mp3 lejátszóhoz). A táskának jó tartása van, így kényelmes a viselése, lerakva is megáll magában, nem dől el, rengeteg szivacs van benne, ami azért megnyugtató, hogy talán jobban védi majd a notit! És mindehhez jön az élettartam garancia
A talán egyetlen negatívum, így elsőre, hogy a fülhallgató kivezetés kicsit ''egyszerűnek néz ki, remélem azért nem fog majd beázni már a legkisebb esőnél isAmúgy viszonylag esőállónak néz ki... Ja, és az a sok fényvisszaverő csík nem biztos hogy kellett volna rá, elvégre nem valami kisiskolás táska ez
-
Almos
aktív tag
Nekem is Asus-om van, egy A3l 5028, ami sajnos/szerencsére nem 17'' így könny(ebb)en bele fog passzolni. Igen, láttam azt a gumírozott részt, ez is az egyik ok volt a sok közül, amiért ez a táska mellett döntöttem. Ha pedig idővel ''hozzáidomul'' a tatyó a gépemhez, akkor az csak még jobb
Ma meg is rendeltem c-enter.hu -tól, holnapra meglesz, az ára pedig 12500+áfa. -
Fifi
őstag
Helló!
Én cirka 2 hónapja nyúzom a Kensington Sadle Bag Sport háti táskát egy Asus A3Vc 15'' társaságában kerékpáron közlekedve. A notesz az első hetekben tényleg eléggé szorult a notebooktartó ''rekeszben'', de ha megfigyelted van abban két gumibetét, ami idővel enged.
Szerintem így jó, mert mindenki a notesz méretéhez tudja tágítani a rekeszt, így 2-3 hét alatt szerintem a 17''-es notebook is könnyebben kivehető lesz.
Én anno a Targus és a Kensington között hezitáltam - itt a fórumban is -, de nem bántam meg a döntésem. Hozzátartozik, hogy én élőben egyiket sem láttam a rendelés előtt csak az interneten lévő leírásra és képekre alapozhattam. Ezzel szemben a fővárosban lakóknak helyzeti előnyük van
Bye, Fifi
[Szerkesztve] -
Almos
aktív tag
ok, köszi az ötletet, rámozdulok ;) Úgy néz, ki hogy a www.megatrend.hu-nál lehet venni targus cuccokat.
Trust táskákról van valakinek tapasztalata?
Trust BG-4500P ([link])
Trust 600B ([link])
Elég nagyok ezek? Jut a táskában hely másnak is? Ismertek esetleg boltot, ahol van raktáron, meg lehetne nézni, kipróbálni? -
Almos
aktív tag
Üdv!
Én is táskát nézek, mivel a gyári ajándék asus kicsit kevés a célnak. Amit eddig kinéztem az egy Kensington Sadle Bag Sport háti táska ([link]), én is kipróbáltam notebook.hu-nál, nagyon jó, masszív, rengeteg hely, zseb van benne, nincs rajta kívül semmi jelzés. Elvileg 17'' notikhoz van, nekem a 15''-os éppenhogy jó bele, a 16'' verzióba már nagyon nehezen ment bele, a kivételnél pedig már meg is ijedtem, mert olyan erősen kellett megfogni a notimat, hogy kijöjjön, hogy már féltettem. Ez pl. komolytalan, viszont nagyon jó merevítése volt a táskának (Kensington Contour Backpack) Mindegyik Kensingtonra élettartam garancia van, viszont kicsit drágának találom a 16ezer Ft-ot...
Tud valaki esetleg hasonló képességű hátizsákot ajánlani? Milyen márkákat érdemes még nézni, és hol? Hama, Dicota, Samsonite (túl drága...), stb... -
SunBreeze
aktív tag
3 hete vettem kb és adtak hozzá eléggé elviselhető táskát. kb 5000 ft-körül mozog az olyan táska. 1 nagyrekeszes(két biztonsági tépőzárral) + egy tépőzáras rekesz (kisebb).
jó anyagból készült, nem csak egy ilyen gyorsan összevarrott valami ... de lepasszoltam tesómnak, mivel én többet utazok és nem akartam hogy lássák hogy notebookot visziek. rá van szépen írva a táskára hogy asusés teljesen lerííí.. úgyhogy vettem egy másikat, tesómnak meg megfelel az.
-
SunBreeze
aktív tag
ASUS A6U 5040 15,4 colos asszem
nincs egy hete hogy vettem egy notebook táskát. hátizsákot akartam, mert az nem annyira feltűnő..
[link]
a fehér csíkok amúgy csak olyan fényvisszaverősek, tehát nem világítanak ...
nagyon jó szerintem masszív anyagból készült, lehet érezni rajta. a notebook.hu- mammutban lévő boltjában vettem. 15400 volt kb. a noti külön zsebbe megy, tépőzárral erősítve, előtte még belefér egy 500db-os fénymásoló papír (kipróbáltam) és van még egy rekesz elöl külön cipzárral, oda is simán beleférne. és még ezeken kívül 3 db cipzáros rész van.
csak a garancia hosszát nem tudom
eddig még csak pozitívumai vannak. negatívumot nem fedeztem még fel
kurvajó táska, örülök hogy találtam ilyet
amúgy 17 colos notik-nak tervezték, az van ráírva, de az enyém is nehezen fér bele. -
Blyan
félisten
Én is ilyen okból használom a ThinkPadekhez készített hátizsákot, ránézésre a kutya se mondaná meg, hogy laptop van benne (a szintén a ThinkPadekhez készített válltáskákkal ellentétben sem IBM sem ThinkPad embléma nincs rajta - illetve csak olyan helyen, amit csak akkor vesz észre valaki, ha 3 cm-ről bámulja ).
Persze az sem volt utolsó szempont, hogy sokkal jobban megtudom pakolni anélkül, hogy leszakadna a vállam (volt, hogy hazamentem a munkahelyemről; benne volt a 15''-os noti, egy csomag A4-es papír, egy üveg bor - épp születésnapot tartottunk - 24-es CD mappa) -
pampika
őstag
Mármint lenyúlási tapasztalatokra vagy kíváncsi?
Amúgy én is ezen a véleményen vagyok, hogy az a jó, ha nem látszik, mi van nálam. Régebben a gericom gépemhez adott hagyományos táskát használtam. Egy ideig nem volt vele gond, de aztán egyre nőtt a noti lopások száma és már a vonaton is folyton azt kellett figyelni, hogy ki pakolászik a táskám környékén...bealudni mellette meg ugye lehetetlenAzóta belerakom az utazótáskába, ruhák közé. Úgy senki se tudja, hogy van nálam noti
-
DNS_65
senior tag
Tényleg gyönyörü táskákat linkeltetek be, a kedvencem a
Nasa-nike megoldás, pont azért mert high-tec, de kivülről nem
annyira feltünő.
Ti akik olyan táskával jártok keltek (pl: Bp-en a bűn városábanamiről messziről látszik
hogy notbook van benne, nem féltek hogy kikapják a kezetekből??
Pl az utca forgatagában.Közlekedési eszközön,v. piros lámpánál..bárhol..
Mivel Magyarországon (!!!) élünk ahol még a réz diszeket is lelopják a Váci
utcábol, hogy lehettek ilyen bátrak??
Soxor elnézem a metrón hogy nemsokból állna kitépni valaki kezéből egy
ilyen táskát!Bár nevezzetek aggodalmaskodonak, vagy pesszimistának,
de szerintem inkább realista vagyok.
Szal' szerintem az a legjobb ha nem is látják hogy mi van az embernél.
Valakinek valami tapasztalat ezzel kapcsolatban? -
Louies
aktív tag
mennyit érhet 1 gyári ajándékba adot ASUS táska?
[Szerkesztve] -
No M Tobi
csendes tag
Üdv,
Kaptam egy Samsonite tatyót, de más fajtát néztem ki magamnak, uh baráti áron túladnék rajta.
raktam fel pár képet, ha valakit érdekel, próbálok pár jobbat is csinálni, de most gyorsan csak ennyire futotta
az én Clevo 551G-m pont belefér (333 x 276 x 33 mm)
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[Szerkesztve] -
RedWing
aktív tag
Hy!
Noti: HP-Compaq nx6125 (PY421EA)
Tatyó: http://www.hama.hu/index.php?page=reszlet&id=401&foto=0&termek_fo=7&parent=111
Nekem tökéletesen megfelel!!! (persze nem egy nagy szám...) Heti 400 km-t vonatozok vele... Külsőre is nagyon teccik!Bátran ajánlom bárkinek!
-
vvzs
tag
Ez is nagyon jó és kicsi. Gyöngyvászon. és csak 8900.-
-
vvzs
tag
Üdv Mindenkinek!
Én is ilyet használok és nagyon jóóó!!!
Van gyöngyvászon is!
Ide érdemes benézni: [link]
[Szerkesztve] -
Louies
aktív tag
valami tutti jó táskát látam a Media Marktban, csak nem tudom a márkát de az ára 4ezer volt.
-
Shadowfax
addikt
Amiket belinkeltél Tucano Second Skin Folder-nek nevezik, s kapható a laptop.hu-nál: [link].
Budapesten 3 boltjuk van. [link]
A S@turn-ban ill. a Media M-ban lehet kapni néha hasonló neoprén tatyókat. Ma pl. vettem a notimnak (T43) egy ilyet: [link]
3 ezer pénz volt. A célnak tökéletesen megfelel.
Ezen kívül ugyanitt vannak Caselogic márkájú hasonló ''tatyók''. De ezek drágábbak. S sajna inkább csak a széles kijelzős notebookokra kaphatók (15''4' ill. 17'').
Tudom, kicsit későn reagáok a hszedre, de ha Neked már nem aktuális, másnak talán jól jöhet. -
Gazala
aktív tag
Már másik topikba is leírtam, én a Travelmate 4001-es notimhoz Targus Backpack CN600 táskát használok. Bár elég keveset viszem a notit, de sulitatyóként is használom és nagyon bírja a strapát, immár fél éve.
[link] -
danyboy01
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy ACER TM 8104WLMI 15.4''-os gépem van és tökéletesen passzol az alábbi techair táskába. A táska nagyon jól van kidolgozva, bár lehetne benne több rekesz a kütyüknek. Az adapter mellett egy egér és egyéb kiegészítő már nehezen fér el, könnyen túlzsúfolt lesz a táska. Ezt leszámítva kényelmes, jó fogása van, több helyen megerősített.
[link]
Élettartam garancia van hozzá, ami nem rossz.....szerintem! Összeségében egy jól használható és stílusos táska!Csak ajánlani tudom! Nem tudom, hogy lehet-e Magyarországon kapni.....én ugyanis Londonban vettem......ára:12250ft
Danyboy
[Szerkesztve] -
Louies
aktív tag
Csáó! Nekem ilyen Notim A6R és táskám van. én meg vagyok elégedve vele. ha kocsival jársz-kelsz tökéletes. És ha tudsz vigyázni rá. Akkor megteszi.
egyedül az oldal éleknél a szivacsoláson sporoltak igy nem jó sehova odaüttni vagy esetleg leejteni.
Megj: Az A3-as sorozathoz szar táskát ad az ASUS.
Ahoz képest az A6 superjó ja és 15,4''-es.
ÉS ha ilyen notit akkarsz akkor kapsz mellé még 1 egeret is ami, 1 Asus logos logitech. És király -
rii
nagyúr
Sziasztok!!!
Nekem már van egy marha jó oakley táskám, úgyhogy én csak egy mappát keresnék notebook méretben, párnázottat persze, olyat amit mondjuk hónom alá csaphatok ..... szóval engem se nem hát, se nem váltáska érdekelne .... meg füle se legyen (-:
Előre is köszönöm! -
Shadowfax
addikt
Tud esetleg valaki egy boltot mondani Bécsben, ahol notebook tatyókat is árulnak? Pl. Dicota, Tech Air, Toshiba stb.
Tudom, Google a barátom, de főleg webáruházakat dob ki...
Előre is köszi. -
ftc
nagyúr
Én az Acer notimhoz egy FS táskát használok mert sokkal jobban óvja a notit mint az eredeti Acer táska
Link:
[link] -
Blyan
félisten
Jó kis tatyó, elfér benne minden, amire szükség van (egy 15'' noti gond nélkül), meg felelően párnázott és adnak hozzá egy ilyen kis kütyüt.
Viszont lehetne olcsóbb is, 16000 pénzért vesztegetik.
[Szerkesztve] -
Chris82
senior tag
Sziasztok!
Nekem egy American Tourister táskám van. A Samsonite saját márkája. Honlapon a pontos képét még nem sikerült megtalálnom. Ahol a laptop van, ott egyáltalán nincs tárolórekesze, ezt nagyon praktikusnak tartom, mivel így nem karcolódik a laptop teteje. Külső cipzáras rekeszek vannak rajta. Az ára 9500Ft körül volt, pontosan nem emlékszem. -
KrAt
veterán
Üdv! Én nekem egy HAMA Sportsline van. Nekem pont elég. A noti lazán elfér benne, és mellé a töltő is elfér, szóval minden ok
Mindenhonnan párnázott, nem túl nagy, vállra vehető, szóval nekem tuti kis táska. És veszett olcsó volt
(~4ezer Ft.)
Üdv: Atesz -
jani0625
aktív tag
jó van na,bocs hogy nem úgy írtam,most megteszem.
a noti: http://www.notebooksbilliger.de/product_info.php/asus_a6vaq026h
15,4 colos, nagyon jó gép
táska : Samsonite Paragon II Hockenheim, sztem pofás, sok rekesz, masszív, elegáns.
http://www.bagagespecialist.nl/product.php?id=43194
pozitív: a válltartón van valami anyag ami nem engedi hogy lecsússzon,nagyon jó, baromi sok rekesz, a hátulján van egy rész amin át lehet bújtatni egy huzogatós táska kihúzott fogantyúját,így a huzogatós táskára fel lehet tenni úgy hogy nem esik le.Pont belefér a gép mellé a táp és az egér. Az első részbe meg a kábelek,cd-k, hátsó fakkba papírok.
negatívum: eddig még nem volt -
RudiG
tag
Hali!
Milyen notebook-táskát ajánlotok ASUS A6VA-hoz? 15,4''-os a kijelzője. Nem szeretnék rá túl sokat költeni,de azért óvja a gépet,ha lehet. -
dabadab
titán
válasz
Shadowfax #121 üzenetére
En is naluk vettem a hatizsakomat, egy Hedgrent [link].
A 15.1''-es FuSi Lifebook E4010D-met hordozom benne, az eppen belefer, merevitett hatresze meg tenyleg nagyon parktikus (es kenyelmes), nyugodtan lehet papirokat pakolni a laptop moge, nem gyurodnek ossze.
(Szerk: Ja, es van belole tiszta fekete, nem kell ilyen hulye szinu hatizsakkal rohangalni)
[Szerkesztve] -
Fifi
őstag
edigital.hu-n néztem, de egy helyi kereskedő is úgy tájékoztatott, hogy kb. 1 hónap múlva lesz, de pont tegnap volt fent a fővárosban és hozott egyet nekem.
A poén csak az, hogy végül a Kensington mellett döntöttem és viheti vissza
Mivel notebookot is nézegetek, ezért majd a kettőt együtt rendelem be.
Bye, Fifi -
Batman
őstag
Köszönöm a válaszokat, most már tudom hol lehet körbenézni.
Mik a tapasztalatok az ilyen táskákkal általában , még sosem volt ezért kérdem , előnyök hátrányok.... -
P1eTr0
aktív tag
Batman: Ha Samsonite táskát szeretnél, van egy bolt a körúton, amiben elég nagy a választék. Sajna a pontos címet nem tudom, de az bizots, hogy van a Laptop.hu-nak egy boltja a Teréz krt. 7-ben. Attól kb. 3 perc gyalog a Nyugati felé. Állítólag ők a hivatalos beszállítok, és szereznek is táskát, ha nincs olyan, ami éppen megfelel.
Fifi: Nem tudom, te hol nézted a Targus táskát, de én sem boltban vettem.
http://www.c-enter.hu/ Náluk lehet rendelni (most épp 11.750 ft). Megrendeled, adnak egy árajánlatot, és kb 2 napon belül hozzák.
Remélem segítettem. -
Batman
őstag
Hellosztok!
Érdelkődnék, hogy Samsonite táskákat hol lehet nálunk viszonylag jó árban kapni és ahol elég nagy választék van készleten.
SAMSONITE SAHO BACKPACK LARGE
Egy ilyesmit eltudnék képzelni.
Engem hátizsákos változatok érdekelnek, szal jöhetnek más gyártórol is vélemények.
köszi -
Fifi
őstag
up
-
Fifi
őstag
Sziasztok!
Na az edigitalon a kinézett Targus CN600 notebook hátitáska [link]
majd egy hónap múlva lesz.
Azonban találtam egy Kensington Sadle Bag Sport notebbok hátitáskát is.
Ime: [link]
Igaz ebbe nagyobb noti is belefér és kicsit drágább is, de van és nem kell várni rá.
A Targusban a kivehető notebooktartó nagyon tetszik, de külső formára a Kensington jobban bejön. Sajnos egyiket sem tudom élőben megnézni és a Kensington belsejéről még képet sem találtam a neten.
Te melyik mellett döntenél?
Bye, Fifi -
makimi
csendes tag
Az én gépem egy Acer Aspire 3610 WLMi, 15,4''-os kijelzővel.
Kiválasztottam hozzá a legeslegolcsóbb táskát, ami kemény 6000 Ft-ba került, és a Targus névre hallgat. Tökéletes, éppen elfér benne a gép, a külső részébe pedig elfér az egér, lemezek, még a pen-drive-oknak is külön hely van, na meg a kis lemezeknek.
Egyetlen hátránya, hogy a nagy kijelző miatt az akkut nem tudom hova tenni. Másik táskát igényel. De akinek 15''-os gépe van, még nagyobb hasznát veszi, mint én.
Megszívattak, mert az volt ráírva, hogy a 15,4''-nak is jó. Végülis igazuk van -
misimagaki
aktív tag
válasz
misimagaki #98 üzenetére
Egy featurekimaradt a Tucano táskám leírásából: hátizsáká alakítható. Igaz elég hülyén néz ki az ember hátán egy nagy téglatest, rajta egy kisebb téglatesttel. Sose lehet tudni, mikor jön jól az embernek egy lehetőség.
Ja, meg a notebook rekesz mellett van egy külső irattartó rekesz, ami kb. 5 cm szélességű.
Szóval alaphangon síímán jó ez a táska is, e egyébknt tényleg jó cucc. A notebook.hu-nál vannak a Tucanonak egyéb nem a klasszikus notebooktáska formátumú cuccai is pl. oldaltáska, hátizsák. -
P1eTr0
aktív tag
Hát akkor én is csatlakoznék a hozzászólókhoz.
A gép: Acer Travelmate 4060
TFT: 15,4''
mérete: 38x29x2 cm
Elég sokáig kerestem megfelelő táskát, de nehéz volt, ugyanis minden táska kb. 1 cm-rel kisebb volt, mint amekkorába belefért a notebook.
Hosszas keresgélés után ezt vettem:
Targus CN600
Számomra az volt a fontos, hogy ne legyen feltünő, és könnyen tudjam hordozni. Ebben a táskában tényleg elég sok hely van, ráadásul van benne egy külön tok a laptopnak, amit ha úgy tetszik, ki lehet venni.
Elvileg maximum 39 cm-s notebook fér bele, tehát belefér, aminek kell.
Negatívumot még nem tudok mondani. Nekem nagyon bejött idág.
Csak ajánlani tudom! -
Beatbox
csendes tag
Sziasztok!
A notim: Asus A6Va-Q034 [link]
Sajna a notihoz csak egy egyszerű kis tatyó járt, így eddig kénytelen voltam két táskát hordani a munkával együtt. Sokáig a Samsonite (Hungaroring v. Magny Course) volt a befutó, de a 35k-s ára kicsit elriasztott. Ehelyett találtam viszont egy másikat, amit csak ajánlani tudok.
Táska: DELSEY Computer L [link] (a jobb felső)
Pozitívumok:
- az ára 16k
- igényes kivitel
- masszív, a noti középre kerül és jól párnázott
- a gép nagyon jól passzol (15,4'')
- sok jól kialakított pakolóhely az iratoknak
Negatívum: egyenlőre nincs
[Szerkesztve] -
Xantomas
őstag
Jelenleg én az Albacomp notihoz kapott ajándék táskát használom. Szerintem gusztustalan, de a célnak megfelel. Gép, táp, kábelek, egér be a táskába, és az együtt be egy Budmil, szerintem ritkamódon párnázott (értsd ez alatt, hogy az alján és a hátfalán van egy kb 1,5 cm vastag puha rész, amitől masszívan szinte áll).
Egyetlen táska tetszik igazán amit mernék is hordani vonaton, hogy ne attól parázzak, minden percben hogy jön a többség elviszi. [link], de nekem kicsinek tűnt.
Minden bizonnyal egy málhazsák lesz átlakítva, kibélelve, és még egy réteg anyag belevarva és egy kiszuperált Samsonite notebook táska beleépítve.
Ennél jobb nem jut eszembe, amiről nem rí le hogy mi van benne...
[Szerkesztve] -
Ködmön
csendes tag
válasz
kapcs-ford #66 üzenetére
Január végétől a Dicota Hungary forgalmazza Magyarországon a Techair táskákat is.
www.dicota.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest