- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Autós kamerák
- RAM topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ByB
addikt
Ma vettem egy Logitech Kinetic Briefcase-t és csak megerősíteni tudom, hogy elképesztően egyben van: minőségi, praktikus, szép és ehhez képest olcsó! Elgondolkodtam egy Backpack változaton is, mert kezd egyre leharcoltabb lenni a Nike Epic-em...
Logitech Kinetic Briefcase
minőség - 5
praktikum - 5
esztétikum - 5
tartósság - még nincs tapasztalat
ár - 5 -
ByB
addikt
válasz
kapcs-ford #70 üzenetére
Azért egy ilyen táskánál érdems belepróbálni a laptopot, megnézni, hogy milyen a belső elrendezése, egyáltalán jól néz e ki élőben... Számomra rizikós, én még a fogdosós, nézegetős vásárlók típusához tartozom!
-
ByB
addikt
válasz
kapcs-ford #66 üzenetére
Már volt szó róla a topicban, de beszerezhetetlen...
Vagy tudsz valamit?
-
ByB
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #51 üzenetére
Köszönöm, jövőhéten elnézek valamelyik boltjukba...
-
ByB
addikt
válasz
Dr. Akula #48 üzenetére
Jó kérdés, utód egyenlőre nincs, a mai napig jövőbemutató megoldások tömkelegét tartalmazza! Volt hozzá egy külön kis papír a szabadalmakat sorolta fel... Valószínűleg nem annyira sokan vették, én még 50k-ért vettem!
Talán az exkluzivitását növeli, hogy nem gyártják örökké, fene se tudja!?
-
ByB
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #45 üzenetére
És mindehhez hol lehet hozzájutni Budapesten, esetleg tudsz segíteni?
ui.: Laptopod gyönyörű...
[Szerkesztve] -
ByB
addikt
válasz
Dr. Akula #40 üzenetére
Hát én a WE egyik Nike boltjába vettem, de talán a Jákói Sport foglalkozik még a forgalmazásával... Én eddig csak két emberen láttam, mióta megvettem bő két éve... De ha van egy kis időd - nike.com - north america - usa - customize - equipment - bags - epic 1 id Egy kis nyálcsorgatás, de sajnos európában már nem kapható a táska, én most izzítottam be a kapcsolataimat, hogy kerítsenek nekem még egy ilyen táskát, mielőtt végleg megszűnik létezni!!! (Itthon mégegyszer nem adok ki érte ennyit!!!) 15-ös notinak pont tökéletes, szerintem ennek találták ki, meg nekem...
-
ByB
addikt
válasz
kapcs-ford #33 üzenetére
Itthon hol lehet Techair-t kapni?
-
ByB
addikt
válasz
Dr. Akula #31 üzenetére
Ha csak párnázva lenne: de minden oldalról vázszerűen is meg van merevítve!!! A lenti sarka ráadásul valamelyest energiaelnyelő anyagból is készültek, magyarul mindent megtesz a táska a felhasználó hülyeségeinek kiküszöbölésére!!! Ennél jobb hátizsák szerintem nincs... Emellett atomsok és változatos benne a hely! A vállpántját a NASA fejlesztette, (valszeg 50 éve kitalálták, csak most jutott idáig) a katapultülések energiaelnyelő anyagát használják benne, magyarul egész napos cipelés után is kényelmes! S ez tényleg így van!!! Egy hátránya van csak, hogy a felülete a műanyag váznak könnyen karcolódik, ami esztétikailag zavaró tud lenni... Jah meg egy apróság: itthon 40-50k...
Max noti méret 15.x colos!
-
ByB
addikt
válasz
SimonMágus #21 üzenetére
Tudsz nekem mondani rá egy árat?
-
ByB
addikt
ASUS M6Va-8019 laptop - gyári táska és egy Nike Epic Bővebben: link hátizsák! Utóbbi fullos védelmet ad, de sajnos itthon drága és akadozik az ellátás is, pedig USA-ban 20k, ami a tudásához mérten korrekt!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Gyúrósok ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Remek áron dobozos új Hp Envy x360 garanciával /2in1/i7-1355U 16GB 1 TB SSD FHD IPS Touch 15.6"
- X1 Carbon 10th 14" 3K OLED i7-1260P 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5300 üzleti laptop BAZÁR - ÁFÁS számlával!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest