- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ákoska
csendes tag
Sziasztok!
Én egy Samsonite G-Ride hátizsákot használok. Egy Hp nx6125-ös gond nélkül belefér (ilyenem van), 15'' és 15,4'' notiknak van, de a 15''-ös kényelmesen belefér. A vállpántja nagyon kényelmes, vastagon párnázott, illetve a hát résznél is vannak vastagon párnázott részek.
Ezenkívül nekem az is nagyon fontos volt, hogy jó nagy hely is legyen benne még az egyéb dolgoknak, ugyanis én suliba is ezzel járok. Jó sok könyv belefér, a mellékzsebek is hasznosak, 2 oldalsó, meg az elején van 2 lapos zseb, a belsőbb zsebben sok kis fakk van kialakítva tollaknak, igazolványoknak, és van benne egy gyönyörű szépen csillogó kulcstartó is
.
Bár még csak 3 hete használom -viszont elég intenzíven, BKV-vel- nagyon jónak tartom. Minden hétköznap viszem benne a notit.
Az ára talán egy kicsi borsos, de van rá 2 év garancia, úgyhogy sztem jó választás.
[link]
Üdv: Ákos -
Ákoska
csendes tag
Sziasztok!
Egy HP nx6125-öst használok, és szeretnék hozzá venni egy notebook-hátitáskát. A lényeg az, hogy jól védje a laptopot, minőségi legyen, és legyen benne sok hely is még, mert suliba kellene majd...
Szóval várom azok hozzászólásait, akik laptop-hátitatyót használnak.
Különösképpen érdekelne a Targus TCG 650-es táskát használók véleménye!!
Előre is köszönöm!
Üdv: Ákos
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- BestBuy topik
- Battlefield Redsec - Ma délután indul az EA ingyenes battle royale játéka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Gumi és felni topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Macbook Pro 14"- 16" - M5/M4Pro/M4 Max - Rendelhető!
- Thinkpad E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 4GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.