- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowfax
addikt
Kifejezetten vízhatlan notebook táska ez (kétféle színben kapható). Van külön esővédője. Viszont ez inkább sportos, kevésbé elegáns.
Esetleg veszel egy igazi bőr tatyót, igaz az sem tökéletesen vízhatlan, de tovább bírja az esőben gyűrődést.
Bár inkább azt tanácsolnám, vegyél egy esernyőt, s akkor bármilyen táska megfelel. -
Shadowfax
addikt
Méretek: 420 x 330 x 130 mm Azaz, baromi nagy lesz a 14''-os kicsikédre.
Inkább mindig a méreteket nézd, ami mm-ben van megadva, illetve próbáld bele, mert az a biztos.
Egyébként én is bajban voltam, mert 14''-osra nem nagyon adnak ki táskát, vagy 15'', vagy 17'' vagy 12''-osra lehet csak kapni.Second skinről már nem is beszélve...
Végül egy BB válltatyót vettem, abban nem feltűnő, hogy noti van nálam.
[Szerkesztve] -
Shadowfax
addikt
Egy kicsit off talán, de ez annyira jó, hogy nem bírtam megállni, hogy ne linkeljem.
Egyedi kézműves foltvarró technikával készült ez az eredeti stílusú NoteBook védő vagy takaró. Tökéletes, eredeti és személyre szóló ajándéknak ideális, hasznos és mutatós darab. Megóvja drága és kényes NoteBookját, Laptopját a portól-kosztól egyéb szennyeződéstől anélkül, hogy annak fedelét le kellene hajtania, de a lehajtott állapotban lévő NoteBookra terítve is védi azt a portól, szennyeződésektől. A textil és a diszkrét színek hangulatot és melegséget visznek irodájába, dolgozó szobájába, tökéletes dekorációként hatnak. Mérete minden Notebookra megfelel, 30 fokon mosható, vasalható.
[link] -
Shadowfax
addikt
meg sima sporttáskában kevésbé tünik fel bárkinek, hogy az bizony direkt noti szálitására lett tervezve
Bizony, én is ölég parás vagyok, ha közlekedési eszközökön kell szállítanom a notit... vagy egyszerűen csak az utcán sétálgatok vele, én sem szeretem, ha látszik, mi van a táskámban.
Így táskaként egy Björn Borg válltáskát választottam - ha átvetem a vállamon, nem tudják olyan könnyen lerántani és elszaladni vele, ill. nem is látszik, hogy noti van benne. -
Shadowfax
addikt
Amiket belinkeltél Tucano Second Skin Folder-nek nevezik, s kapható a laptop.hu-nál: [link].
Budapesten 3 boltjuk van. [link]
A S@turn-ban ill. a Media M-ban lehet kapni néha hasonló neoprén tatyókat. Ma pl. vettem a notimnak (T43) egy ilyet: [link]
3 ezer pénz volt. A célnak tökéletesen megfelel.
Ezen kívül ugyanitt vannak Caselogic márkájú hasonló ''tatyók''. De ezek drágábbak. S sajna inkább csak a széles kijelzős notebookokra kaphatók (15''4' ill. 17'').
Tudom, kicsit későn reagáok a hszedre, de ha Neked már nem aktuális, másnak talán jól jöhet. -
Shadowfax
addikt
Tud esetleg valaki egy boltot mondani Bécsben, ahol notebook tatyókat is árulnak? Pl. Dicota, Tech Air, Toshiba stb.
Tudom, Google a barátom, de főleg webáruházakat dob ki...
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Strix G614JZ Intel Core i9 13980HX/RTX 4080/32GB RAM/4TB SSD eladó remek áron
- MSI KATANA 17" Notebook! i7-13630H / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1 Tb SSD / 20 hónap GARANCIA
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2400G / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest