Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ez az egesz hama caseman sorozat egy eleg eroteljes koppintas. Van egy Crumpler nevu ausztral ceg ok talaltak ki es kezdtek el gyartani ezeket a trukkos fotos es notebook taskakat. A legtobbje olyan hogy meg nem mondod mi van benne, ezert hasznalok en is ilyen fotos taskat. A caseman is a hamatol szokatlan jo minoseget kepvisel. En is neztem pont ezt a taskat is (MM-ben van), de vegul a kisebb mellett dontottem. A crumpler joval jobb minoseg mint a caseman csak nalunk mar nem forgalmazza senki (ausztriban van legkozelebb) es eleg draga is.
-
törölt tag
EV-ben vettem egy Caseman NB-Cover 15.4'' tatyeszt. Igy nez ki:
http://www.a2z-shop.de/hama/132802/Hama-Notebook-Cover-Caseman-15,4-Grau-Orange-23916.htm
http://www.a2z-shop.de/hama/popup_image.php?pID=132802&osCsid=f2c79f0e9fb8868920316d96f6804764
Elvben 15''-os de szerintem nem ferne bele, de meg ha bele is megy táp es tartozekok nem fernek sehova!
En egy 12''-os gephez vettem. Ez elforditva megy bele es igy hely van mellette a tápnak (+kabel) es egy egernek. Ez a taska nem vastag, parnazott ugyan, de nem oly utes allo mint egy nagy tatyi. Cserebe konnyu (<0.5kg) es jol hurcolaszhato, amolyan atmenet a taskak es mappak kozott (8khuf volt).
Van jopar hibaja is:
A gepet nem tartja a helyen semmi amikor ki van nyitva, plane ha meg cuccok is vannak melle teve (pl. a kabelek egybol kifordulnak).
A taska fulei belul vannak, ha nem mappakent pl. a honunk alatt visszuk akkor kozepen ki kell cipzarazni egy kicsit es a hordfuleket ott lehet kibujtatni.
Nincs valraakasztashoz szij es nincs ful sem hozza.
Ezert kicsit atalakitottam ;)
Bevartam ket tepozaras pantot amik a gepet stabilan tartjak.
A hordozfuleket levagtam es kivulre vartam.
Felvartam 3 db akasztofulet. Igy vallra akasztva is hasznalhato, a fulek kialakitasa miatt akar vertikalis allasban is! A zipzarai lehetove teszik, hogy igy is nyithato legyen.
Ezekkel az atalakitasokkal egy nagyon jo, kicsi, konnyu es praktikus tatyeszt varazsoltam belole, de csak az vegyen ilyet akinek van affinitasa es felszerelese az ilyen home-made dolgokhoz. -
törölt tag
Egy munkatarsam vett ilyen tatykot, parnazott szurke gyongyvaszon, eleg jo, fuggoleges kialakitasu de valszij nincs hozza. MM ben vettuk de ez olyan 2 eve volt. Most hogy en is tatykovasarlasba fogtam megneztem es a budaorsi mm-ben nem volt (egyebkent a westenben vettuk anno).
Hatranya, hogy a gepen (egy 14''-es) kivul nem fel bele semmi mas, a tap sem, max izombol belenyomva oldalan kipuposodva, de az eger meg egyeb cucc mar abszolut nem. A kipakolas is korulmenyes mert nem korbe csak a felso élén nyilik igy eleg nehez kihuzni belole (beletapad). Ettol fuggetlen eleg jo tatyesz, en is hasonlot akartam es mindjart le is irom mit vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Formula-1
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro Gari: 25.09
- HP Elitebook 850 G8 15,6' fullHD i7-1185G7 32/512GB + Notebook táska, Garancia
- Dell Latitude 5310 i5 10310u I 16GB I 256SSD I IPS 13,3" FHD I HDMI I W11 I jó akku
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest