- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A Transcend lehet a RAM-para következő áldozata?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akheron
senior tag
válasz
Shadowfax
üzenetére
Köszi, az Overlandot már ki is néztem magamnak; a másik ilyen hely a Mountex, abból van egy helyi bolt is (itt Gyöngyösön). Bár itt valószínűleg szegényes lesz a kínálat.

_seth_: Az sem jó.
Tetszik amúgy az a színösszeállítás, csak nem szívesen hordanám. A színekkel kapcsolatban nagyon válogatós vagyok. -
yash
senior tag
válasz
Shadowfax
üzenetére
Mi parások tartsunk össze
Én még az egész parázásomat, hallván, hogy egyik ismerősöm vadonatúj notiját ellopták a lakásból (szerencsétlenhez pont akkor törtek be!), megfejelem egy http://prohardver.hu/f.php?mod=40&id=366822 -ban a hozzászólásomnál található Kensington Microsaver DS-sel, hogy itthonról se tudják ellopni a cuccot, meg ne egy nyamvadt WC papir gurigával
Azt hiszem kezdek megnyugodni... már csak egy kézre erősíthető Kensington bilincs kellene, hogy utcán se tudják elvenni tőlem, de az már annyira nem esztétikus megoldás lenne, inkább vállalom a veszélyeket
mindenesetre, ez az új zár elég megnyugatót azt hiszem... -
yash
senior tag
válasz
Shadowfax
üzenetére
Na, ugyanilyet vettem én is Media Marktban, mint te, akkor kezdtem el utánanézni, mikor olvastam a hsz-ed
Én már olcsóbban vettem, 2590 pénz volt, de a célnak tényleg tökletesen megfelel, táskám már volt nekem is, meg sima sporttáskában kevésbé tünik fel bárkinek, hogy az bizony direkt noti szálitására lett tervezve 
-
válasz
Shadowfax
üzenetére
En is naluk vettem a hatizsakomat, egy Hedgrent [link].
A 15.1''-es FuSi Lifebook E4010D-met hordozom benne, az eppen belefer, merevitett hatresze meg tenyleg nagyon parktikus (es kenyelmes), nyugodtan lehet papirokat pakolni a laptop moge, nem gyurodnek ossze.
(Szerk: Ja, es van belole tiszta fekete, nem kell ilyen hulye szinu hatizsakkal rohangalni
)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- sziku69: Szólánc.
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Eredeti játékok OFF topik
- A Transcend lehet a RAM-para következő áldozata?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Töltővel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

:
Tetszik amúgy az a színösszeállítás, csak nem szívesen hordanám. A színekkel kapcsolatban nagyon válogatós vagyok.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)