- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen SSD-t vegyek?
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akheron
senior tag
válasz
Shadowfax #336 üzenetére
Köszi, az Overlandot már ki is néztem magamnak; a másik ilyen hely a Mountex, abból van egy helyi bolt is (itt Gyöngyösön). Bár itt valószínűleg szegényes lesz a kínálat.
_seth_: Az sem jó.Tetszik amúgy az a színösszeállítás, csak nem szívesen hordanám. A színekkel kapcsolatban nagyon válogatós vagyok.
-
yash
senior tag
válasz
Shadowfax #219 üzenetére
Mi parások tartsunk össze
Én még az egész parázásomat, hallván, hogy egyik ismerősöm vadonatúj notiját ellopták a lakásból (szerencsétlenhez pont akkor törtek be!), megfejelem egy http://prohardver.hu/f.php?mod=40&id=366822 -ban a hozzászólásomnál található Kensington Microsaver DS-sel, hogy itthonról se tudják ellopni a cuccot, meg ne egy nyamvadt WC papir gurigával
Azt hiszem kezdek megnyugodni... már csak egy kézre erősíthető Kensington bilincs kellene, hogy utcán se tudják elvenni tőlem, de az már annyira nem esztétikus megoldás lenne, inkább vállalom a veszélyeket
mindenesetre, ez az új zár elég megnyugatót azt hiszem...
-
yash
senior tag
válasz
Shadowfax #146 üzenetére
Na, ugyanilyet vettem én is Media Marktban, mint te, akkor kezdtem el utánanézni, mikor olvastam a hsz-ed
Én már olcsóbban vettem, 2590 pénz volt, de a célnak tényleg tökletesen megfelel, táskám már volt nekem is, meg sima sporttáskában kevésbé tünik fel bárkinek, hogy az bizony direkt noti szálitására lett tervezve
-
válasz
Shadowfax #121 üzenetére
En is naluk vettem a hatizsakomat, egy Hedgrent [link].
A 15.1''-es FuSi Lifebook E4010D-met hordozom benne, az eppen belefer, merevitett hatresze meg tenyleg nagyon parktikus (es kenyelmes), nyugodtan lehet papirokat pakolni a laptop moge, nem gyurodnek ossze.
(Szerk: Ja, es van belole tiszta fekete, nem kell ilyen hulye szinu hatizsakkal rohangalni)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6 - Három nap alatt több mint hét millió példányt adtak el belőle
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Peugeot, Citroën topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PayPal
- Autós topik
- További aktív témák...
- gyakorlatilag ÚJ Apple Macbook Pro M4 Pro Chip 512/24 Space Black 1OO% ! még 18 Hó Jótállás
- Dell precision 7530 laptop
- ROG Strix G513RC 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- VivoBook S M3402QA 14" 3K OLED Ryzen 5 5600H 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Lenovo ThinkPad T15 Gen1 Intel Core i5-10210U
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Enermax EQUILENCE 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő