Új hozzászólás Aktív témák
-
Akheron
senior tag
válasz
Shadowfax #336 üzenetére
Köszi, az Overlandot már ki is néztem magamnak; a másik ilyen hely a Mountex, abból van egy helyi bolt is (itt Gyöngyösön). Bár itt valószínűleg szegényes lesz a kínálat.
_seth_: Az sem jó.Tetszik amúgy az a színösszeállítás, csak nem szívesen hordanám. A színekkel kapcsolatban nagyon válogatós vagyok.
-
yash
senior tag
válasz
Shadowfax #219 üzenetére
Mi parások tartsunk össze
Én még az egész parázásomat, hallván, hogy egyik ismerősöm vadonatúj notiját ellopták a lakásból (szerencsétlenhez pont akkor törtek be!), megfejelem egy http://prohardver.hu/f.php?mod=40&id=366822 -ban a hozzászólásomnál található Kensington Microsaver DS-sel, hogy itthonról se tudják ellopni a cuccot, meg ne egy nyamvadt WC papir gurigával
Azt hiszem kezdek megnyugodni... már csak egy kézre erősíthető Kensington bilincs kellene, hogy utcán se tudják elvenni tőlem, de az már annyira nem esztétikus megoldás lenne, inkább vállalom a veszélyeket
mindenesetre, ez az új zár elég megnyugatót azt hiszem...
-
yash
senior tag
válasz
Shadowfax #146 üzenetére
Na, ugyanilyet vettem én is Media Marktban, mint te, akkor kezdtem el utánanézni, mikor olvastam a hsz-ed
Én már olcsóbban vettem, 2590 pénz volt, de a célnak tényleg tökletesen megfelel, táskám már volt nekem is, meg sima sporttáskában kevésbé tünik fel bárkinek, hogy az bizony direkt noti szálitására lett tervezve
-
válasz
Shadowfax #121 üzenetére
En is naluk vettem a hatizsakomat, egy Hedgrent [link].
A 15.1''-es FuSi Lifebook E4010D-met hordozom benne, az eppen belefer, merevitett hatresze meg tenyleg nagyon parktikus (es kenyelmes), nyugodtan lehet papirokat pakolni a laptop moge, nem gyurodnek ossze.
(Szerk: Ja, es van belole tiszta fekete, nem kell ilyen hulye szinu hatizsakkal rohangalni)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- Asus ROG Zephyrus G14 GA402XV AMD Ryzen 9 7940HS/RTX 4060/32GB RAM/1TB SSD eladó RITKASÁG!!!
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -40% Ryzen 7 7735U 16/512 2,2K 680M 2GB
- AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- Bomba ár! HP ZBook 17 G2 - i7-4710MQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 17,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest