- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- ASUS ROG Ally
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akheron
senior tag
válasz
Shadowfax #336 üzenetére
Köszi, az Overlandot már ki is néztem magamnak; a másik ilyen hely a Mountex, abból van egy helyi bolt is (itt Gyöngyösön). Bár itt valószínűleg szegényes lesz a kínálat.
_seth_: Az sem jó.Tetszik amúgy az a színösszeállítás, csak nem szívesen hordanám. A színekkel kapcsolatban nagyon válogatós vagyok.
-
yash
senior tag
válasz
Shadowfax #219 üzenetére
Mi parások tartsunk össze
Én még az egész parázásomat, hallván, hogy egyik ismerősöm vadonatúj notiját ellopták a lakásból (szerencsétlenhez pont akkor törtek be!), megfejelem egy http://prohardver.hu/f.php?mod=40&id=366822 -ban a hozzászólásomnál található Kensington Microsaver DS-sel, hogy itthonról se tudják ellopni a cuccot, meg ne egy nyamvadt WC papir gurigával
Azt hiszem kezdek megnyugodni... már csak egy kézre erősíthető Kensington bilincs kellene, hogy utcán se tudják elvenni tőlem, de az már annyira nem esztétikus megoldás lenne, inkább vállalom a veszélyeket
mindenesetre, ez az új zár elég megnyugatót azt hiszem...
-
yash
senior tag
válasz
Shadowfax #146 üzenetére
Na, ugyanilyet vettem én is Media Marktban, mint te, akkor kezdtem el utánanézni, mikor olvastam a hsz-ed
Én már olcsóbban vettem, 2590 pénz volt, de a célnak tényleg tökletesen megfelel, táskám már volt nekem is, meg sima sporttáskában kevésbé tünik fel bárkinek, hogy az bizony direkt noti szálitására lett tervezve
-
dabadab
titán
válasz
Shadowfax #121 üzenetére
En is naluk vettem a hatizsakomat, egy Hedgrent [link].
A 15.1''-es FuSi Lifebook E4010D-met hordozom benne, az eppen belefer, merevitett hatresze meg tenyleg nagyon parktikus (es kenyelmes), nyugodtan lehet papirokat pakolni a laptop moge, nem gyurodnek ossze.
(Szerk: Ja, es van belole tiszta fekete, nem kell ilyen hulye szinu hatizsakkal rohangalni)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Linux kezdőknek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Medence topik
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest