Új hozzászólás Aktív témák
-
iknight
senior tag
Persze az 5 pontok a backpackre is járnák, szerintem minőségbeli gondok sem lesznek, a zipzárok nagyon jó minőség
nek tűnnek, nem lógnak cérnaszálak, erős a varrás is, jóminősgű anyagok vannak benne. Egyedül talán az a kemény poliuretán bevonattól tartok egy kicsit, hogy könnyen karcolódik majd, de az mondjuk csak esztétikai dolog. Egyébként szerintem bőven van olyna minőség mint a samsonite vagy a crumpler pedig azok 2x, 3x ennyibe kerülnek én néztem azokat is, és nem az ár miatt döntöttem a logitech mellett. Ezelőtt egy samsoniteom volt, de meguntam hogy egy hátitáskát kelltt vinnem a motyóimnak és egy külön laptop táskát is, ebben elfér minden együtt. -
bLaCkDoGoNe
veterán
A notim köszöni szépen
. Ilyen Samsonite táskát szerintem bármelyik Reálszisztéma Manager Shopban találsz, az enyémet én az Árkád aluljáró szintjén levőben vettem még júliusban. (Egyébként ajánlom a helyet, sok Samsonite táskájuk van, és nagyon kedvesek az eladók. Én napokig járkáltam oda, belepróbálgattam a notit egy csomó hátizsákba, meg minden, amíg e mellett döntöttem.)
Dr. Akula: Mondhatjuk, hogy igen, bár az alja lehetne sokkal jobban is kipárnázva, de mindenképpen azt ajánlom, hogy nézd meg személyesen, mert lehet, hogy Neked sokkal magasabbak az igényeid, mint nekem.
[Szerkesztve] -
SimonMágus
senior tag
Persze, 12,5k volt, az usanotinál vettem a géppel együtt.
Versus82: uh, a bélés nagyon jó, 2 hónap tömegközlkedést (napi két óra, min heti 3 nap) eddig szuperül visetle, de ha nem haragszol, most a notival nem csinálnék ilyen extrém teszteket
dat: nekem világosbarna van, sárga kiegészítéssel, sztem mindkettőnél szebb
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hővezető paszták
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED monitor topic
- Mobil flották
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- További aktív témák...
- Macbook Pro M3 Max 14CPU/30GPU 36GB RAM 1TB SSD Magyar bill. - 2027. májusig AppleCare+ garancia
- ASUS TUF Gaming F17 - 17.3" FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év garancia
- ASUS X571G (Core i5-9300H / Nvidia GTX1650 4GB / 16Gb / 256GB / 15,6" IPS / Win11) Garancia
- Lenovo L570 i7-7500u / 12gb ddr4/ 500gb Hdd / töltő
- HP Elitebook 840 G11 Ultra5 135U 16/512GB Garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- Ace Magician T8 plus Mini PC
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

. Ilyen Samsonite táskát szerintem bármelyik Reálszisztéma Manager Shopban találsz, az enyémet én az Árkád aluljáró szintjén levőben vettem még júliusban. (Egyébként ajánlom a helyet, sok Samsonite táskájuk van, és nagyon kedvesek az eladók. Én napokig járkáltam oda, belepróbálgattam a notit egy csomó hátizsákba, meg minden, amíg e mellett döntöttem.)