Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Almos

aktív tag

válasz Almos #170 üzenetére

Csütörtökre meg is jött, át is vettem, nagy örömömre áfástul volt 12500 a vége, így még olcsóbb is lett, mint előre terveztem :C
    A táska nagyon jó, három rekeszes,
    - az egyikbe be megy a noti, van neki egy gumírozott, nagyon jól párnázott jó nagy hely (17''-ig), plusz van még hely egyéb iratoknak, más cuccoknak (tegnap egy router, egy hub, 2 adapter és egy klasszikus asztali telefon volt benne egy mappa mellett),
    - a másodikban van négy kis gumis zseb, ide jön az adapter, a tápkábel, az egér és a dobozos fülhallgató
    - a harmadik legkisebben pedig van hely az iratoknak, pénztárcának, van benne tolltartó is.

Ezen felül van két oldalzseb, plusz egy kivezetés a tetején a fülhallgatónak (discmanhez, vagy mp3 lejátszóhoz). A táskának jó tartása van, így kényelmes a viselése, lerakva is megáll magában, nem dől el, rengeteg szivacs van benne, ami azért megnyugtató, hogy talán jobban védi majd a notit! És mindehhez jön az élettartam garancia ;]

A talán egyetlen negatívum, így elsőre, hogy a fülhallgató kivezetés kicsit ''egyszerűnek néz ki, remélem azért nem fog majd beázni már a legkisebb esőnél is :( Amúgy viszonylag esőállónak néz ki... Ja, és az a sok fényvisszaverő csík nem biztos hogy kellett volna rá, elvégre nem valami kisiskolás táska ez :F :DDD

• Fifi

őstag

válasz Almos #166 üzenetére

Helló!

Én cirka 2 hónapja nyúzom a Kensington Sadle Bag Sport háti táskát egy Asus A3Vc 15'' társaságában kerékpáron közlekedve. A notesz az első hetekben tényleg eléggé szorult a notebooktartó ''rekeszben'', de ha megfigyelted van abban két gumibetét, ami idővel enged.

Szerintem így jó, mert mindenki a notesz méretéhez tudja tágítani a rekeszt, így 2-3 hét alatt szerintem a 17''-es notebook is könnyebben kivehető lesz.

Én anno a Targus és a Kensington között hezitáltam - itt a fórumban is -, de nem bántam meg a döntésem. Hozzátartozik, hogy én élőben egyiket sem láttam a rendelés előtt csak az interneten lévő leírásra és képekre alapozhattam. Ezzel szemben a fővárosban lakóknak helyzeti előnyük van :)

Bye, Fifi

[Szerkesztve]

• Chili7

őstag

válasz Almos #166 üzenetére

Próbáld meg a Targus-t. Nézegesd a neten, mert nem tudom, hogy itthon lehet-e kapni.

Új hozzászólás Aktív témák