Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - OLED TV topic
 - Melyik tápegységet vegyem?
 - SSD kibeszélő
 - Gaming notebook topik
 - Androidos tablet topic
 - Bluetooth hangszórók
 - Siet tisztázni az RX 5000/6000 sorozat jövőjét az AMD
 - NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)

Aktív témák
- 

shev7
veterán
 - 

shev7
veterán
Nekem van egy (számomra nagyon) fontos érvem az IBM mellett:
Még a 13''os kijelző mellett is teljes értékű ins/del/home/... billentyűket raktak a gépbe. A faterom Compaq-ján vhogy ezek nem fértek el, csak a billentyűzet szélén(ott is csak 5, talán az ins az amit vmi idétlen helyre az alt :F mellé tettek), pedig az 14''os. És ez még a jobbik megoldás, a hideg kiráz, ha ránézek egy olyan billentyűzetre ahol a pgup/pgdown hoz Fn billentyűt kell nyomkodni. - 

HEBI
senior tag
A TOSHIBA Sat. Pro-hoz nekem 6000 HUF körül volt a magyar bill másfél éve (a gyári német volt). Ez gyakorlatilag kb. 20 darab billentyűt jelenet, amit a gép szétszedése nélkül simán ki lehetett cserélni, egy speciális fogó segítségével ami járt a billentyűkhöz. Otthon is elvégezhető a gari elvesztése nélkül (van mellé leírás is), de a szervízben ahol vettem, ingyen felrakták.
Szerintem egyik gépet sem kell szétszedni, csak azt a néhány billentyűt kicserélni!
[Szerkesztve] - 

shev7
veterán
 - 

taltos
senior tag
Értem, de ha a válaszodat dekódolni is szeretném, akkor arra jutok, hogy nagyon nem érdemes venni ennyiért.
De akkor hol van kb. az a határ, aminél a legolcsóbban lehet valami jobbat kapni (nem annyira játékra, inkább filmézés, net, programozás).
Kb 100?
Ennél már szebb a kinézet? (az esztétika azért fontos lenne, meg a halkság is... :) )
[Szerkesztve] - 

shev7
veterán
A kicsréléssel lehet megpróbálkoznék magam, bár nem tudom mennyire kell ilyenkor szétszedni, meg mennyire érinti a garit, de ha nagyon macera, akkor inkább lehet veszek egy drágább, de magyar/angol billes cuccot.
PS.: De akkor lehet magyar billentyűzetet venni, nem úgy kell szerezni, hogy vkinek van egy nem működő notija és abból kiműtöm? :) - 

shev7
veterán
Azt tudtam, hogy fele annyi cache van benne, és belegondolva igazad van a speed step miatt, lehet hogy nem nyújt több + üzemidőt.
A két noti amit most láttam az AlbaCompnál:
Intel Celeron M 1.3GHz / 512kb cache
256MB DDR
30 GB HDD
14.1'' TFT (1024x768 felbontás)
DVD-ROM/CD-RW combo drive + DVD player és CD-RW szoftver
233.000 Ft+ÁFA
Intel Pentium M 1.5 GHz
256MB DDR
30 GB HDD
15.1'' TFT (1024x768 felbontás)
DVD-ROM/CD-RW combo drive + DVD player és CD-RW szoftver
289.000 Ft+ÁFA
bruttóban kb 70ezer a különbség, de lehet, hogy az 1,5ös Pentiummal szerelt modelből lehetne faragni, ha csak 14'' a kijelző.
A celeronos mellett szól még az áron kívül az hogy 25 dekával könnyebb :)
Egyébként van rá 2 év gari felárért 3 év. Ezek mien vételnek tűnnek? - 

HEBI
senior tag
Mobil Pentium 4-esek közül az alacsonyabb órajelű celeronok is jó választások szerintem egy notebookba (ellentétben a sima és mobil P4-ekkel) nagyon keveset fogyasztanak és az irodai munkához elegendő teljesítményt nyújtanak. Pl.: édesapám ASUS laptopjában egy mobil P4 1.7 cerka van és 3 órát lehet vele DVD-t nézni, az áráról meg ne is beszéljünk. Ár/teljesítményben nagyon ott vannak.
Celeron-M-mel meg még nem találkoztam, de ott még komolyabb teljesítmény lehet mögötte, de sajnos ez még újdonság, tehát drága
[Szerkesztve] - 

bcs
aktív tag
majd egy-két hónap múlva megmondom :D
amúgy nálunk 3 év garival vannak, de kell is. hetente átlag egy megy szervízbe. a szervíz meg nagy szar (albacomp, remélem a negatív reklámot ki lehet írni...), nem egyszer volt, hogy heteket ültek a gépen, aztán visszaküldték ugyanúgy... - 

shev7
veterán

Aktív témák
- Arc Raiders
 - HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - Pajac: A csodálatos mandarin
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Elektromos autók - motorok
 - OLED TV topic
 - Melyik tápegységet vegyem?
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - SSD kibeszélő
 - További aktív témák...

- OMEN ck2077ng 17.3" QHD IPS i7-13700HX RTX 4080 32GB 512GB NVMe gar
 - Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
 - Akciós áron, Új Lenovo ThinkPad T14 Intel Core Ultra i7-165U/16GBRAM/512SSD/14" FULL HD+ IPS kijelző
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
 - Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+

- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
 - 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (FOGLALVA)
 - 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
 - HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest