- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Firmware: a rejtett agy a gépedben 🧠
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A popóalávaló: DXRacer Drifting gamer szék tesztje
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Aktív témák
-
taltos
senior tag
Ha esetleg nem menne, akkor írj, és elküldöm neked máshova (valami ingyenmail-esre). Akár most is, de a válasz majd holnap... Álmos vagyok... :)
Akkor a webes felület megy? (mármint a lekérdezésre, hogy van-e valami gubanc vele...) (ezt most úgy értem, hogy mi van, ha később jelentik be???)
[Szerkesztve] -
shev7
veterán
ne fájdítsd a szívemet :) éppen belenyugodtam, hogy csak szeptemberre lesz notim, mert nemrég befutott egy hűtő vétel amire nem számítottam. De egy ilyen jó ajánlatot kihagyni?? Na megyek gondolkodom kicsit :) (meg feltöröm a malacperselyt :)) )
MOD:
Bár ha elmenne a notim 100-120ért akkor már nem is kéne olyan sok.
Télleg nem számítod be? (csak vicc volt :) )
[Szerkesztve] -
karib
addikt
Akkuteszthez tudom ajánlani az ingyenes Battery Eater Prót:
http://www.mobilepc.ru/be/eng/
Több üzemmódja van:
- a Classic mode csontra leterheli a rendszert: egy 3D képet pörget, közben folyamatosan ''jegyzetel'' a HDD-re - ez a ''worst case''
- a Reader egy szöveget görget szép lassan - ezzel közelíthető a maximum akkuidő, mert ilyen kis aktivitást szerintem egy user sem produkál :)
- és van az Idle, ami csak ül, és jegyzi, hogy merül az akku
Még pár fontos dolog: a tesztekhez kicsit bele kell túrni a Windows beállításaiba.
1. Ki kell kapcsolni a képernyővédőt
2. Az energiagazdálkodásnál is ki kell kapcsolni a képernyő lekapcsolását.
3. A battery low és hasonló riasztásokat szintén érdemes kikapcsolni, hogy ne füttyögjön percekig a végső lemerülés előtt - én úgy szoktam beállítani, hogy fusson csak le 0%-ra.
Ezek fontosak, különben lelövi a monitort, ha nem matatsz rajta - nem nagyon érdekli, hogy közben valami épp fut. Viszont user nemigen dolgozik lekapcsolt képernyővel :) Nem tudom, hogy mennyit számít, de valamennyit biztos.
A HDD spin down time elvileg nem nagyon számít, mert a BE folyton ír a diszkre.
Egy Classic és egy Reader teszt szépen kiadja a legjobb és legrosszabb szituációkban az akkuidőt.
(Kicsit bonyolíthatja a helyzetet, ha a gépen többféle energiagazdálkodási profil állítható be, pl. mennyire engedi elszaladni a CPU órajelet stb. Ha ilyesmi van, akkor ezekkel is lehet játszani.
Aktív témák
- Thinkpad X1 Extreme Gen 5, 4K+ IPS érintő , i7-12700H ,RTX 3060 , 64GB DDR5, 2TB NVMe, Magyar gar
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- P14s Gen1 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 4750U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- P1 Gen3 15.6" 4K OLED érintő i9-10885H T2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest