Aktív témák
-
karib
addikt
Igen, én sem szeretem a túlságosan kreatív megoldásokat. Az IBM billentyűzet, pöcökegér témában szinte verhetetlen. Egyedül a baloldalt a sarokba helyezett Fn billentyűt nem szeretem, inkább a Ctrl legyen ott. Bár már nagyon megszoktam a mostani Toshibám billentyűzetét, amin jobboldalt van a Home, PgUp, PgDn, End egymás alatt, az Ins-Del kb. a jobb shift alatt, a Win gombok pedig piciben a Backspace fölött, baloldalt lenn a sarokban pedig a Ctrl, nem a Fn. Nekem most ez a tökély, de szerintem egy IBM-re is hamar át tudnék állni. Viszont a noteszek nagy részének sajnos elég silány a billentyűzete - ezt nem mindenki érzi, még kevesebben hiszik el... aztán van, akit tényleg nem zavar, mások meg később ezért vesznek jobb gépet.
Aktív témák
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kompakt vízhűtés
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Kedvező Ár! MacBook Pro M1 Pro 14.2 Istyle gari 2026.07.27-ig
- ASUS ROG Flow Z13 (2025) GZ302EA-RU004W - 3 év garancia - GYÁRI, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!!
- MacBook AIR 13,6 M4 CHIP! 8 ciklus!! 16GB/256GB SSD. Magyar! 2026 június 8-ig Apple garancia!
- MacBook Pro 16" 2019 i7-9750H 2.6GHz 16/1TB RADEON PRO 5300M, US BILL, Üzletből, Garanciával
- DXRACER Prince L gamer szék
- Független, karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 Pro 6GB RAM / 128GB / Onyx Grey
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest