Hirdetés
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
Aktív témák
-
karib
addikt
Ez nem feltétlen márkafüggőség kérdése. Mondjuk ha meg van elégedve a géppel, és nem is lesz semmi baj vele, akkor tökéletesen jó megoldás. Viszont aki már egyszer használt jobb építésű gépet, akár régi szériát, az nehezen tud visszalépni - iszonyatosan sok bosszantó apróság kerül elő, főleg ergonómia tekintetében (a minőséget kellő rálátás nélkül nem áll módomban meghatározni, legfeljebb hallomásból és szubjektív érzések alapján).
-
shev7
veterán
Hát sztem nézz szét használt gépek közt is. Sztem én is használt gépet fogok venni. Pl. nemrégen láttam valahol egy T40-et fél éves volt (azaz még 2,5 év gari) 300k. A Dell D600-t meg 2 év garival láttam 240.000ért ha jól emlékszem. Most még a toshibákat is meg akarom nézni. Abból esetleg tud vki mondani egy modell-t ami a T40/D600 szintjén van?
-
karib
addikt
Nem ismerem őket. Nagy gyártó, sok másik márkának is OEM beszállítója. Speckó alapján ár/teljesítményre jónak tűnik, de egy notebooknál annyi minden más szempont is van. Jó esetben az Asus szintjét megüti, ami nem rossz, de azért az is fényévekre van egy jobb IBM vagy Dell, Toshiba géptől.
Aktív témák
- Battlefield 6
- Asztalos klub
- Poco F7 – bajnokesélyes
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L580, 15,6" FHD kijelző I5-8250U, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- Lenovo ideapad 110 / i3-6100u/ 4-8gb ddr4/ 500gb Hdd/ működő akku
- Dell Latitude 5520 i7 / 32GB RAM / 512GB SSD / 4G ProSupport garancia 2026-ig! A++
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős Multimédiás Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab)
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest