Hirdetés
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Teljesen a játékosok szolgálatában
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diniboy
aktív tag
Hlleo, kicseréltem a hdd-t a laptopomban ssdre, arra gondolva hogy ha meglesz az új laptop, abba is jó lesz majd (valószínű nem az ssd-s kategórából fogok választani, meg miért fizessek ha ki tudom cserélni én is ) .
A kérdésem, ha veszek a mostaniba (Asus x59sl) egy hdd caddy-t a dvd iró helyére az jó lesz az újabb laptopokba is vagy kell vennem majd megint egy másik típusút. Ez esetben lehet inkább egy külső usb házat vennék, csak kicsit kényelmetlen lenne mindig külön cipelni még azt is + nekem néhanapján nagyon gyorsan kell elpakolni a gépet (boss warning
) , szóval inkább a caddy felé hajlanék, csak ugye a költségek. Kiszereltem a dvd írót ez van benne : kép1 kép2 nem tudom mennyire lehet ez alapján megmondani (sajnos az 1hszben nem lehet már megnyitni a képeket úgyhogy nem tudom ez most melyik típusú)
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645, 100% Akksi
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Apple iPhone 14 pro 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) , szóval inkább a caddy felé hajlanék, csak ugye a költségek. Kiszereltem a dvd írót ez van benne :
Pyttawrx