- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterhappy
őstag
válasz
Thunderzolee #8415 üzenetére
Szia,
Köszönöm szépen a válaszodat, még este magam is utánanéztem a vinyóknak, épp a HD Sentineles oldalakat összehasonlítva. Még tegnap este találtam egy ár/érték arányban elég korrektnek tűnő HA-s (használt) 500GBs vinyót, sajnos kétfejes, de ahogy Te is írtad, a korábban felsoroltak közül kizárólag a Hitachi Travelstar Z7K500 500GB (HTS725050A7E630) lenne egytányéros, de az Sata3-as, azt tudom hogy visszafelé kompatibilis lenne, de abban nem vagyok biztos, hogy tudna annyi pluszsebességet jelenteni, hogy megérje a 4K "felárat". Ha 2év garanciával adnák újonnan nem haboznék, az 1 évet azonban keveslem, ezért választottam végül a használtat.
Este ha lesz időm vinyócserélek, illetve a BIOS-ban a VGA-ra "pazarolt" ramot is megnézem, tudom-e csökkenteni. Ha nagyon elakadnék vagy valami nem lenne gömbölyű, jelentkezem
Addig is, még egyszer köszönöm szépen a segítségedet!
Üdv,
Péter
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Delta Force (2024)
- Hyundai, Kia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Tőzsde és gazdaság
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- CSL50/CSL52 LA-E801P Rev: 1.0 laptop motherboard
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest