Új hozzászólás Aktív témák
-
KBear
tag
Sziasztok,
van egy új samsung NP350-es notebookom telepített win8-al, vettem hozzá egy samsung 840 120GB SSD-t és van egy TechWin külső házam [link]. Próbáltam az SSD-t a gépbe belepakolni és valahogy ráizzadni a win8-at, de sehogyan sem jártam sikerrel. Ha a külső házba belerakom az SSD-t és USB-n csatlakoztatom a gépre, akkor a meghajtók között nem látszik, a hardver leválasztásánál viszont megjelenik valami, ami más nem lehet. Nincs ötletetek, hogy hogyan tudnám összehozni a dolgot? A külső ház és az SSD nem kompatibilis, vagy az SSD-vel kellene előbb valamit csinálnom, hogy lássam a meghajtók között?
Ha végre elérném az SSD-t, akkor a samsung recovery programjával elvileg tudnék egy lemezmásolatot rakni rá és a HDD helyére berakva onnan bootolna a rendszer.Ha valakinek van tapasztalata, kérem ossza meg velem!
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell WD19S / 180W adapter
- Baseus laptop állvány 11-17" állítható ezüst (LUJS000012)
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged