Hirdetés
- Teljesen a játékosok szolgálatában
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkennys
addikt
válasz
superecneB
üzenetére
Talán-elvileg szervizből egy ismerős által ajánlott kedvező választ adott, valami kb 1000-1500 ért belerakják, újrapasztázzák a hűtést is, és ki is takarítják az egészet. Mikor ez utóbbira rákérdeztem, hogy menyit kóstál külön, azt felelték, hogy ez az alapszolgáltatás része, nem kell érte külön fizetni. Vannak még kellemes meglepetések is.
Egyébként első helyen ahol kérdeztem, nem vállalták, az említetten kívüli két hely meg ilyen 3-6 ezer közti árat mondott. Szép nagy különbség van azért köztük, amit nem tudok mire vélni nagyon, de a lényeg, hogy itt ennyit mondtak, hogy előreláthatólag ennyiben állapodik meg a dolog.(itt 3000 ft egy óra munkadíj, és aszerint akivel beszéltem, max fél óra alatt mindent meg tud oldani). Hát, remélem is

Ismerős van aki ért hozzá, de meghatározatlan ideig elérhetetlen mostanság, úgyhogy ez az út maradt. De köszi a választ

Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Horgász topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Arc Raiders
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Teljesen a játékosok szolgálatában
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- iPhone topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx