- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gabesz87 #5273 üzenetére
15megás van nekem is. 4 gép van a lakásban, mind a 4 usb-s stickkel csatlakozik a wi-fihez.
Jön is vele a 15 mega. Nem ezzel van a baj.Ha FTP-ről, vagy torrentről töltenék le, akkor dobál le, mikor maxra (1.8-1.9MByte) "felpörög". 10percen belül ledob, újracsatlakozik. Ilyenkor már szinte 100%-al dolgozik a router chipje. Sajnos csak 54M-es a router.
Aztán pár ilyen újracsatalkozás után már nem is csatalkozik újra, lefagy vagy mi, újra kell indítani (kihúzom a tápot, meg visszadugom).
Amíg csak 4-5Mbites volt a netem, nekem sem volt ezzel gond.
Aztán utána olvastam erről, h miért dobál le.Így aztán letöltésnél le kell korlátoznom 1MBytera (pedig a duplájával is jöhetne a cucc), ilyenkor már nem dobál le, de naponta egyszer érdemes újraindítani, mert 2 nap után ilyenkor is előfordul random alapon, h ledob, lefagy.
Megoldás az lenne, ha vezetékkel bekötném azt a gépet, amelyikkel letöltök.
Csak a lakás elrendezése miatt ezt nem tudom megvalósítani.A másik megoldás, ha jobb routert vennék, csakhogy ez egy sávszélesség-menedzselésre képes router (be tudom állítani, h a torrent feltöltése ne lassítsa be a többi gépen a netezést), szóval anyagilag nem kifizetődő lecserélni a routerem.
Hát ez van. :S
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged