Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
Üdv !
Anyáméknak van egy Asus F2HF notija, ami tulajdonképp az enyém, vagyis azóta végképp én használom (ők vettek is egy újat).
Részletesebben már írtam róla, ramcsere ügyében: [link]
Azóta a 2GB rammal egész jól elvagyok, csak a másik nagy gondja, hogy egymagos proci van benne.
Korábban azt találtam, hogy nem lehet cserélni a procit kétmagosra, mert ez is az Intel 940GML chipset "butításai" közé tartozik.
Viszont most egy újabb infóra lettem figyelmes, a gyári oldalon a letöltések közt szerepel egy Bios frissítés: [link] :Version 215
Description BIOS 215
Fix bug that Yonah T2080 CPU C state is abnormal
File Size
451,25 (KBytes) 2008.02.19 updateAkkor ezek szerint mégis csak működik kétmagos procival ?
És vajon akkor működhet egy Merommal is (Core 2 Duo) ? (Persze gondolom csak aminek 533-as FSB-je van.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Nők, nőügyek (18+)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Temu
- iPhone topik
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- HP 19.5V 3.34 A 65W center-pin, 7.4mm x 5mm
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest