Új hozzászólás Aktív témák
-
takidj
csendes tag
Csáó!
Van egy HP-Compaq nc8430-am (T5600, 2*512ddr2-667, fuhitsu 80gb 5400 sata hdd...).
Ebbe szeretnék Ramot és HDD-t cserélni, mivel szeretnék rá VMWaret rakni és kisebb virtuális hálót kialakítani benne, amihez gondolom kell kraft. A vinyó amúgy is nagyon kicsi.
Az lenne a kérdésem, hogy érdemes-e 4GB rammal felvértezni a laptopot?
Másik kérdés a vinyó, hogy milyen legyen. A jelenlegi eléggé melegszik is. Ezért nem tudom, h 7200-eset vagy 5400-eset vegyek bele. SataII-eset gondolom elkezeli, de csak SataI-ben fog működni!? Illetve szeretnék egytányéros vinyót, de nem tudom 320GB-osból létezik-e ilyen notivinyó!?
Harmadik kérdés, egyszer már megpróbáltam teljesen szétszedni a notit, de vmiért nem sikerült. A venti már elég hangos, gondolom nem ártana kitakarítani. Nincs vmi leírás hozzá, hogy lehet teljesen szétszedni ezt a laptopot?
Köszi a válaszokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- DELL PR03X dokkoló tápegységgel
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Asus ROG Strix Scar 2 704GV Alkatrésznek!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest