Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
A Hitachi is?
Jó pár éve az asztali gépembe vettem egy IBM deskstar winyót. Garanciálisan meghalt, adataimmal együtt elszállt. Utána kerestem a neten, persze külföldi fórumok csak mint IBM "Deathstar"-ról beszéltek a tömeges elhullás miatt. Tudtommal az IBM vinyók kisőbb Hitachi néven futottak tovább. Nekem asztali gépbe a Samsung vált be.
Szóval a laptopomban 160GB-os Hitachi van, fölmerült bennem a gondolat, hogy egyszer lecserélem Samsungra. Ezek szerint nem érdemes?
Laptopokban hogy telejesítenek a Hitachi vinyók? Kolléga is cserélni akarja az Asus laptopjába. Mert Hitachi. Ő is rosszakat hallott, persze asztali gépbe való vinyókkal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest