- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Prezentálta PCI Express 6.0-s SSD-vezérlőjét a Silicon Motion
Új hozzászólás Aktív témák
-
Str8 sk8r
őstag
...sziasztok...mindenkinek BUÉK...
...lenne egy komolyabb problémám...vettem a "Qwerty"-be egy laptopot...C2D E7250(2GHz) 1X2giga DDR2 667 memo 160-as vinyo GF8600GS VGA...megnéztem az Ewerwst 4.6-ossal a lapra azt írja:"Alaplap neve Intel Corporation SANTA ROSA CRB"...de az intel oldalán se találtam ilyet...igazából a gondom a következő: a Notebook Hardware Control 2.0 pre release-06-prof. ed. progival szeretném a venti szabájzását átállíttatni úgy, hogy már alacsonyabb hőértéken aktiválódjon...de ehez szükségem lenne egy bizonyos "ACPI" driver-re...ez áll egy "CS file"-ból, és egy "XML dokumentum"-ból...a progi mappájába van tőbb is, csak más gépekhez...
...jah...nem ártana BIOS-t is frissítenem, mert szeretném a procit is újabbra cserélni, és memót is mégegy 2 gigás modult, hogy szaladjanak DUAL-ban...
...örülnék ha valaki tudna segíteni...kösz...Jim...
Új hozzászólás Aktív témák
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Napelem
- VR topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Synology NAS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Androidos fejegységek
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest