Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Egérpad topik
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gaming notebook topik
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Str8 sk8r
őstag
...sziasztok...mindenkinek BUÉK...
...lenne egy komolyabb problémám...vettem a "Qwerty"-be egy laptopot...C2D E7250(2GHz) 1X2giga DDR2 667 memo 160-as vinyo GF8600GS VGA...megnéztem az Ewerwst 4.6-ossal a lapra azt írja:"Alaplap neve Intel Corporation SANTA ROSA CRB"...de az intel oldalán se találtam ilyet...igazából a gondom a következő: a Notebook Hardware Control 2.0 pre release-06-prof. ed. progival szeretném a venti szabájzását átállíttatni úgy, hogy már alacsonyabb hőértéken aktiválódjon...de ehez szükségem lenne egy bizonyos "ACPI" driver-re...ez áll egy "CS file"-ból, és egy "XML dokumentum"-ból...a progi mappájába van tőbb is, csak más gépekhez...
...jah...nem ártana BIOS-t is frissítenem, mert szeretném a procit is újabbra cserélni, és memót is mégegy 2 gigás modult, hogy szaladjanak DUAL-ban...
...örülnék ha valaki tudna segíteni...kösz...Jim...
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen notebookot vegyek?
- Linux kezdőknek
- BestBuy ruhás topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Egérpad topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztalos klub
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest