Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Str8 sk8r #2247 üzenetére
Szia!
Én már vettem a "Qwerty"-be laptopot,és nincs jó tapasztalatom velük kapcsolatban.Mondjuk nem az enyém a gép, de már sok baj volt vele.Hogy csak egy-két példát mondjak.Állandóan melegedett a proci pedig a ventillátor bekapcsolt mindig.Az alaplap valamilyen neve nincs lap volt, biost nem lehetett frissíteni rajta.A "Qwerty"-be ott szerelik össze a gépeket,legalábbis amiket ők raknak össze.Meg nézettem egy nálam okosabb emberrel,és ő azt mondta hogy alul van méretezve a hűtési rendszer.Persze ez csak az én magán véleményem.Te attól még vehettél ott jó gépet.Ráadaásul megakarták magyarázni a szervízben,hogy biztos mi csesztünk el valamit.De mon dom ez az én magán véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen notebookot vegyek?
- Gitáros topic
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS notebook topic
- Fotók, videók mobillal
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Dock Gen 2 40AN dokkoló
- CSL50/CSL52 LA-E801P Rev: 1.0 laptop motherboard
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Oneplus Nord 5G
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest