Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
perge666
veterán
válasz
Thunderzolee #15862 üzenetére
Ebayen nem szoktam vásárolni.
A fentebb említett T6400 procit megvettem,jövőhéten remélhetőleg hozza a posta,elég lesz az nekem szerintem.
Ma játszottunk a laptopon gyerkőccel régi játékokkal,még így is maradhatna,de ha picivel gyorsulni fog a böngésző meg az YT videók már jó vagyok.Annyi hogy laptopot még nem szedtem szét,de néztem róla videót és nem tűnik nehéznek.
PC-t már szedtem szét darabokra és raktam össze legalább 30-40 darabot,szerintem ez is menni fog.10-15 éve kaptam pár rossz gépet,azokhoz vettem alkatrészeket,és a sikerélménynek köszönhetően vettem/üzleteltem még gépeket és azokat szerelgettem amit eladtam vagy családba elajándékoztam.
Azért kicsit tartok tőle hogy valamit elszúrok mivel ez az első szerelős laptop,de mivel nem nagy értéket képvisel ezért bevállalom,bár nem szeretném elrontani mert eléggé egyben van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ingatlanos topic!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjött Európába a Poco M7 Pro 5G és remek ajánlat lehet
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest