- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
perge666
veterán
válasz
Thunderzolee #15862 üzenetére
Ebayen nem szoktam vásárolni.
A fentebb említett T6400 procit megvettem,jövőhéten remélhetőleg hozza a posta,elég lesz az nekem szerintem.
Ma játszottunk a laptopon gyerkőccel régi játékokkal,még így is maradhatna,de ha picivel gyorsulni fog a böngésző meg az YT videók már jó vagyok.Annyi hogy laptopot még nem szedtem szét,de néztem róla videót és nem tűnik nehéznek.
PC-t már szedtem szét darabokra és raktam össze legalább 30-40 darabot,szerintem ez is menni fog.10-15 éve kaptam pár rossz gépet,azokhoz vettem alkatrészeket,és a sikerélménynek köszönhetően vettem/üzleteltem még gépeket és azokat szerelgettem amit eladtam vagy családba elajándékoztam.
Azért kicsit tartok tőle hogy valamit elszúrok mivel ez az első szerelős laptop,de mivel nem nagy értéket képvisel ezért bevállalom,bár nem szeretném elrontani mert eléggé egyben van.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- HP Elitebook 840 G5 / 840 G6 magyar billentyűzet.
- Eladó gyári Dell laptop töltők és töltőfej átalakítók
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- BASEUS állítható Laptop állvány 11-17" (ezüst)
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma! 2x16Gb DDR 5
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest