Új hozzászólás Aktív témák
-
elod22
senior tag
Sziasztok! Egy Acer Aspire A715-71G-541M típusú laptopban szeretném bővíteni a RAM-ot.
Jelenleg 2x 4gb ddr4 2400mh van benne. Egyik gyárilag, a másikat pedig én tettem bele vásárlás után rögtön. Sajnos néha kevésnek bizonyul ez a 8 gb egy-egy játéknál, ezért úgy érzem szükség van a bővítésre
Egyik opció az lenne, hogy ha az egyik 4gb-os modult lecserélném egy 8 gigásra, így lenne összesen 12 gb, viszont ha jól tudom akkor már nem dual channelben működne. Persze azt sem tudom mennyire lenne érezhető az a +4 giga a jelenlegihez képest
Második lehetőség pedig az lenne ha vennék egy 16 gigásat és a kettő darab 4 gigásat, ami jelenleg benne van, megpróbálnám eladni.Árban a második variáns a húzósabb, de gondolom így sokkal jobban működne a gép és többet már nem lenne problémám a kevés rammal.
Az a változat, hogy benne hagyom az egyik régi ramot, hogy 20gb legyen összesen gondolom teljesen felesleges.
Előre is köszönöm a tanácsokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Microsoft Excel topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Csak úgy szórja a dollár milliárdokat adatközpontokra az Amazon
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Fujifilm X
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- MSI CYBORG 15 A13V
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest