Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Előre bocsájtanám, hogy noti szerelésben nem vagyok nagyon jártas. De egy takarítás miatti szétszedés/összerakás, hdd/ssd csere azért nem okoz problémát.
Most lányom Asus x402c-jét szereltem szét. Onnan indult a probléma, hogy a notinak bekapcsolt, kinyitott állapotban egy kisebb magasságból sikerült landolnia. E miatt a kijelző alsó része csíkozódott, néha a teljes kijelző. Közben a gép elvileg működött, mindenre reagált csak a kijelző nem volt százas. De voltak olyan rövidebb időszakok is amikor hibátlanul működött. Úgy gondoltam van esélye, hogy nem komoly sérülés, hanem az ütés következtében kicsúszó kábel érintkezési hiba okozhatja, ezért szétszedtem. Nem is találtam semmi látható elváltozást belül, ezért a kábelek újracsatlakoztatásán kívül tulajdonképpen mást nem csináltam. Összeszerelés nélkül, majd összeszerelve is teszteltem jó fél napot, minden rendben volt. Sajnos ahogy visszakerült rögtön újra produkálta a hibát. Ezért újra szétszedtem, hibára utaló nyomot továbbra sem találtam, viszont most már össze sem tudom rakni. A billentyűzet kábel alaplapi csatijából ki volt mozdulva a billenő leszorító lap (ezt nem tudom másképp leírni, remélem érthető mire gondolok). Ezt megpróbáltam visszapattintani, természetesen eltört. Kérdésem ilyen filléres alkatrész szerintetek beszerezhető valahonnan? A másik bár a noti elég régi, de még mindig jól működött, általános otthoni célra tökéletesen megfelelt. Érdemes-e szerintetek foglalkozni vele, megpróbálni kideríteni a fő problémát?
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Nintendo Wii
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest