- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- Philips LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- RAM topik
- OLED monitor topic
- Platina minősítésű Toughpower tápokkal bővült a Thermaltake portfóliója
- Eljött a vég kezdete? | Sora 2 – beszéljünk róla
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Előre bocsájtanám, hogy noti szerelésben nem vagyok nagyon jártas. De egy takarítás miatti szétszedés/összerakás, hdd/ssd csere azért nem okoz problémát.
Most lányom Asus x402c-jét szereltem szét. Onnan indult a probléma, hogy a notinak bekapcsolt, kinyitott állapotban egy kisebb magasságból sikerült landolnia. E miatt a kijelző alsó része csíkozódott, néha a teljes kijelző. Közben a gép elvileg működött, mindenre reagált csak a kijelző nem volt százas. De voltak olyan rövidebb időszakok is amikor hibátlanul működött. Úgy gondoltam van esélye, hogy nem komoly sérülés, hanem az ütés következtében kicsúszó kábel érintkezési hiba okozhatja, ezért szétszedtem. Nem is találtam semmi látható elváltozást belül, ezért a kábelek újracsatlakoztatásán kívül tulajdonképpen mást nem csináltam. Összeszerelés nélkül, majd összeszerelve is teszteltem jó fél napot, minden rendben volt. Sajnos ahogy visszakerült rögtön újra produkálta a hibát. Ezért újra szétszedtem, hibára utaló nyomot továbbra sem találtam, viszont most már össze sem tudom rakni. A billentyűzet kábel alaplapi csatijából ki volt mozdulva a billenő leszorító lap (ezt nem tudom másképp leírni, remélem érthető mire gondolok). Ezt megpróbáltam visszapattintani, természetesen eltört. Kérdésem ilyen filléres alkatrész szerintetek beszerezhető valahonnan? A másik bár a noti elég régi, de még mindig jól működött, általános otthoni célra tökéletesen megfelelt. Érdemes-e szerintetek foglalkozni vele, megpróbálni kideríteni a fő problémát?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Linux Mint
- EA Sports WRC '23
- Óra topik
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Synology NAS
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Dell WD15 type-c dokkoló 180W-os töltővel
- HP USB-C Dock G5 (HSN-IX02) ÁFÁ-s
- Deltaco laptophűtő 5x140mm 17.3-as méretig,alig használt,garis.
- HP G5 USB-C dokkoló 120W töltővel / vagy töltő nélkül, üzletből ( használt, újszerű 6 hó gari )
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pyttawrx