Új hozzászólás Aktív témák
-
GGAllin
tag
Sziasztok!
Lehet nem a legjobb topikba írok de ezt a kiemelt topikot találtam a témához közel és elég sürgős lenne a válasz!
Adott egy Samsung Rv509 laptop. A "hibaleírás" hogy lassú. így került hozzám.
Újratelepítés stb. nem oldotta meg a gondot, így tesztelgetni kezdtem és a HD Tune jelzett két SMART hibát is, egyrészről a "kalibrálási újrapróbálkozások száma" illetve "adatátviteli hibák száma" pontokon.
A két hiba közös pontja a gyenge tápegység mint lehetséges hibaforrás - csak ugye ez laptop.
Utána vettem észre hogy nem a gyári adaptert(19V, 3.16A) adták hozzá hanem egy gyengébb másikat (19V, 2.1A).
Ha leveszem a töltőről a probléma továbbra is fent áll, a kérdésem az lenne hogy ez a gyengébb adapter okozhatott olyan hibát az akkumlátorban hogy a hálózatról leválasztva se kapjon elég energiát a gép?Remélem érthető voltam!
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Dell notebook topic
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- LG LCD és LED TV-k
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest