- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gigabyte alaplap topik
- AMD FX
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
GGAllin
tag
Sziasztok!
Lehet nem a legjobb topikba írok de ezt a kiemelt topikot találtam a témához közel és elég sürgős lenne a válasz!
Adott egy Samsung Rv509 laptop. A "hibaleírás" hogy lassú. így került hozzám.
Újratelepítés stb. nem oldotta meg a gondot, így tesztelgetni kezdtem és a HD Tune jelzett két SMART hibát is, egyrészről a "kalibrálási újrapróbálkozások száma" illetve "adatátviteli hibák száma" pontokon.
A két hiba közös pontja a gyenge tápegység mint lehetséges hibaforrás - csak ugye ez laptop.
Utána vettem észre hogy nem a gyári adaptert(19V, 3.16A) adták hozzá hanem egy gyengébb másikat (19V, 2.1A).
Ha leveszem a töltőről a probléma továbbra is fent áll, a kérdésem az lenne hogy ez a gyengébb adapter okozhatott olyan hibát az akkumlátorban hogy a hálózatról leválasztva se kapjon elég energiát a gép?Remélem érthető voltam!
Köszi előre is!bite it you scum !! ~GGA
-
GGAllin
tag
válasz Thunderzolee #13389 üzenetére
igen én is erre gondoltam hogy attól megkapná a szükséges energiát.
Sajnos nincs lehetőségem másik HDD vagy SSD kipróbálására.RAM: 2 (1.86) GB DDR3
CPU: P6100 (2GHZ)
HDD: Samsung HM321HIbite it you scum !! ~GGA
-
GGAllin
tag
válasz Thunderzolee #13395 üzenetére
igen valóban a minimum követelményeknek felel meg legjobb esetben is, de az a szintű lassúság amit produkál ennél nagyobb problémára utal.
nem az enyém a gép, csak megkértek hogy nézzek rá. sajnos sokkal többet nem tudtam mondani a gazdájának mint amivel ide került, szervízben ahol van csere alkatrészük nyilván többet tudnak majd segíteni neki, azok nélkül idáig jutott a folyamatbite it you scum !! ~GGA
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest