Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Hobby elektronika
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mester9999
csendes tag
válasz
Wasquez
üzenetére
Hello!
Segítséget szeretnék kérni egy laptop pontos meghatározásában (haver vette én még nem láttam)

Ennyit küldött róla de ebből nem sokra mentem mert rengeteg ugyanilyen van ami valamiben különbözik, szóval valaki tudna-e linket küldeni ha kideríti ebből a pontos laptopot és ebbe milyen videokártyád lehet rakni mert szerinte csak intel hd van benne
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Óra topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PlayStation 4
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Új Lenovo ThinkPad Pen Pro
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- TÖBB DARAB ELÉRHETŐ!!! HP USB-C Dock G2 univerzális üzleti dokkoló
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- HP G5 USB-C dokkoló 120W töltővel / vagy töltő nélkül, üzletből ( használt, újszerű 6 hó gari )
Üzleti előfizetők hirdetései
- Jura Impressa F70 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pyttawrx