Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen RAM-ot vegyek?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ditta31
csendes tag
Sziasztok!
Fujitsu Siemens Amilo M1437G notebookom van, és sikeresen kikaszáltam belőle az L meg az U billentyűt. Magának a szerkezetnek semmi baja nincs, csak a gomb alján van mindkét oldalon 1-1 sín, amibe ugye belepattan a szerkezet. Nekem mindkettőnél az egyik sín egyik oldala tört le, így nem pattan be rendesen és így nem marad a helyén. Felhívtam a szervízt, hogy ilyenkor mi a helyzet, de azt mondták hogy csak komplett billcserére van lehetőség, ami 18 000 Ft. Nos nekem viszont csak 2 gombra lenne tulajdonképpen szükségem, így azért kicsit sokallom. Mit lehet még tenni a komplett billcserén kívül? Vagy nincs más megodás?
Válaszotokat előre is köszönöm,
ditta31szerk: Elfelejtettem írni, hogy magyar bilentyűzetről van szó, aminek tulajdonképpen csak akkor van jelentősége, ha vkinek van elfekvőben pont 2 ilyen gombja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó kék Xiaomi Redmi 12 4/128GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest