Hirdetés
- Keserű jövőképet ígérő lövöldével dobná meg az új GeForce eladásait az NVIDIA
- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megköveteléséből
Új hozzászólás Aktív témák
-
ditta31
csendes tag
Sziasztok!
Fujitsu Siemens Amilo M1437G notebookom van, és sikeresen kikaszáltam belőle az L meg az U billentyűt. Magának a szerkezetnek semmi baja nincs, csak a gomb alján van mindkét oldalon 1-1 sín, amibe ugye belepattan a szerkezet. Nekem mindkettőnél az egyik sín egyik oldala tört le, így nem pattan be rendesen és így nem marad a helyén. Felhívtam a szervízt, hogy ilyenkor mi a helyzet, de azt mondták hogy csak komplett billcserére van lehetőség, ami 18 000 Ft. Nos nekem viszont csak 2 gombra lenne tulajdonképpen szükségem, így azért kicsit sokallom. Mit lehet még tenni a komplett billcserén kívül? Vagy nincs más megodás?
Válaszotokat előre is köszönöm,
ditta31szerk: Elfelejtettem írni, hogy magyar bilentyűzetről van szó, aminek tulajdonképpen csak akkor van jelentősége, ha vkinek van elfekvőben pont 2 ilyen gombja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One mobilszolgáltatások
- Elektromos autók - motorok
- Samsung LCD és LED TV-k
- Fejhallgatós találkozó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- 10, 15, 20: egy kis iQOO-val megfejthető a számmisztika
- További aktív témák...
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3665, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest