- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
-
jasohn
tag
válasz
xcbiker #1244 üzenetére
Nem is úgy vettem,hogy majd fejlesztgetem,mint az otthoni asztalimat,csak hát kijött a HoMM5 új kiegészítője
és ez a szar meg nem nagyon akarja elvinni
Ramot mindenképpen vennem kell bele mert Vista nem nagyon hajlandó akadásmentesen menni a gépen és ugyebár eredetim van és nem akarom egy XPre lecserélni mert már megszoktam.Tehát akkor minden reményem elszállt hogy vegyek bele videokarit?Az ár nem igazán fontos.
Sztetek érdemes lenne XPre váltanom?
Köszi szépen az eddigi válaszokat isja amúgy most látom ha kell van egy 40gigás Maxtorom szar.kell?
Új hozzászólás Aktív témák
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged