Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hentes555 #11002 üzenetére
Az a hűtőpad amit vettél, az hová fújja a hideg levegőt?
Mert azt látom, h 3 venti is van rajta, meg neonos, de ha nem a noti hűtőventilátorának a levegőbeszívó-nyílása felé fúj, akkor sokat nem ér; max a merevlemezt tudja hűteni..Ilyet kerestél volna inkább, vagy ehhez hasonlót, ezen a ventiket át lehet pakolni, a lyukak közül bármelyikhez hozzá lehet pattintani, ahol a gép beszívó nyílása van, oda kell tenni pl. az egyiket.
Processzor fronton nemigen tudok hozzászólni, mármint a melegedés ezeknél ennyire nem ismeretes számomra. Mármint elhiszem, h melegszik, de sosem olvastam ezekről, ilyet nem is nagyon szereltem, mivel ezekhez erősebb processzorokat nem nagyon lehet kapni (értelmes áron), így szinte sose volt dolgom velük.
Puma platform megy bele, Socket S1G2-es foglalattal.
Ezek azok:
wikipedia.org/wiki/List_of_AMD_mobile_microprocessors#Puma
A táblázatban valóban látni, a Turion kisebb fesszel megy; bár a max. hőfok mindegyiknél 100C°.A merevlemez azért is lehet meleg, mert régebbi fajta, akkoriban még jobban melegedtek, mint egy mostani egy tányéros példányok. Meg hát ha dolgozik, akkor felmelegszik, és a frissítések költői kifejezéssel élve fél napos munkát adnak egy ilyen gépnek. :/
Gondolom a hűtés ki van tiszttítva, úgy értem a lamellák és a ventilátor között nincsenek porcicák.
Új hozzászólás Aktív témák
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Eladó több új Dell Active Pen PN557W érintő toll 0% számlával, 1 év garival!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- HP 440 G6 Intel i5-8265U laptop (Bekapcsoló gomb hibás)
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest