Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hentes555

senior tag

válasz Thunderzolee #11003 üzenetére

Az egyik venti a hdd-re fújja, a többi meg ahogy esik, elsősorban a merevlemez hűtése volt a célja. Hát olyan megoldást is gyártottam már, hogy az alábbi képen a noti szélén látható egy kb. egy ujjnyi széles részen szellőzés kivágva, meg a ramokat takaró kis lapon is van. [link] Na, hát az airflow az gondolom úgy van benne, hogy ott a szélénél beszívja a levegőt, majd a túloldalon a ventinél ki. Mint ezen a képen is láthatod, a venti alatt ki van vágva elég nagy területen, nekem és még sokan másoknak nem volt, ezért megtettem, hátha jobb lesz, de nem sokat segített. Na és azt kezdtem el mondani, hogy csináltam egy olyat, hogy egy üdítős kartondobozba beleépítettem egy 8 centis ventit, a dobozt pedig kivágtam és felhajtottam azt a részt, hogy a levegő a gépbe menjen, de az sem igazán segített. Ez így nézett ki, a pirosak ventik, a nagy szürke doboz meg az üdítős kartondoboz :D [link]
    De azon is gondolkodtam, hogy mivel levettem a HDD fölötti panelt, lehet elbasztam az erflót benne :F
    Ha meg nem veszem le, megfől a hdd ott benne :S
    Pormacskák nincsenek :)

Új hozzászólás Aktív témák