- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Értékesítené a nemrég felvásárolt ZT Systems gyárát az AMD?
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- 5K-s monitor a ViewSonic portfóliójából, akár Mac-ekhez is
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autóhifi
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vermilion69
aktív tag
válasz
Impressa #4675 üzenetére
Így érthető ha ott is használod, bár azért nem tartom kivitelezhetetlennek a dolgot...
Én szinte mindig belenyúlok a selejtes holmikbaMár mondhatni védjegyemmé vált sajnos, de talán egyszer ez is elmúlik
Most megnéztem, ez a GMCH -fogalmam sincs, hogy ez épp melyik része- ez 30-33 fok körül mozog, a többi dolog mint 50+.
Azt néztem is, hogy amit írtál hűtőt, az 15,4eshez írják, szóval így nem csodálom, ha kicsinek éreztedNekem meg kevés a hely az asztalon és baromi nagy az U3as, de annyira ezt javasolták, hogy több kis venti, meg pont oda fújja, mert ilyen -ezek szerint fura- a szellőzők helye a gépemen.
No, igen, amikor anyu facebookon játszott és így elszállt, hm, na mondom, jó, akkor megy szervizbe.. pár hónapja már akkor wowot sem tudtam elindítani, mert 5 perc és kikapcsolt.. csak nem akartam szervizeltetni, mert kellett a gép a tanuláshoz, és hát tudtam, hogy ebből megint közel 3 hét lesz..
Van egy IT mérnök barátom, na ő mondta, hogy ha nem lenne garis, akkor 1 óra alatt szétkapja és kitisztítja, hát mondom oké, most már mi a fenét csináljak vele? Addig egy kölcsön netbookot kaptam, de az 2 honlap megnyitásától már beállt, gondolhatod mennyire kaptam agyvérzést sokszor..
Kaptam papírt róla először is, hogy nincs semmi baja és nem csináltak vele semmit, szóval érdekes mód magától javult meg.. most legutóbb meg azt hittem, hogy lesz venti csere, vagy videókari -telefonba ezt mondta a delikvens, hogy alkatrészre várnak, azért nincs még mindig kész..- aztán közbe csak szétszedés, tisztítás és ennyi, ennyi is szerepel a papíron, hogy tisztítás.
Egy párszor azért gondoltam rá, hogy tudjátok hova tehetitek a tisztításotokat
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Pavilion 2 in 1 Laptop GARANCIÁLIS 2026.07.20-ig
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 48GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Szinte új állapotú Lenovo Thinkpad L13- G2 - I3- 1115G4 (11. gen) 8 GB Ram -- 256GB SSD - HD Kijelző
- 2db processor !
- DELL Latitude 7400 - I7-8665U / 16GB / 256GB SSD / 14" FHD Kiválló állapotú, jó aksival eladó
- APPLE MACBOOK PRO 15" A1707 MID 2017 SILVER (EMC 3162) HASZNÁLT LAPTOP
- Jó állapotú Dell Latitude 5300 I5-8350U 16GB 256GB NVME FHD eladó
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest