Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vermilion69

aktív tag

válasz Impressa #4675 üzenetére

Így érthető ha ott is használod, bár azért nem tartom kivitelezhetetlennek a dolgot... :D
    Én szinte mindig belenyúlok a selejtes holmikba :) Már mondhatni védjegyemmé vált sajnos, de talán egyszer ez is elmúlik :D

Most megnéztem, ez a GMCH -fogalmam sincs, hogy ez épp melyik része- ez 30-33 fok körül mozog, a többi dolog mint 50+.
    Azt néztem is, hogy amit írtál hűtőt, az 15,4eshez írják, szóval így nem csodálom, ha kicsinek érezted :) Nekem meg kevés a hely az asztalon és baromi nagy az U3as, de annyira ezt javasolták, hogy több kis venti, meg pont oda fújja, mert ilyen -ezek szerint fura- a szellőzők helye a gépemen.
    No, igen, amikor anyu facebookon játszott és így elszállt, hm, na mondom, jó, akkor megy szervizbe.. pár hónapja már akkor wowot sem tudtam elindítani, mert 5 perc és kikapcsolt.. csak nem akartam szervizeltetni, mert kellett a gép a tanuláshoz, és hát tudtam, hogy ebből megint közel 3 hét lesz..
    Van egy IT mérnök barátom, na ő mondta, hogy ha nem lenne garis, akkor 1 óra alatt szétkapja és kitisztítja, hát mondom oké, most már mi a fenét csináljak vele? Addig egy kölcsön netbookot kaptam, de az 2 honlap megnyitásától már beállt, gondolhatod mennyire kaptam agyvérzést sokszor.. :)

Kaptam papírt róla először is, hogy nincs semmi baja és nem csináltak vele semmit, szóval érdekes mód magától javult meg.. most legutóbb meg azt hittem, hogy lesz venti csere, vagy videókari -telefonba ezt mondta a delikvens, hogy alkatrészre várnak, azért nincs még mindig kész..- aztán közbe csak szétszedés, tisztítás és ennyi, ennyi is szerepel a papíron, hogy tisztítás.
    Egy párszor azért gondoltam rá, hogy tudjátok hova tehetitek a tisztításotokat :))

Új hozzászólás Aktív témák