Új hozzászólás Aktív témák
-
Shade45
senior tag
-
VZT
tag
válasz KisBundi #5590 üzenetére
Na igen, néztem videókat róla, ilyen komolyabbra gondoltam én is, viszont paraméterei nagyok (ugye XL nem véletlenül). Gyártó szerint 17"-s gépeket is szolgál, az én Acer-m meg 14". Centivel kimértem, 3 centivel minden oldalról nagyobb a pad. Azért az sok/nagy Mondjuk cserébe a 26 centis venti majd az egész gépet tekerné, ami elég fincsi lenne. Így a dolog odaterelődik, hogy kisebb laptophoz nagy ventis pad milyen opciók léteznek?
Van ilyen egyáltalán?
^_^
[ Szerkesztve ]
mindig más
-
22balu
aktív tag
hello
Megvettem a Cooler Master - Notepal CMC3 at egész jól hűt de foroghatna gyorsabban a ventije...Mi lenne ha usb 5v helyett megtolnám egy 12v adapterrel ? elbirná ?
-
troszti
aktív tag
Sziasztok!
Találkoztatok már a Cooler Master Notepal X-LITE II hűtővel? Valami tapasztalat, vagy vélemény? Esetleg így ránézésre, a specifikációk alapján?
Eléggé meg van kötve sajnos a kezem, méret miatt nem jöhet túl sok szóba. Ennek elég baráti az áraKét zalmant néztem még, ami jó lenne, viszont azok mind 11-12 körül vannak, amit egy kicsit sokallok
fiokmuhely.hu ...ahol nem csak fiókok készülnek
-
VZT
tag
Sziasztok, ehhez (Acer Travelmate P643) mi lenne hatásos 5000, illetve 10000 Ft-ig?
[ Szerkesztve ]
mindig más
-
Shade45
senior tag
Látom elég népszerű a CM U3 notihűtő!
Kérdésem a következő lenne, néhány youtube-os videót látva nem túl nagy ez a hűtő egy 15-16'-os notinak? Volt amelyikben le is csúszott a hűtőről a gép... -
demerion
tag
Takarítás 2 hónapja volt, pasztázás pedig kb fél éve de úgy néz ki ráfér megint. Ez mellé egy hűtőpad is lehet hogy jól jönne, mert újrapasztázva kb 10 fokot fog esni a hőmérséklet. Pasztára valami tipp? CM IC Value 1 van jelenleg, AC MX-4-et próbálok beszerezni .
[ Szerkesztve ]
-
demerion
tag
Sziasztok!
A következő alanyhoz szeretnék hűtőpadot mert kicsit megviseli a nyár és a 30 fokos szoba.
Lenovo Z575
Játék alatt: GPU - 94fok CPU - 94fok
Böngészés: GPU - 62 fok CPU - 64fok
Mik lennének a lehetséges opciók?Köszi
[ Szerkesztve ]
-
KisBundi
őstag
válasz Cyber Hydra #5574 üzenetére
CM U3!
-
Cyber Hydra
újonc
Hali http://www.techulator.com/attachments/Resources/7526-21313-Lenovo-Ideapad-Z580-metallic-finish.jpg
Lenovo Z580 Intel i5+2GB Nvidia vid.k.+8GB DDR3+1TB HDD alá milyen hűtőt érdemes venni? ár nem számít, csak ne melegedjen .
-
Kront
tag
szervusztok!
ehhez mit ajánlanátok? DELL E6440 14"
extrák (usb hub, hangszórók stb.) nem érdekelnek, halk legyen és ne legyen igénytelen kivitele/minősége.
ár nem számít. (azért a 20 ezret nagyon ne haladja meg) -
troszti
aktív tag
válasz opeter87 #5558 üzenetére
Köszönöm a segítségedet!
Még egy dologra kérdeznék rá. Nem lenne zavaró a zalamanok 5 centis ventillátora? Mindig abban a tudatban voltam, hogy a kicsi gyorsan pörög, hangos, a nagy lassan pörög, halk. Fizikai paraméterektől most eltekintve, melyik lenne jobb, a kis vagy a nagyobb ventillátoros hűtő?
Üdv,
Szerk
Pl a Cooler Master Notepal X-LITE II ilyennek tűnik?!
[ Szerkesztve ]
fiokmuhely.hu ...ahol nem csak fiókok készülnek
-
opeter87
senior tag
válasz troszti #5556 üzenetére
Mindkettő jónak tűnik szerintem.
Viszont segíteni érdemben nem nagyon tudok, mert se MacBook-ra se ilyen kicsi (13 col vagy ennél kisebb) hűtőkre nem nagyon kérdeznek itt a fórumban, így se visszajelzés se tapasztalat nincsen.
Nekem volt egy Dell XPS M1330-as gépem régen (ez is 13 colos) és azt végig próbáltam az összes akkor nálam lévő hűtővel és mindegyik (még a 15,6-os hűtők is) zavaróan nagyok voltak egy 13-as gépnek.
Szóval én bármelyik Zalmannt megvenném, de figyelnék a fizikai méretekre, hogy ne legyen csak 1-3 cm nagyobb mint maga a gép (MacBook).
#5557 szilva01
Akkor gariba kéne takarítani, azzal az indokkal, hogy melegszik és kikapcsol emiatt.[ Szerkesztve ]
-
troszti
aktív tag
Sziasztok!
Kerestem a fórumban, de nem nagyon találtam erről semmit, gondoltam rákérdezek, hátha
Macbook Pro alá milyen hűtőt javasolnátok? Tudom hogy nem egyszerű a feladat, mert ennek van kb a leghülyébb szellőzése, de valami olyasmit keresnék, amit akár tudok magammal is vinni, esetleg ölbe is használhatom. Ne legyen nagyon hangos, tudjam szabályozni a fordulatot és esetleg pár USB port is jól jönne.Nézegettem a Zalmanokat, de kicsit furcsa, hogy a legtöbben ilyen kis 4-5 centis ventik vannak. Coolermaster meg annyi félét gyárt, hogy képtelenség választani
Zalmanból a ZM-NC1000, az NC1500 amik szimpatikusnak tűnnek.
Ja, amit még kifelejtettem, fontos lenne, hogy nem legyen olyan böszme nagy, mert egy 13" os gép menne rá.
Előre is köszi,
Üdvfiokmuhely.hu ...ahol nem csak fiókok készülnek
-
szilva01
őstag
válasz opeter87 #5553 üzenetére
Értem. Annyira nem értek a hűtésekhez, de gondolom az ilyen venti nyílásba dugható kártyaszerű külső cucc nem ér sokat, szóval az sem segít a burkolt aljon. Esetleg arra nézve van valamilyen tanocsod, hogy hogyan tisztítsam ki, valami eszkösz amivel nem kell szétszedni? Mert gondolom ha sűrített levegővel elkezdem fújkodni befelé a sok szöszt azzal nem sokat segítek
[ Szerkesztve ]
-
opeter87
senior tag
válasz szilva01 #5552 üzenetére
Nagyon burkolt az alja a gépnek és nem csak nálad melegszik, mert pl. itt is írják.
Én valami 1 ventilátoros nagy légszállítású hűtővel próbálkoznék és ebből a best buy jelenleg a Cooler Master CMC3, ennél nem mernék többet kiadni, mert lehet egy 10 ezres hűtő sem fog javítani sokat.
-
szilva01
őstag
Sziasztok!
Ez alá keresek hűtőt! Mivel az előző laposomban kiégett a vga chip (legalább is a szervízben ezt mondták) többet is hajlandó lennék rá költeni (akár 8-10 ezret is ha szerintetek megéri). Egy éve egy 2000.-es noname alátét hűti alulról, de mostanra már sima filmnézés közben is elkezd komlyabban melegedni az alja. (Már gondolom a ventiket is ki kéne takarítani csak még nem volt bátorségom nekiállni szétszedni )üdv: szilva
-
ovics
aktív tag
sziasztok! laptophűtőt szeretnék venni, ezt a kettőt néztem ki, de nem tudom melyik lenne a jobb:
http://ipon.hu/webshop/product/coolermaster_notepal_ergostand_basic_r9_nbs_4ubk/505565
http://ipon.hu/webshop/product/coolermaster_notepal_xl_r9_nbc_nxlk_gp/507030
asus k55vj laptophoz lenne -
enzahobi
aktív tag
Sziasztok!
Delll 3537 (15,6 , i7 4500u, Radeon 8850m) alá milyen hűtőpadot ajánlotok ? a keretem rá 4-5k, terhelés alatt (játék) max proci:82fok, dvga:79fok -ot sikerült elérnem.
Így néz ki alulról:
(ez egy 5537 alja, de megegyezik a 3537-tel)[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]^2 . . . . RN10Pro: Miui14.03 & Mi9TPro: 10.3.4
-
Gyurepszt
csendes tag
Üdv Uraim!
Most rendeltem egy N550JK, mondhatni top konfiggal. (i7 4mag, 16gb ram..stb)
Nem tudom kelleni fog e alá, azt olvastam, hogy ha minden igaz hátul és nem mellesleg elég jól adja le a hőt.Ajánlotok alá valamit így nyár előtt?
-
Gheldin
csendes tag
Sziasztok. Ilyen gép alá milyen hűtőt ajánlotok? Gép
-
ginola
addikt
Ilyen gép alá, milyen hűtőt javasoltok?
[link] -
@matthew@
őstag
Megvan a Zalman ZM-NC3-as hűtő, nagyon jó a kütyü, 5k-ért vettem iPonnál, nagyon halk és a 20cm-s venti is nagyon jó! Kicsit nagyobb mint a notim, és meg mellette is jön föl a hideg levegő, úgyh nagyon bejön!
Matthew 24:42
-
MTomi
csendes tag
Sziasztok,
Egy Easynote TM81 alá milyen hűtőt javasoltok?
Köszi
TomiElőző életemben sem hittem a reinkarnációban.
-
lacy86
addikt
Hello!
Egy Acer Aspire 5738G tipusu notebookhoz milyen hutot tudnatok ajanlani?!
( remelem errol a keprol lathato az alja )
Acer Aspire 5738GAnnyi modositas lesz rajta , hogy az eredeti vinyo helyere es SSD vinyo kerul.
Kb. 1 eve lett utoljara ujra pasztazva , takaritva nem reg volt , de szerintem el kellene neki egy hutes alulra ( persze ha megoldhato )
-
holygamer
újonc
Igen, ezt találtam én is. Egyedül az szól mellette, hogy praktikusabb a tárolásban és hordozhatóságban, de nem tudom emellett mennyire hűt. Néhány adattal tudna valaki szolgálni?
-
holygamer
újonc
Sziasztok.
Beruháznék egy hűtőpadra, és keresgélés közben akadtam rá a vákuumos hűtőre. Van valakinek bármilyen tapasztalata ezzel kapcsolatban? Hangos-e, mennyit fogyaszt, mennyire hűt, stb. -
Carpediem
aktív tag
Lehetőleg valami ár érték arányos hűtőt szeretnék minél olcsóbban, ha 3-4 fokot hűt akkor értelmetlennek látom...
M5
-
Carpediem
aktív tag
Sziasztok,
kérdésem a következő lenne Acer 5755G i5-2450M GT630M most lett kitakarítva, ujrapasztázva de sajnos folyamatos 3Ds terhelés alatt a proci így is 90fok környékén pöcög...
tudtok esetleg ajánlani hozzá egy olyan hűtőt ami legalább egy 10 fokot javítana rajta?!
sajnos már a touchpadnál is elég nagy a forróság 1 óra után, kikapcsolni még nem kapcsolt ki valamit nem is volt még lelassulás sem.Köszönöm a válaszokat előre is.
GergőM5
-
Ryder1
senior tag
Sziasztok!
Tegnap egy fél órás teszttel ezeket az adatokat produkálta a laptopom (Tesztet délután csináltam, de kb reggel óta be volt már kapcsolva a gép). Elég meleg, úgyhogy ezen javítani szeretnék. Milyen hűtőt lenne érdemes venni hozzá, ha ilyen alja van?
Lenovo G580: Core i3 2350, 4 GM RAM, NVIDIA GeForce GT 630M (2 GB), HITACHI HTS543232L9SA00 320 GB.
Néhány egyéb mérési adat:
- Kb 15 percre ki volt kapcsolva, majd bekapcsoltam, 15 perc böngészés után CPU 53 fok, HDD 46 fok.
- Fél órás Leauge of Legends meccs után közvetlen CPU 60 fok, HDD 55 fok, GPU 55 fok.
- Reggel frissen indítva, majd két órás böngészés után CPU 50 fok, HDD 50 fok, GPU 46 fok.Előre is köszi a segítséget!
-
qfm
őstag
Sziasztok!
Jelenleg egy Zalman ZM-NC1000 hűtőt használok egy Lenovo SL510 alatt. Ezzel a hdd hőmérséklete 5 fokot csökken (45-ről 40-re), de a CPU még mindig elég meleg.
Egy Cooler Master R9-NBC-NXLK-GP Notepal XL hűtő teljesítménye nagyjából mennyivel lenne nagyobb? Mennyivel lehetne hűvösebb a gép?
Válaszokat előre is köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
isa08
csendes tag
válasz opeter87 #5511 üzenetére
AIDA64-et tettem fel ott a CPU 72 fokot mutatott, HDD-t trial verzióban nem mutat.
SpeedFan 4.45:
HD0: 52 fok
HD2: 44 fok
Temp1: 76 fok
Core0: 55 fok
Core1: 51 fok(Nem igazán értek ezekhez a dolgokhoz) Már tervben volt, hogy elviszem valahova kitakaríttatni, viszont nem tudom h elveszti e a garanciáját a gép. Illetve nekem helyszíni garancia van a gépen, vajon ezt is megcsinálnák ha megkérem őket?
-
opeter87
senior tag
Ha ennyire le van burkolva az E5530 alja, akkor jó szívvel semmilyen hűtőt nem érdemes venni (mindegyik pénzkidobás lenne).
A legolcsóbb ajánlott megoldás egy Cooler Master CMC3, ha mindenképpen hűtőt "akarsz" venni.
Én sűrűbben takarítanám és ha kell újrapasztáznám évente.Milyenek most a hőfokok (cpu, hdd, dgpu - ha van)?
-
KisBundi
őstag
Ide már egy kicsit komolyabb hűtés kell, szóval egy CM Notepal XL a nagy légszállítási képessége miatt jó választás lehet!
-
kulerr
őstag
Sziasztok!
Lenne egy Lenovo y510P laptop ami kiszemeltem. Mit ajánlotok alá esetleg hűtésre? (i5-ös proc + 750M SLI ami benn van)Köszönöm előre is.
[ Szerkesztve ]
-
opeter87
senior tag
válasz nashika #5501 üzenetére
Ezen a laptopon sokat nem fog segíteni egyetlen egy hűtőpad sem, már többen beszámoltak róla itt a fórumon, hogy ilyen 2-3 fokokat hűtött csak egy pad.
Ezért én egy Cooler Master CMC3-at vennék kb. 3ezer és kellően nagy teljesítménnyel rendelkezik, így talán hűtene 2-4 fokot.
Ha ez neked kevés, mert nagyon melegszik, akkor sajnos nincs olyan hűtőpad, erre a gépre ami ennél jobb/több hűtést tudna.
-
nashika
csendes tag
Sziasztok!
Egy Asus NS55SF laptop alá keresnék valami frankó hűtőt, ami kellően lehűtené nyárra játék ill. programozgatás alatt. Olyan 10k körüli árra gondoltam.
Válaszotokat előre is köszönöm,
Nash
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Külpolitika
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Star Trek
- E-book olvasók
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Xbox Series X|S
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- HÚHA MSI Cyborg 14 Hordozható Gamer Tervező laptop -20% i7-13620HS 10Mag 16GB/512 RTX 4060 8GB 144Hz
- Asus TUF FX505DT - AMD Ryzen 7 3750H - GTX 1650 4GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1185G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HUN BIll I Cam I W10 I Gari!
- ACER Aspire E15
- MINT AZ ÚJ! Apple MacBook Pro 13" 2019 Retina Touch Bar Space Gray (MUHN2MG/A)
- Dell Latitude 5400 Quad Core i5-8365u 8 GB RAM 256 GB SSD új akkumulátor
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 - 16IRH8
- Igazi ritkaság! Acer laptop AMD FX processzorral dupla videokártyával.
- Óriás 17.3 colos Toshiba laptop. 4gen i5/Ssd stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest