- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LG LCD és LED TV-k
- CPU léghűtés kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szecskkaa
csendes tag
Üdv!
Adott egy Toshiba L750D laptop(nemsokára egy éves).
A hőmérséklet
átlagos használatnál: 50-60 fok
játék közben: 65-75 fok, viszont van amikor felmegy 85 fokra is, pont ezért is szeretnék hozzá hűtőt venni.
Az ár kb. 5-6k.
A laptop alja:
Ti mit ajánlanátok ennyiért?
előre is köszi -
opeter87
senior tag
válasz
bandee26 #3694 üzenetére
ajánlom a hwinfo nevű programot, ingyenes, bár vannak hülyeségei. Nekem most az asztali gépem megy már vagy 48 órája és a hwinfo nagy hülyeségeket mér mondjuk 10óra használat után, íme!
egy pár érdekes adat a hwinfo szerint:
CPU Fan speed max: 496663 RPM (ennyinél szerintem már kiszakította volna a ház oldalát a venti)
CPU max temp.: 188,01 fok -
Impressa
őstag
válasz
bandee26 #3692 üzenetére
Az alaplapi szenzor nem feltétlen mutat neked pontos értéket. Mutathat alacsonyabb, ill. magasabb értékeket is, attól függően hova helyezték el.
A hőmérsékletek, amit írtál egyáltalán nem rosszak.
Látszik jobban ki van használva GPU, mint a CPU-d.Amit opeter87 is írt 90-95 körül/fölött az már tényleg nem a legjobb hosszútávon.
Ha már nagyon magara kúszik a hőmérséklet, úgy is le fog kapcsolni a géped, így nem melegedhet túl elvileg.A HDD-nél lehet nagyobb eltéréseket is mérni, ott esetleg hőmérséklet kalibráció szükséges lehet.
[ Szerkesztve ]
-
bandee26
csendes tag
válasz
opeter87 #3693 üzenetére
speecy és speedfan, mivel az aida64-en és a lenovo honlapjáról letöltött programokon (ingyenes , vagy próbaverzió ) sehol nem találtam hőmérsékletről adatokat, de amugy a két program amit használok ugyanannyit mér , azzal a különbséggel, hogy a speedfan külön méri a procimagokat és így alacsonyabb értékeket mér, de a speecy is sztem külön is méri a magokat, de az sztem lehet máshol mér, mert az magasabbakat mér vagy 15-20 fokkal, de csak a procira. az alaplapra mindkét progi egyformán mér és a vidikártyára is.
-
bandee26
csendes tag
válasz
opeter87 #3691 üzenetére
Köszönöm a segítséget, és bocs ha hülyeséget kérdezek, de én úgy tudom, hogy a cpu az a processzor. azzal nincs gond sztem, mert a speedfan, ami külön külön méri a magokat, 55-60 fok körül méri őket, a gpu pedig 75-80 körüli, viszont ami gondolom nem jó az az alaplap, az is felmegy 85-90 fok körül.
-
bandee26
csendes tag
válasz
opeter87 #3681 üzenetére
Heló ! Hát a CM E1 annyit orvosolt, hogy legalább a vinyó nem melegszik annyira, de az alaplap és a videókártya továbbra is aggaszt, főleg az alaplap, amikor pár perc játék UT2004-el, és már 80 fok körül vagy afölött van, tovább nem is merem tesztelni órákig játszani. Az a baj, hogy sehol nem találok leírásokat se a videókártya se az alaplap tekintetében, hogy mekkora az ideális és maximum hőfokuk, így nem tudom egyátalán baj van-e.
-
Gaben06
tag
Sziasztok!
Egy ASUS N76-VZ típusú 17,3" notebookhoz szeretnék hűtőpad-t vásárolni.
Tudnátok ajánlani hűtőt, hogy milyet érdemes vennem?
Köszönöm előre is.
[ Szerkesztve ]
-
-
opeter87
senior tag
válasz
bandee26 #3679 üzenetére
A 15,4-es méret ne zavarjon meg, rengetegen használják az E1-et 15,6-os laptoppal.
Az E1 alá érdemes valamit tenni azért, hogy kellően hatékonyan működhessen.
Alapvetően minden laptop hűtőt asztali használathoz terveznek ezt azért érdemes figyelembe venni.Megnézném még esetleg a Logitech hűtőit is, ezek nagyon kényelmesek, de a hűtési teljesítményről már megoszlanak a vélemények.
-
bandee26
csendes tag
válasz
opeter87 #3677 üzenetére
Köszönöm, sokat gondolkoztam, szerintem az infinite evo nem működne jól, mert pont nem ott van a ventije ahol nekem kéne, hanem lefedné a beszívó nyilásokat, szóval az semmiképp nem jó, ez alapján és mivel úgy gondolom mindenképp egy nagy ventillátoros kéne, nem több kicsi ventis, ezért a CM E1 lenne jó, nagy cfm teljesitménye miatt is, viszont ölben nem tudom mennyire működne, hiszen alulról szívja a levegőt, az meg sztem nem megoldás, hogy laptop alá hűtő, és még az alá valami magasító is. Amit még nem tudok, hogy hogy nem csúszkálna a laptop a hűtőn, hiszen ha jól értem csak simán ra kell tenni. Plussz azt írják az E1-ről, hogy csak 15,4-es laptop-ig jó, az enyém meg 15,6-os, ez nem tudom jó lenne-e, ezekben a további kérdéseimben megköszönném, ha tudnátok segíteni, mert amúgy az E1-et néztem ki. Üdv
-
motoflug
őstag
Üdv!
Nekem van egy ilyen hűtőm. A kérdésem az,hogy milyen néven keressek hozzá kábelt?
Kontakthibás lett,és hátha valaki ismeri a típust. -
Impressa
őstag
válasz
bandee26 #3673 üzenetére
Üdv!
A gép alján lévő nyilásokon,a ventillátor csak beszívja a levegőt, így jobb hűtést biztosítva a melegedő alkatrészeknek. Csak a gép oldalán van kifújás, ott található a hűtőborda is.
Mennyit szeretnél áldozni rá?
Néhány:
Cooler Master X3, E1, U2-U3
Thermaltake massive 23 LX -GT
Zalmann NC-2000Egy a fontos aktív, hűtő legyen, mert a passziv kevés lenne a gépedhez.
A passzív hűtő az, amiben nincs ventillátor. -
bandee26
csendes tag
-
bandee26
csendes tag
Sziasztok !
Lenovo g580 laptophoz szeretném megtudni milyen laptop hűtő ami passzol is, ezért itt egy kép a laptop aljáról:http://www.lenovo.com/shop/WW/products/splitter/notebooks/Essential/G-Series/gallery/Lenovo-G580-Laptop-PC-Metal-Brown-Bottom-View-14L-940x475.jpg
, hiába néztem a gép leírásában nem írják, hogy a három alsó szellőzőlyukból melyik szív és melyik fúj levegőt, gondolom nem mindegy, nem biztos hogy használható. Az egyik nyílás, a különállóbb az biztos hogy kifelé fújja a levegőt. A másik kettő amelyik egymás mellett van, azokon nem érzem hogy fúja vagy szív de azok melegebbek sokkal. A gép oldalán van még egy kifújó nyílás. Ölben használom szinte csak.
Esetleg a gépről ha kellenek adatok, 15,6-os asszem,
intel core i5, 2500 mhz
lenovo alaplap
gt635m 2gb geforce
8gb memória
Segítséget, tanácsot szívesen fogadnék ! Köszönöm, üdv ! -
robi336
csendes tag
Köszönöm a segítségeteket!
Akkor az E1 megfelelő választás lenne ehez a laptophoz
És csendes a működése?
-
Impressa
őstag
válasz
robi336 #3668 üzenetére
Amit opeter87 kolléga mondod, igen jó választás lenne, igen halk 20 dBA a zajszintje.
http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6670
Cooler master U2 és U3 is teljesen jók, 8k-ba beleférnek.
Ha a jó géped hűtése, akkor "szinte mindegy", milyen hűtőpadot veszel, az már csak javíthat rajta.
Ha meg játékra is használnád, akkor viszont kötelező! -
Impressa
őstag
Szia!
X3-t javasolnám, mert egységesebben tudja hűteni a géped alulról.
Az EVO előnye inkább, hogy hátulról szívja be a levegőt, emiatt ölben használva sem csökken a hűtés hatékonysága.
Ha esetleg veszel/vettél hűtőpadot, és dobnál róla képet, hogy milyen értékeket mutat (pl. netezés közben) azt megköszönnénk.
-
z4rk
csendes tag
Sziasztok egy Fujitsu LH532 nootebookhoz tudna nekem ajánlani valaki egy normális hűtőt?
-
MsGray
csendes tag
-
Impressa
őstag
Üdv.
Az Infinity EVo-t azért nem javasolnám, mert pont ott nincs kialakítva nyílás, ahol neked a hűtésre lenne a legnagyobb szükséged.
Én most az U3-at használom, hűtés szempontjából teljesen megfelelő, a többi része (dizájn, kialakítás) meg elég szubjektív vélemény.
http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6671
De ha nagyon brutál hűtőt szeretnél, - MsGray hívta fel rá a figyelmemet - ,akkor ez kell neked: Cooler-Master/storm-sf-19-sga-4000-kknf1-eu
Erősen elgondolkoztam rajta
-
domesz
aktív tag
válasz
Impressa #3656 üzenetére
Sziasztok!
Adott egy Hp Envy 17 elég magas hőfokokkal
újrapasztázás után, így marad egy hűtő.
Hátulról a jobb oldala, elölről pedig ugye a bal oldala nagyon meleg, játék alatt nem is bírom rajta tartani a kezem.
Ehhez milyen hűtőt ajánlotok?
Esetleg egy NotePal Infinite EVO jó lehet?köszi
üdv.: D -
Impressa
őstag
Igen, neked a 17" már elég nagy méret kell!
Nálad talán kisebb a választék, mert 15" a legkelendőbbek, ahogy mondod.Ezt esetleg nézted:
Cooler Master NotePal U 17 Notebook hűtő (R9-NBS-USTD-GP)ez a kép róla:http://www.argep.hu/popup.asp?pid=162773004&pnr=10001&foto=1
Egy hűtőpad konfigurátort el tudnék képzelni manapság
Mert, mindenki támaszt valamilyen igényt, teljesítmény, dizájn, ergonómia terén.
-
MsGray
csendes tag
válasz
Impressa #3652 üzenetére
Igen, durva a cucc.
Én beérném egy kisebb teljesítménnyel, lévén hogy a munka nem igazán enged túl sok szabadidőt a játéknak.
De sajnos az laptopomhoz nem sok a megfelelő méretű cooler.
Egyenlőre csak ezt találtam ami méreteiben megfelel. Valószínűleg béna vagyok is vagyok, de leginkább 15" laptopokhoz vannak... -
Impressa
őstag
válasz
EstiloL2 #3653 üzenetére
Most néztem meg jobban, baszus!!!
Először úgy tűnt, nem ér hozzá, de most, hogy említetted, újra megnéztem, és de, hozzáér, ha nagyon előre rakom a ventiket.
Erre a tervezők is gondolhattak volna.Nekem a vinyót kellene jobban hűtenem, és pont oda nem tudom rakni, pedig mikor megnéztem vásárláskor, jónak tűnt.
[ Szerkesztve ]
-
Impressa
őstag
Ez tényleg egy brutális pad 2600-as rpm, hub és saját tápellátás
a képeket nézegettem elég nagyok a ventik is.
Gamer laposokhoz ajánlják. Az ára, igen
Most vettem észre, a laposom jobb alsó lába nem érintkezik a paddal. A vékony alunak köszönhető a deformitása.
Az U3-at lehet még fejleszteni, ha csak asztalon használnád, akkor aládobsz 4db 14cm külön táppal
-
Impressa
őstag
válasz
opeter87 #3648 üzenetére
Köszönöm!
Igen, igazad van, már ideje múlt pad. Nem ezekhez a teljesítményekhez tervezték.
Érdekes, hogy még mindig elég drága 12-14 ezer Ft körül mozog, az U3 már 8000 Ft, míg a 23LX már 7800 ért is megkapod.Lémennyiség szállítása 3 hűtőpadnak:
Zalman NC-2000 20-25 CFM
Cool Master Notepal U3 15.4 CFM / venti
Thermaltake Massive 23LX 54.6 CFM
Ha a legolcsóbb szállítja a legtöbb levegőmennyiséget, akkor miben mérhető ezek után a hatásfokuk???
-
Impressa
őstag
válasz
SteadyMan #3640 üzenetére
SteadyMan
Elég jó értékeket mérek az U3-al, szerencsére van összehasonlítási alapom az Zalman NC-2000-el.
A vinyó miatt aggódtam én is, mert elég rossz helyre tervezték. Hűtés nélkül felkúszik közel 50-52 fokra, ami már nem a legoptimálisabb hőmérséklet hosszútávon.
Jah, és most volt a vinyó cserélve gariban, akkor 58 fokra melegedett játéknál.U3-nál böngészés közben 39-41, játéknál 46 körül áll meg.
Ép hogy, de oda lehet rakni 2 ventit is a vinyóhoz -
Impressa
őstag
Üdv.
Gondoltam, megosztom tapasztalataimat veletek
Zalman NC-2000-est használtam mostanáig, régen HP Pavilion DV 5-sel (3,5 év), majd egy Lenovo Y580-sal.
Most tesztelgetem a Cooler Master Notepal U3-t, egyelőre jók a tapasztalataim.
Az U3-ban, ami a legjobb, hogy variálhatók a ventilátorok helyzete, optimálisabb hűtést tudok biztosítani a HDD-nek.Vékony aluból van, emiatt műanyag hatást kelt. Ami a legzavaróbb, hogy ha ágyban használom, az usb csatija annyira kilóg, hogy figyelnem kell, nehogy megfeszüljön (laza, izeg-mozog).
Ez a U3-al mért értékek, AIDA64 szerint.
A gép kialakítása miatt a hűtési hatékonysága gyengébb a Zalmannak, és egy ventivel kevesebb is van benne.
-
MsGray
csendes tag
Köszi, már nézegettem, de pont azt szeretném elkerülni, hogy még valamit alá kelljen tennem a gépnek. (a hűtőn kívül)
Tudom nagyok az igényeim. -
MsGray
csendes tag
Hello,
A laptopomhoz [link] szeretnék egy hűtőt. Javarészt ágyban használom úgyhogy valami erre alkalmas darab kellene.
Egy Cooler Master infinite EVO-m van, de kicsinek bizonyult a mostani laptophoz.
Nem igazán találok megfelelőt ilyen méretű laptophoz...béna vagyok na.
Előre is köszönöm a segítséget. -
haslam
csendes tag
ilyet tervezek venni, ágyban használathoz szerintem idális. valaki próbállt már ilyet vagy hasonlót?
[ Szerkesztve ]
-
SteadyMan
aktív tag
válasz
EstiloL2 #3639 üzenetére
Ott a pont!
A legtriviálisabb megoldásra nem is gondoltam.
Mivel az U3 méretei: 420mm x 320mm a specifikáció szerint, az Y580 aljának mérete meg: 385mm x 255mm, fel lehet tolni a padon a gépet 65mm-rel!
Ekkor már egy lehetőség szerint teljesen előretolt 2db ventilátor kb. pont befúj az első szellőzőkön, a harmadik meg amúgy is elhelyezhető.
Így ugyan elől van egy nagy hely a hűtőpadon, de még akár jól is jöhet csuklótámasz kiképzéséhez.U3 vásárlás lesz ebből úgy érzem...
[ Szerkesztve ]
-
SteadyMan
aktív tag
-
Muerte
addikt
Én U3-at használok már több mint egy éve,de maximálisan meg vagyok vele elégedve.Még mindig halk,kényelmes és hatékony.Egy majd 5 kg-os gép alatt van és meg se nyekken,szóval stabil,masszív.Ezen kívül nagyon könnyen takarítható ez sem egy utolsó szempont.
[ Szerkesztve ]
-
i.csab
csendes tag
Üdv!
Értem, köszönöm. Az nem tűnik túl kényelmes megoldásnak...
Eddig én soha nem használtam hűtőpadot, de játék közben érezhetően megnő a hőkibocsájtása a gépnek, s ha ennyit megtehetek ez ellen, hát legyen...
Ha az ölben használattól eltekintünk - annyit a gép saját hűtésének is ki kellene bírni - az U2 kényelmes, masszív - a kiemelt, döntött kialakítása miatt kérdezem?!Köszi.
-
i.csab
csendes tag
Sziasztok!
Lenovo G580-hoz szeretnék padot választani. Végigfutva a topikot, úgy látom, hogy a Cooler Master E1 a leginkább ajánlott darab. Árban hasonló (hajszállal drágább) az U2, - asztalon való használatra (néha ölben) - szóba jöhet az U2 is (teljesítményét tekintve vagy mennyivel instabilabb annak a kialakítása pl.)?
Köszönöm a segítséget.
Üdv.[ Szerkesztve ]
-
Pinky
csendes tag
válasz
opeter87 #3631 üzenetére
Köszönöm a válaszodat.
Annó egy ilyet vettem az előző laptopomhoz: cooler master notepal infinite evo, de ehhez nem igen vált be..
Mint látszik a videón lent van szellőző nyílás, ezek a padok oda is fújnának levegőt? Még egy kérdés, ha a kifújó oldalra rászerelnék 1 nagyobb ventilátort ami szívja kifele a levegőt, az kárt okozna a laptop ventilátorában?
-
Pinky
csendes tag
Sziasztok! Van 1 ilyen laptopom: [link] ehhez milyen hűtést ajánlotok?
-
Muerte
addikt
válasz
Gaben06 #3627 üzenetére
Hát a 90°C tartósan nem valami egészséges és ha most ennyi akkor nyáron minimum még +5-10°C-al számolni kell.Sajnos a gyári pasztázások sok esetben eléggé összecsapottak és nem minőségi pasztát használnak ami pedig akár 10°C minuszt is jelenthetne akár.Pl.: IC Diamond,MX4,Shin Etsu és társai.
Kellene a gép aljáról egy kép és esetleg tudnánk hűtőt ajánlani hozzá. -
Gaben06
tag
válasz
Dester31 #3626 üzenetére
Ok. Ha marad így és tovább játszok 82-85-90C-on akkor ez nem károsítja a gépet? A hűtőpad mennyire eredményes a hőmérséklet csökkentése terén? Vagy milyen megoldás van arra hogy csökkenjen a hőmérséklet. Mert nem igazán szeretném megfőzni a gépet. Olvastam olyat hogy csökkentsem a processzor teljesítményét, ne menjen 100%-on. Erről mi a vélemény? Köszönöm a segítséget.
-
Gaben06
tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem, remélem tud valaki segíteni.
Adott egy notebook, amin szeretnék néha játszani.
Játék közben a gép hőmérséklet adatai a következők.Processzor 82-86 C˙
Videokártya 80 C˙Intel Core I7 3610QM
8GB RAM
Nvidia Geforce GT650M 4GBEzek hőmérséklet adatok magasnak számítanak?
Ha igen, akkor hosszútávon károsodik a gép?
Mennyi a max megengedett hőmérséklet?Köszönöm a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
Dester31
tag
válasz
SteadyMan #3617 üzenetére
Bocs, nagyon offtopic: neked is szaggatnak néha kicsit a HD videók, ha full HD-s kijelzőre kötve nézed őket (HDMI)? Nekem időnként pár másodpercre leesik az FPS "ricegősre", tehát olyan 17-18 FPS-re, majd utána újra folyamatos lesz, és ezt percenként kétszer megcsinálja. A film ettől még nézhető, de azért zavaró a gyors jeleneteknél. Független a lejátszótól és a használt videokártyától, az integrálttal és a GeForce-szal is ezt csinálja. Drivert frissítettem, de nem tűnt el a jelenség. Minél nagyobb felbontású a forrásvideó, annál gyakrabban jön elő egy filmen belül a szaggatás. Attól is független, hogy mennyire intenzív a jelenet a videóban éppen. Te is tapasztaltál hasonlót?
Az asztali gépem egy sokkal gyengébb E7200-as DualCore-ral és Radeon HD4850-nel teljesen folyamatosan viszi a full HD videókat ugyanerre a TV-re kötve, ugyanarról a NASról. -
Dester31
tag
válasz
opeter87 #3615 üzenetére
Oké, feltoltam Dropboxra, mivel screenshotok. 250 kB RAR:
https://dl.dropbox.com/u/70715881/EVO_teszt.rar[ Szerkesztve ]
-
opeter87
senior tag
válasz
SteadyMan #3607 üzenetére
Megérkezett az első tapasztalat az EVO-ról Y580-al, így viszont már módosítom az álláspontomat és inkább ajánlottá teszem számodra is.
A te Y580-ad milyen konfiggal szerelt? -
Dester31
tag
Csináltam egy tesztet az AIDA64-gyel. Az a gyanúm, hogy vagy a hűtőventilátorok kialakítása nem pont passzol az Evoval, vagy az Aida nem tesztelt korrektül. Azt tapasztaltam ugyanis, hogy 20 perc terheléses teszt és 10 perc visszahűtés után nincs számottevő különbség a sík asztallap és a hűtő között, és az is mindegy volt, hogy a hűtő ventilátora be volt-e kapcsolva vagy sem. Gyanús volt viszont, hogy a GPU és a merevlemez nem melegedett fel még annyira sem, mint általános használatkor szokott (főleg a vinyó), igaz a merevlemezre nem kértem stress testet, csak a többi komponensre. Lehet, hogy majd a teszteket megismétlem 3DMarkkal is.
A szubjektív véleményem viszont az, hogy a hűtőn használva kevesebbszer indul be a laptop saját hűtőventilátora, és rövidebb ideig megy, valamint tartós játék alatt sem olyan fordulaton megy a ventilátor, mint szokott, mivel jobban tud szuszogni.
Egy biztos: a célját a hűtő nálam elérte. Megemelte asztalon annyira a laptopot, hogy kényelmesen tudom használni, mint egy asztali monitort, ölbe véve pedig abszolút kényelmes, mondjuk fotelban. Az különösebben nem érdekel, hogy a CPU/GPU a hűtővel használva 5 fokot csökken-e.
A hűtővel kapcsolatos még, hogy rettentő igényes a kialakítása, és sokkal könnyebb, mint ahogy elsőre számítottam. Az alumínium felület nagyon jó minőségű és nehezen melegszik át, viszont gyorsan hűl. A laptop súlyához képest a hűtő súlya elhanyagolható, könnyedén lehet mozgatni a kettőt együtt, valamint a laptop abszolút nem csúszkál rajta. Maga a hűtő is stabilan "rögzül" az asztalon. A méretek is pont passzolnak. Szóval bár a számok nem ezt mutatják, nálam a célját elérte, és maximálisan elégedett vagyok vele.
Ha lesz új tesztem, szívesen beszámolok róla (a kisördög még dolgozik bennem, hogy valamit esetleg rosszul csináltam)
És még egy szubjektív apróság: a hűtőventilátora a padnak szó szerint morog, kellemetlen tónusa van, bár még mindig jobb, mint ha sivítana. Ha szól akár halk zene is közben, akkor már nem annyira zavaró.Ja igen, laptop: Lenovo Y580 (SSD + HDD (ODD nincs)), CoolerMaster Infinite EVO hűtő
[ Szerkesztve ]
-
opeter87
senior tag
-
SteadyMan
aktív tag
Sziasztok!
Olvasgattam itt az ajánlásokban, hogy Lenovo Y580 notebook-hoz CoolerMaster NotePal Infinite EVO hűtőt javasoltok, ha nem csak asztalon használjuk a gépet. A méreteket megnézve pont passzol a két darab. A képen látható a gép aljának perforálása és a hűtő kiképzése.
Az a bibi szerintem, hogy a notebook szellőzőnyílásai éppen nem középre esnek, hanem pont ott helyezkednek el, ahol az EVO-nak a zárt kerete eltakarja azokat. Jó választás ez?
A CoolerMaster U3 hűtőnél - ami méretben szintén jó lenne - meg pont nem lehet annyira előrehelyezni a ventillátorokat, hogy jó helyen legyenek a HDD és a RAM szellőzőnyílásaival szemben, csak a CPU-GPU hűtőrészhez lehet egy vetillátort igazítani a háromból.
Szerintetek a gyakorlatban számítanak ezek az "illeszkedések"?[ Szerkesztve ]
-
Dester31
tag
Tudtok javasolni olyan tesztprogramot, ami folyamatosan terheli 100%-on a CPU-t és a GPU-t is, majd a végén kiköp egy grafikont a CPU/GPU hőmérsékletekről? Szeretném letesztelni az Infinite Evot, de így 30 fölött már nem ugrik rá az ember minden 3DMarkra, ami csak kijön, úgyhogy lemaradtam kicsit. Köszi előre is.
-
berta1956
csendes tag
üdv! Nő vagyok, nem értek semmihez. HP 6530b alá milyen hűtőt vegyek, leginkább ágyban használom! Targus Lap Chill Mat jó választás lenne?Köszönöm a válaszokat
-
KISDUCK
addikt
HP pavilion g6-2018sh gépem van (15,6"). A gép alja . Coolermaster Notepal E1-t szeretnék hozzá vásárolni. Szerintetek Jó választás lenne hozzá? Tudna levegőt juttatni a ventilátor szellőzőbe is ami az akkumulátor mellett van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Teljes szoftveres megújulás vár az Apple iPhone-okra és Macekre
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen notebookot vegyek?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly - i5-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I W11 I NBD Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest