- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Elérhetők a Micron HBM4 memóriájának mintái
Új hozzászólás Aktív témák
-
domesz
aktív tag
Heavent futtattam, a jelenség ugyanaz, kb 1 percig nagyjából normálisan fut utána pedig annyira belassul hogy nem volt türelmem végigvárni. HWinfo szerint a max GPU hőmérséklet 75C, proci kicsit kevesebb.
Régebben amikor nem volt hűtőpadom ezek az értékek jóval magasabbak voltak de akkor hibátlanul ment így biztosan nem a hőmérséklettel van a gond.
Egy kis érdekesség, akartam új drivert tenni, leszedtem a régit, és amíg nem volt driver, gyorsabb gördülékenyebb volt a rendszer.
-
izsob
tag
Más játéknál még nem jelentkezett, ha bekapcsolom a vertikális szinkronizációt akkor jáchatatlan a játék, és volt húzva 900 ról 1000 mhz ra a gpu is és a memória is, de 1 éve így használom és eddig nem jött elő a hiba.
És változó mikor jön elő, kb 30-60 perc között. Ha előjön és utána mindent alapértékre állítok utána 15-30 perc után megint előjön. Ha teszek a memóriára hűtőbordát, az sokat segítene neki? -
porumb
csendes tag
-
porumb
csendes tag
-
Ck.
addikt
Most fog megtörténni...be akarom tartani a protokollt...egy hsz. egyszerre egy helyen.
De az imént beírtam oda is. Reméljük kiderül az igazság.
Igazából az zavar, hogy nem úgy működik, mint egy normális venti, hogy jár egy kicsit, hűt, aztán kikapcsol, ha megint emelkedik akkor jár egy kicsit, hűt, aztán megint lekapcsol egy ideig és csönd van. Nagyon idegesítő ez a 3 mp.-enkénti fel-le hang mondjuk késő éjjel, amikor minden ki van kapcsolva, semmi másnak nincs hangja ezen kívül. -
s3toraph
senior tag
Az lesz, új rendszer, mert közben kaptam egy infót hugom barátnőjétől, hogy az ő notija is dettó így halt be, és újratelepítés megoldotta a dolgot. Szóval valami kártevő lesz ez is, másra már nem tudok gondolni. De hogy avira + win7 tűzfal + win7 kártevő eltávolító kombó manapság már kevés védelemre, hát ez borzasztó...
Remélem a penyóra nem mászott rá és úgy az asztalimra. Leszedtem a progit, most megy a full scan, a gyors nem talált semmit a gépemen.
Köszi a tippeket és a segítséget!Majd megírom mi lett a vége.
-
s3toraph
senior tag
Nem, úgy sem. Próbáltam a win saját hibajavításást a választható módokból, arra meg azt mondta, hogy nem található hiba. Visszaállítást is végeztem egy október 1.-jei visszaállítási pontra, azután is ugyanez fogadott, fekete képernyő és semerre tovább.
Update: na most történt valami, 50 szálon dolgozik a restore.exe, CPU is működik... mondjuk nem halad a dolog szemmel láthatóan. Hmmm mindössze annyit csináltam, hogy vagy 20 perce megpróbáltam állítani a restore processz prioritásán normál alattira, de nem engedte (persze mire reagált...), erre most 5 perce, kb. 40 perc egy helyben semmitevés után ez a helyzet. A restore mintha mégis haladna, csak nagyon lassan megy a zöld csík (a hátralévő idő minden esetre változik, hogy csökken, hol nő, nem áll már egy helyben). Na most ezt egyre kevésbé értem. Töltőröl is ez a jelenség van, akksiról is (kb. 70 perce akksiról megy).
-
endruboy1
senior tag
Leadtam szervízbe már pasztázásra-takarításra. Az a helyzet hogy ezt teljesen szét kell szedni hozzá, néztem a manualt. Szóval nem a hátlapot kell lepattintani, hanem az egész gépet vissza kell bontani az alaplapig... gyakorlatilag mindent ki kell szerelni. Mikor ezt megláttam úgy döntöttem tapasztaltabb kezekre bízom a dolgot mert azért ez a 100-150k elég sok tanuló pénz lenne
.
És köszönöm a segítséget!
-
endruboy1
senior tag
Igen, a kitakarítással kezdem mindjárt szétszedem. Remélem hogy az elég lesz neki mert újrapasztázást még nem csináltam noteszben és ha lehet nem most kezdeném el
. De lehet muszáj lesz na mind1. Hűtőpadot épp a héten szereztem be hozzá mert kezdett gyanúsan meleg lenni meg ugye a múlt heti hőség... egy Hama van nekem a MediaMarktból. Vannak rajta gumi talpak és két kb 5cm-es venti.
-
-
Bloodrayne2
tag
Akkor ott valamit nem jól csináltál,mert én tegnap este olyan éjfél előtt kezdtem el csinálni és ma reggel 7 órakor tartott a felénél,meg írták az oldalon,hogyha 3 óráig tart amit csinál,akkor ott valami baj van,beállítási gondok.Hát remélem nekem valamit csak csinál
Köszi a választ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Macbook Pro 13" 2020, M1, 16GB RAM, 256 GB SSD, Touchbar, tökéletes álapot!
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest