- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- DUNE médialejátszók topicja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lucky04
csendes tag
válasz
DNReNTi
üzenetére
Nem tudom, mert kb. a huszadik próbálkozásra tökéletesen beindúl és működik is, elötte viszont semmi, se monitoron, se a laptop kijelzőjén. Emellett a ledek világítanak és néha a hűtés is bekapcsol, szerintem az op rendszer nem indúl amíg nincs képernyő, mert mikor végre van kép a windows normálisan indúl.
-
PPatrik
aktív tag
válasz
DNReNTi
üzenetére
Koszi!
Kozben eszembe jutott, hogy veletlen felcsereltem a kerdeseket, ezt a fogyaszto vedelemhez szantam volna.
Szoval ez lenne a tortenet:
Ugye van a laptopom (Samsung RF511) amit mindjart ket eve vasaroltam. Ido kozben azomban tobb kellemetlenseg is ert. Neha mukodik jol, neha egy 10 eves gep is gyorsabb nala. Plusz erdekes dolgokat csinal. En tobb, mint egy evig turtem ezt, majd elezdett mar nagyon unalmas lenni. Az amikor egy altalam irt program eles tesztjen nem mukodott az lan csatlakozo, az amikor hovanta egyszer megall az usb 3.0 drivere es ujra kell inditani a gepet, az amikor a kulso monitoron egy videot akadozva jatszik le, az amikor a start menu nem veszi a faradtsagot megnyilni, az amikor ami elotte 1 masodperc volt, az hirtelen mar 1 perc lesz es hasonlok.
Tavaj szeptemberben elkuldtem szervizbe, ahol alaplapot csereltek benne, persze nem lett jo. Majd elkuldtem megegyszer novemberben, amikor nem csinaltak vele semmit se, mert nem lattak a hibat. Ket hete megint elkuldtem, hasonlo eredmennyel mint elotte.Szerintetek mi a baja, mit lehetne vele tenni?
-
Muerte
addikt
válasz
DNReNTi
üzenetére
Elviekben a vga működését nem befolyásolja.A rajta található kondikban a tekercsek elégtelen szigetelése vagy azoknak elrepedése okozza a hangot.Alapjáraton viszont biztosan nagyon zavaró a hang és mint írtam ez csak extrém magas FPS-nél a normális.A tesztben minden vga cicereg,de ha nálad erősödött és ezt a hangot kerested akkor ez a probléma forrása.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Gran Turismo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OLED TV topic
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- TCL LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Gyors, vékony és könnyű Lenovo Thinkpad X1 Carbon gen 8 (10.gen Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD) laptop!
- Tervezős Lenovo Thinkpad P14 S gen2 Laptopom (Nvidia 4Gb-os videokártyával) kifogástalan eladó!
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (Core I9 10885H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- Újszerű ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (Intel Core I7 10750H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- AKCIÓ!! Alienware m16 r1 AMD Laptop , RTX 4080 , R9 7845HX , 32GB DDR5 , 2TB
- Új, Felbontott Bambulab A1 / A1 Combo! ÁFÁ-s! 1 Év garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx