Új hozzászólás Aktív témák
-
porumb
csendes tag
válasz
Dell XPS #6347 üzenetére
Most ezt találtam! csak nem tudom lefordítani tudnál segíteni?
this happens to me too, everytime my computer is turned on I have to use the keyboard to access the Mouse Properties and under Device settingS I have to enable the mouse. I do this everytime. Using my keyboard, i hit the Windows symbol, in the search program and files field I type Help and hit enter, in the search help field i type: Mouse Pad and hit enter. Tab down to Change Mouse Settings and hit enter, tab down to Change how the mouse button works and hit enter, tab down to Click to open Mouse Properties and hit enter. In the mouse properties I press Shif+Tab to highlight the tabs at the top and then i right arrow all the way to the end to Device Settings and then tab down to Enable and then tab to apply…and then it works. I have to do this EVERY time! *** FYI, Shift+Tab moves your cursor back whEn the arrow buttons dont. Good luck!
-
porumb
csendes tag
-
porumb
csendes tag
-
porumb
csendes tag
válasz
Dell XPS #6312 üzenetére
ez az, hogy nem kellett telepíteni a drivert és működött a touchpad. most meg nem működik egyátalán. nem nem volt még szétszedve soha még van rá 1 év garancia. csak fel kell küldeni postán pestre! csak félek h elkallódik
Ha frissítem a biost winflashan keresztül? vagy inkább ne?
-
porumb
csendes tag
Szaisztok!
olyan problémám van, hogy van egy asus x53sj laptopom! egyik pillanatról a másikra nem működik rajta a tauchpad. újratelepítettem és az eszközkezelőben még a touchpadot sem látja! mi lehet a probléma?
szervíz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Asus Rog Strix Scar 17
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 68 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 4 -i 7 1370P/16GB/256GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged