Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kyle.Katarn
csendes tag
Én is ezt javaslom, mert egy alaplapcsere elég drága lehet, ha meg annyira mászol bele amennyire értesz hozzá, nem árthatsz.
-Ha jól értem, és CSAK akku+töltő kombóval kapcsol be anélkül SEMMIT nem csinál, megpróbálhatsz kivenni pár dolgot amihez könnyen hozzáférsz és csak tápról (jó tápegységről) próbálni beindítani, nem tudom mennyi eredménye lesz, de egy próbát megér, és ingyen van. Szerintem hajrá! Csak óvatosan.
Sok sikert! -
-
Kyle.Katarn
csendes tag
Hali, a te "jelenségedet"
-hibádat is olvastam, találkoztam már hasonlóan fura dologgal, csak az meg lett oldva.. és a helyzet az hogy nem tudom hogy... Ez tényleg már-már a számítástechnika alkonyzónájába tartozik.
Sajnos túl sok konstruktívat nem tudok mondani, csak h nem biztos hogy azonnal szervizbe kell vele rohanni- úgy értem ha eddig nem kísérleteztél vele akkor megpróbálhatod lokalizálni a problémát magad -azt mondtad új aksi és töltő nem változtat rajta, tehát akkor majdnem 100as h a gépen belül van a gond- persze ez csak javaslat, mert én is volt hogy hasonló "megoldatlan rejtéllyel" álltam szemben és végül -nemt'om hogy- megoldottam.
De persze biztos megoldás az egyértelműen a szerviz! -
Dell XPS
veterán
Hali,
Természetesen tudsz menni bármilyen szervizbe, és ma minden munkának/megrendeléseknek örülnek. Amennyiben van még türelmed, és érdemesnek tartod hogy közelebb kerülj a problémához, akkor én még ezt megtenném.
Amennyiben az alapon lenne probléma, így nem mindegy melyik irányban indulsz el, mert igen borsós ár jöhet ki a végére...
-
Dell XPS
veterán
Hali,
Ez egy X akta! Amikor elindul utána akár több napig is menne? Egyik adapterrel sem indult el akku nélkül? Ez a jelenség hirtelen állt be, vagy egy folyamat vége? Amikor elindult a gép semmi változást nem látsz a gépen, nem zavart ez be semmit? Mindkettő akkumulátort ugyan úgy tölti, az az 4%-ig?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged