- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Steam Deck
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Apple asztali gépek
- Apple MacBook
- Fujifilm X
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
válasz
Lucky04 #8577 üzenetére
Próbáld meg úgy hogy egy monitorra csatlakoztatod és úgy kapcsolgatod. Ha a monitoron sincs kép mikor a laposon sem, az baj, akkor valszeg a video vezérlő a ludas. Ha van kép a monitoron, akkor lehet csak valami ziccer van a szalagkábellel, pl nem jól érintkezik, vagy eltört. Rosszabb eset ha az LCD halt meg.
-
DNReNTi
őstag
válasz
Dr.House88 #8283 üzenetére
Akkor lehet a fényerőt is fel tudod venni az energiagazdálkodásnál
Próba szemcsere.
-
DNReNTi
őstag
Sziasztok,
Birtokolok egy DELL Precision M4600 masinát, amely ciripel, cincog, 'elektromos zaj' hangja van. A jelenséget még furcsábbá teszi, hogy csak 'terhhelés' alatt csinálja. Terhelés alatt pl a Windows-t magát értem. Ha belépek a BIOS-ban teljesen csendben van, ha elindítom a DELL diganosztikát, megy egy óráig, teljesen csendben van... Ahogy elkezd betölteni az op rendszer elkezd cincogni.
Ami biztosan nem okozza:
Windows - újratelepítettem
RAM - kicseréltem
SSD - kicseréltem
Kijelző - cincogna a BIOS-ban is.
Ventillátorok - nem is mennek.
Alaplap - gariban ki lett cserélve mert a DELL szerint az cincog.Én a kezdettől fogva a VGA-ra tippelek. Hogy tudnám ezt kiszűrni?
Köszi! -
DNReNTi
őstag
-
DNReNTi
őstag
válasz
Dell XPS #7944 üzenetére
Nem tudom még.
Tesztelek szerintem. Szerzek egy alaplapot kölcsön.
Egyébként azért gondolok a hőcsőre, mert ha kiveszem az optikai meghajtót, akkor sokkal tovább megy, és nem is olyan forró, nem pörög 800000-et a venti. Gondolom mert jobban szellőzik.
Egy új (refurbished) alaplap 22.000. körül van, új hőcső 5800. Az 5ezer még azt mondom ok, megéri, de 20+ ezret már nem biztos hogy rászánnék, inkább kiárulnám alkatrésznek. Majd lesz valahogy.. :/ -
DNReNTi
őstag
Sziasztok,
Van egy ősi DELL Latitude D630 gépem, amely újabban állandóan felhevül és kikapcsol. A ventilátor megy, okádja a gép a forró levegőt, aztán kikapcs. Nem kell hozzá semmilyen extra feladat, simán egy windows frissítés is kiüti.
Mit gondoltok, előfordulhat hogy elromlott (wtf?!) a hőcső (heat sink)?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Minecraft
- Parfüm topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- Tőzsde és gazdaság
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- HP ZBook FireFly G10 / i5-1350P!!!!! NEM U!!
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD 16GB space gray asztroszürke Apple magyar 3 év garancia
- 2 Év garancia!! Asus RTX 4060 32Gb RAM, i7- 13650, 8GB GDDR6 Gaming notebook
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest