- 200 milliárd dollárt önt a memóriagyártásba a Micron
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR!!
aktív tag
válasz
ElectroFM #12059 üzenetére
Hali !
Egyszer nekem is volt hasonló problémám:
asztali gépem egy Samsung HD LCD-tv használtam HDMI vel (HD7750-ről). Próbára jött LG FULL HD tv és arra kötöttem , ment tökéletesen stb, majd visszatettem a régi HD tv-m re és nem volt kép sehogy sem. Nem is érzékelte.Attól féltem, hogy kapott egy "pofont" a ki-be huzogatástól menet közben a vidkari és elszállt a HDMI kimenete.
Utána rákötöttem egy másik LG Full HD tv-re és volt kép. Gyorsan visszább vettem a felbontását és afrissítését a vidkarinak és rátettem a régi HD tv-mre. Így már volt azon is kép.
Javaslatom:
Állítsd lentebb a vidkari felbontását ill frissítését. Lehet, hogy a tv-ből nem tudja kiolvasni az adatait és ilyenkor neked kell hozzáállítani, mivel a tv-d nem fogja megjeleníteni azt a képfelbontást v frissítést amit nem támogat.
Ezután próbáld rákötni a tv-t. Ha így sem menne akkor hagyd rajta a tv-t és kapcsold ki (esetleg húzd ki a konnektorból is) majd kapcsold be a tv-t, hátha akkor feléled érzékeli a notid jelenlétét. Vagy hagyd a tv-t bekapcsolva a notit kapcsold ki és be. Ha így sem akkor már csak az maradt, hogy mind a kettőt hagyd bekapcsolva és húzd ki várj egy kicsit majd dugd vissza a HDMI kábelt.
Kicsit meg kell őket piszkálni, hogy beinduljanak, nem fog mindig pöccre beindulni...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- Asus Rog Strix Gamer laptop makulátlan állapotban
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- XPS 13 9310 13.4" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest