- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Androidos fejegységek
- Házimozi belépő szinten
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Notebook hibák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skunkworks
csendes tag
Szia!
Köszönöm a válaszodat, egyelőre elvitte a gépet egy ismerős, aztán megnézik, hogy mi lehet, ha visszakerül és nem működik, akkor kipróbálom amiket javasoltál.
(Vmi informatikai cégnél van vagy mi, de én nem igazán bízok a dologban)
Írok majd ha lesz vmi eredmény.
Még egyszer köszi!
-
-
SamTaylor
újonc
Körülbelül 3-4 hónapja lett kifúvatva. Pasztázva nem lett. Egyébként a video megnézése után se értem, hogy a trutyi lekaparása majd a visszakenése mire jó.
Tisztítás előtt és után is forró a gép ezért valószínű, hogy a hővezető cső lesz a rossz amit írtál. Nem értek hozzá, de ha rossz a hővezető cső akkor nem továbbítja a hőt a lamellák felé. De a gépem egész baloldala forró, főleg a hőkivezető nyílásnál. És ha továbbítaná akkor hol lenne forró?
Ráadásul délután még 73 fok os volt a CPU, mostanra már elérte a 90-et!
És igen, elég régóta használom, a gépet, miközben forró. Melyik hardverekben tehetett kárt a túl magas hőmérséklet? Melyik hardver hibája okozhatja azt, hogy egyszer van net aztán nincs és igy tovább és azt hogy nem játssza le a videókat?
Ha kicseréltetem a hővezető csövet, és lehűl a proci akkor megszűnnek a problémák? -
Stonerice
őstag
Meg lett a baj forrása!!!!
Kiszedtem hugom laptopjából a kijelzőt és belepróbáltam. Kapásból ment Szintén LED kijelző.
Itt volt aki meg tudta javítani a kijelző panelt Bizonyos F1 es jelölésű tranzisztor vagy mifenecseréjével. nekem ehhez nincs alkatrészem.
Tehát ezért volt fehér a kijelző. Később bejött a kép pendrive-ról indított ubuntuval a monitoron is.
Honnan lehet olcsón szerezni kijelzőt? Használtan? -
-
radir01
tag
Szia! Kivettem az egyik memóriát indítottam a gépet most nincs zöld kép és csíkozás éppen az indítási javítást csinálja a gép, TV-re kötve hdmiről van kép! A kijelzője még mindig sötét nem reagál semmire, talán ha elindul a win sikerül beállítani ha tényleg nem gpu hiba! Egyenlőre ennyi a helyzet. Vélemény hogy mi lehet az oka a sötét képnek? Hagytam egy napot állni a gépet úgy voltam vele h tuti gpu és kuka de gondoltam megpróbálom hátha. Most már annyiból jobb a dolog h legalább nem zöld a kép és nem csíkozik. Ötlet esetleg?
-
0pityesz0
tag
Igen,pillanat alatt akármit is csinálok épp egy apró pattanó szerű hanggal leállítja magát azonnal még csak ki se lép. Többnyire akkor csinálja amikor már melegszik,majd ha forrón teszi ezt nem hajlandó visszakapcsolni azonnal,vagy fél perc alatt kikapcsol megint. Utána várni kell vele. Sztem a melegedéshez köze lehet,ill talán hardveresnek titulálom személy szerint a bajt,de persze nem vagyok szervizes. A töltöje gyári természetesen.
Ja igen,akksi kb 20percet bír. Otthon használom állandó jelleggel hálón (akksi benne,gondolom elég rosszul teszem) -
attila1980
csendes tag
Szia! Köszönöm, hogy írtál!
Az akksi jó, a töltő is.
Ha mozgatom a kijelzőt,akkor is változatlan.
Kijelző csinálhat ilyet,hogy brutál sötét, de mégis látni mindent,ha rávilágítasz?
Illetve a reset-elés. Azt hiszem,h akksi nélkül kell nyomni a bekapcsolót fél percig? Jól emlékszem? Egyáltalán nem vagoyk biztos benne. -
-
thomeef
őstag
Nah megnéztük, mikor kicsiben van a youtube videó akkor a hiba is vele arányosan lekicsinyül úgymond, tehát ugyanazt látom csak kicsiben. Viszont ha elforgatom a képernyőt 180°-al a hiba nem forog vele, ugyanott marad. Annyit levonok ebből hogy ez szoftveres hiba talán? Neked mi a véleményed?
-
spezyal_
tag
-
kreten67
senior tag
Igen tudom hogy igazad van
,csak úgy írtam példának az Asus k50it-t,ott is egy alultervezett alkatrész okozza a problémát. A munkatársam PackardBell gépében 2008-tól benne van a gyári akku és így használja hálózatról minden nap. Talán egy évben ha egyszer használja akkuról: nos valamelyik nap elvittem a gépét az asztalról kinti melóra és csak pislogtam hogy még mindig 1 órát kihúzott akkuról (alig hittem a szememnek).
A lényeg az akku tart ameddig tart és ezt nem befolyásolható jelentős mértékben az elterjedt mendemondákkal
PL - havi egyszer lemerítem majd feltöltöm és elteszem a fiókba és ezt évente 12 alkalommal betartom.
1 ezt úgysem tudod betartani (feledékenység ,lustaság)
2 a notinak jobb ha benne van az akku.ad4m1337
A matt kijelzők nagyrészt egy fóliától matt,ami a fém keret alatt ér véget. Na én egy fóliát nem akarnék polírozni ellenben egy HP matt kijelzőéről nemrégiben lenyúztam a fóliát esztétikai okokból.
Nem mindegyik fóliás,van agyagában matt felületű LCD panelos is!!!! -
Peace
nagyúr
Igen, sajnos melegedés. Amatőr hiba volt részemről. Nem is forog a venti sajnos. Stress teszt le is áll pár perc után, hogy hardware failure.
Esetleg valami ötlet, hogy szegénykébe hol próbálkozzak ventit keresni. Mondjuk szinte esélytelen, mert hazai bontók oldalát nézegettem, de semmi. Ebay meg amazon elég húzós. Mármint használt van, 2700 körül, de az új az 8000.
-
bopeti98
őstag
Ma csináltam rendszer-visszaállítást egy korábbi időpontra, és most úgy látszik nincs probléma vele. Lehet hogy mégiscsak a két újonnan feltelepített program egyike okozta ( MiniTool Partition Wizard, Win32 Disk Imager ), ami azért is furcsa mert már többször is használtam ezeket a programokat és eddig nem volt probléma.
-
Pontosan nem tudom megmondani, hogy mikor kezdte, mivel viszonylag ritkán jött össze korábban ilyen használat a gépen.
Vírusirtó ESET SS, még vagy 5 gépen rajta van, eredeti, máshol nem okoz ilyen gondot.
Csak Wi-Fin próbáltam, Lan sajnos technikai okok miatt nem, vagy nagyon nehezen elérhető.
Eszközkezelő: Még nem néztem
Csökkentett mód: Még nem néztem, bár ott elég nehéz bármi hasznosat csinálni.
Folyamatok, auto indítás: Nem néztem, de semmi különösnek nem kellene futnia, szinte mezei Win7 fut rajta, alig valamivel telepítve.
Adapter: Lehet, hogy majd kap egy full újratelepítést inkább...
-
Zsolty001
tag
A laptopot úgy adták oda, hogy sok por került bele, majd egy ronggyal letörölték, azóta nem működik néhány billentyű. A szétszedés, szalagkábel újracsatlakoztatás után is ugyanazok a gombok halottak, azaz több mint valószínű, hogy ez a probléma.
Sajnos hirdetésben nem találtam, csak ~20.000Ft-os áron.
A porszívós megoldásra még én is gondoltam, óvatosan lehet megpróbálom, hátha segít. Köszi!
-
anarchimedes
csendes tag
Szia!
Köszönöm a tippeket! Sajnos egyik sem vált be. Közben megtaláltam az "elemet" az alaplapon, egy fekete matrica alatt bujkált, gondolom azért hogy a védjék a portól mert pont felette van egy szellőző a hátlapon. Az aksit kivettem, az elem csatlakozóját lehúztam, semmi nem volt bedugva. Vártam, nyomtam a bekapcsoló gombot is sokáig. Sajnos semmi sem változott, ugyanúgy csak fekete képernyő.
kreten67:
A boot sorrend megváltoztatásán kívül semmi mást nem állítottam át a BIOS-ban. Csak fekete képernyőt kapok, nem jutok el a BIOS-ig, hogy bármit is vissza tudjak állítani. Az ASUS ROG fórumán olvastam pontosan ugyanezt a hibát gamer laptopoknál, ott BIOS frissítést/downgrade-et ajánlottak, valamint, hogy vigyük vissza hol vettük.Egy másik problémám:
Egy 5 éves MSI laptop is gyengélkedik: bebootol, általában a bejelentkező képernyőig mindig eljut, majd "alvó" állapotba teszi magát. Csak a bekapcsolást és az alvást jelző LED világít, viszont a ventilátor még mindig pörög. A Power gomb hosszú nyomására nem kapcsol ki, csak teljes áramtalanításra. Az aksit ki is vettem belőle, így elég csak kihúzni a tápkábelt. Bekapcsoláskor ezt kb. 5-6-szor el kell játszani ahhoz, hogy jó legyen. Ezután már semmi probléma sincs. A feleségem reggel megcsinálja ezeket a műveleteket, majd egész nap tudja használni. Azt mondja, hogy ha nap közben kikapcsolná, akkor újra el kellene játszania ugyanezeket. Egy 1 hete még elég volt 1-2-szer újraindítani ahhoz, hogy jó legyen. Mintha visszamenőleg már olvastam volna erről, de most nem találom. Amint lesz rá lehetőségem, indítok rajta egy live ubuntut, hogy azalatt is csinálja-e bekapcsoláskor, de én valami hardveres gondra gyanakszom.Előre is köszönöm a válaszokat!
-
tlala
addikt
Nálam a helyzet pont fordított... Van számomra is valami ötlet?
Bekapcsoláskor a ventilátor remekül felpörög - hogy aztán soha többé újraindításig, a hőfok persze felmegy veszettül. Biosban nincs semmi venti opció, ill. Load setup defaults megvolt.
Egy régebbi Lenovo N100, 0768 B9G, Win7 64bittel.
Köszi. -
törölt tag
Valami stabilitás teszttel próbáltad már (Everest , Aida stress test) stb ?
Mint említettem IntelBurn-t futtattam rajta, ami CPU szinten talán a legbrutálisabb teszt (Linx néven is ismert).
Próbálok majd VGA tesztet is. Illetve ott az x264 encode is. Tehát szerintem kapja rendesen, mégis úgy tűnik, nem sok köze van a fagyáshoz. Másrészt a throtling miatt túlmelegedés esetén sem lehetne fagyás. Amikor fagy elég sokszor üresben vagy 10-20% CPU használattal megy a gép.Nem zárnám ki az SSD-t sem
Teszteltem és kifogástalan kondícióban van. Illetve cseréltem is másikra, de nem változtatott a dolgon sajnos.
Ha melegedésre gyanakszol, akkor zárd ki! Tegyél rá vmi jó hűtőpadot és kiderül...
Mint említettem a melegedést kizárnám annak ellenére, hogy a jelenség azt sugallja. Esetleg a déli híd melegedhet, azt majd megpróbálom valami I/O művelettel megterhelni szétbontott állapotban.
*illetve a proci hővezető csöve már nem működik rendesen - hiába pasztáztad újra a procit - a hőt már nem tudja normálisan elvezetni a procitól.
Fentebb írtam a hőmérsékletről.
-
lovas001
aktív tag
Igen meleget fúj ki a gép magából. a gpu-t visszavettem kb 500 mzh-ra a jelenség ugyan az csak lényegesen lassabban. Lehetséges a hőcsövem volna rossz de akkor gyorsabban felmelegedne az egész talán . Nvidia beállításoknál hol lehet a fan speed et állítani ? (ebben összvisz csak 1 venti van cpu+vga hoz.)
-
törölt tag
-
törölt tag
A hiba leírása:
- gép bekapcsolásakor fekete képernyő
- a bios-ig nem jutok el
- a hdd led jelzője nem villog.A ledek villanásából tudom mikor lesz jó, illetve mikor nem. A gép ki-be kapcsolásával szoktam szórakozni mindaddig, míg el nem indul rendesen. Ezt a műveletet tegnap este kb. 10 percen át ismételgettem, míg ma délelőtt úgy a 6-7. bekapcsolásra jó lett.
Amiket eddig próbáltam:
- memória átmozgatása
- winchester kiemelése, majd visszarakása
- bekapcsológomb nyomvatartása 1 percen keresztül
- akksi nélküli indítás.A bios-ban semmi nem lett elállítva. Memtestet még nem futtattam.
Az biztos, hogy a gépet nem fogom elemeire szedni.
-
Kisfundy
aktív tag
-
Tamy
senior tag
Korábban alapból indult, meg attól még a kijelzőnek be kellene kapcsolnia, és a hdd-nek is. Én amit eddig láttam laptopot bekapcsoláskor mindnek elindult a ventije, eddig ennek is. Az, hogy utána leszabályozza, az már más tészta. És ugye ott a többi tünet is. Nem hinném, hogy meg lenne szorulva, akkor máskor is hallanám a hangján. Bár laptopokban nem vagyok túl jártas, de azért furcsállnám, ha egy megszoruló venti miatt nem csinálna semmit a gép. De még ha így is lenne, akkor miután sikeresen beindul a venti el kéne indulnia a gépnek is, de nem ez történik. Továbbra se mutat más életjelet, sokszor még újraindítás után sem, csak többszöri ki-be kapcsolás után. Szerintem itt valami komolyabb hiba lesz.
-
Tamy
senior tag
Szalagkábel, tápkábel hibát azért nem tartom valószínűnek, mert a hibát/működést a mozgatás nem befolyásolja. Konkrétan a fedeléhez hozzá se nyúlok, csak a power gombot nyomkodom, és egy idő után bekapcsol.
Először a ventilátor se megy, aztán állásában (miközben látszólag semmit sem csinál) egy idő után elindul. Gondolom valami minimális funkciója elindul, ami termel némi hőt, aztán ha eléggé felhevült elindul a venti. Ennek tulajdonítom azt is, hogy egy idő után már be tudom kapcsolni, és utána teljesen stabil.
Szervizben csak annyit volt, hogy bevittem, elmondtam mi a gond, de akkor még csak azt tudtam, hogy csak többszöri próbálkozásra indul el. Ő mondta a nyomkodást, meg ott helybe kicserélte a ramot egy próba erejéig. Azt mondta valószínűleg nem lehet javítani, így egyből vissza is adta. Csak annyira szedte szét, amennyi a ram cseréhez szükséges volt. Közben viszont rájöttem, hogy a hidegen indítás a probléma.
A hátulján van egy kis reset gomb, azt próbáltam, de amit írtál majd azt is kipróbálom.
-
jozsanet
csendes tag
-
Nyusan
újonc
Utána néztem ennek, és valamiért energia takarékos sémára volt állítva a gép. Most átállítottam kiegyensúlyozottra. Szétnéztem az eszközkezelőben de külön a billentyűzetre vonatkozó beállítást nem találtam.
A gép majdnem mindíg hálózat töltőn van, most is így volt.Egyenlőre az átállítás óta nem jelentkezett a probléma. Ha ennyi volt a baj, akkor köszi a segítséget
Jelentkezem ha van fejlemény.
Nyusan
-
Nyusan
újonc
Üdv!
Még a "11979". hozzászólásban írtam, hogy valamiért néha nem megy a billentyűzetem a Samsung notebookomon.
Bocsi, hogy nem válaszoltam, de valamiért egy jódarabig nem jelentkezett a probléma, és azt hittem magátol helyre állt, aztán el is felejtettem a dolgot, de most újra él a probléma, és egyre sűrűbben.Vannak fejlemények is a dologban:
-néztem a feladatkezelőt, de semmi szokatlanul kiugró dolog nincs a listában ami terhelné a rendszert, nem ugrik fel az össz CPU használat sem. Film, játék tökéletesen fut közben, nem akad meg ( pl wowozás közben jelentkezett és egérrel tudtam tovább játszani közben)
-fn gombokkal sem csinál semmit, capslock, ctrl+alt+del nem reagál
-mikor jelentkezett a probléma rádugtam egy usb-s billentyűzetet a gépre, és hirtelen elkezdett működni a laptopé is. Ezt megpróbáltam párszor, mikor rádugtam az usb-st mindig elkezdett működni. Aztán használtam egy darabig a gépet úgy, hogy be volt dugva az usb-s bill. de a saját bill.-ét nyomkodtam és egy idő után így is leállt. Ekkor kihúztam az usb-st, visszadugtam és ment újra.
Azóta rájöttem, hogy bármelyik USB-be ha bedugok valamit, újra működik. Most egy vezeték nélküli egér adapterét tartom benne, ha leáll kihúzom és visszadugom és így tudom használni a billentyűzetet.
- mikor elkezd újra működni, akkor utólag beírja a leállás után lenyomott pár karaktert.
-mostanában eléggé melegszik a gép, egyszer vagy kétszer előfordult az is, hogy kikapcsolt, szerintem a melegedés miatt. Lehetséges hogy ez okozott valami problémát a gépben?Gondolom jobb ha beviszem a szervízbe, még van rajta gari, de azért gondoltam kikérem a tanácsotokat, hátha tudtok valami trükköt rá,mert tuti nem kevés idő egy ilyen javítás és folyamatosan szükségem lenne a gépre.
Nyusan
-
Joci42
tag
Bekapcsolásnál világítanak a ledek és pörög a venti, de a képernyő fel sem villan, külső monitoron sem. Mielőtt elromlott, a bekapcsolásoknál fekete, mozgó, vízszintes szemcsék/vonalak voltak a képernyőn és win7-nél néha elsötétült a kép majd néhány másodperc múlva visszajött és kiírta, hogy "a videó kártya illesztőprogramja összeomlott, majd helyre állt", de win8.1 alatt ezt nem csinálta csak a szemcsésedést. Egy Acer Aspire 1810tz-ről van szó.
-
ElectroFM
csendes tag
Köszönöm a válaszodat!
Annyit sikerült elérnem a leírtakkal, hogy a régi Philips lcd -tvn megjelníti automatikusan jön a hang, hogy rácsatakozik, mint usb-nél az a pittyegés, de a saját Philips smart tv-men és a 3d smart Samsung-on nem sikerül sehogy sem behoznom. Próbáltam újraindítani mindent, régebbi illesztőprogrammal ugyanazzal a felbontással mint a LCD tv-n de semmi.
Nincs videó jel azt irja és nem is érzékeli egyik tv-t se. A tv-m amugy Philips 40PFL6606D.
Még egyszer köszönöm és ha valami ötlete van bárkinek örömmel fogadom
!
-
zsoltihun
csendes tag
Szia!
Én írtam az Asussal, töltési problémák miatt. Arról van szó, hogy mikor bent van az aksi és a gép is be van kapcsolva nem tölti vagy tölti 1-2 percig és leáll a töltés, vagy tölti rendesen. Ellenben mikor ki van kapcsolva a gép akkor rendesen tölti az aksit, de itt is előfordult az, hogy megállt a töltés.
Amúgy ha csak tápról megy semmi problémát nem okoz, vagyis aksit nélkül simán használom, mint "asztali gépet" Van esetleg lehetőség arra, hogy javítsam ki ezt a bekapcsolt állapotban nem tölti az aksit hibát?
Esetleg valami illesztőfájl okozhat problémát, Köszönöm
segítséged, előre is.Üdv
Zsolti -
Kecskemétila
csendes tag
Sajna ha a kezem a burkolatra teszem mikor produkálja a magas höfokot,az valós.
Mivel érzem a forróságot.
Megpróbálok szerezni asztali ventit,mert nincs itthon és kipróbálom,amit javasoltál.
Jó lenne,ha legalább a hiba okát vagy a hibás alkatrészt tudná az ember,de ez a legroszabb,hogy semmit sem tudok.Valószinü a szervizesek is csak pénzt szeretnének,azért mondták szinte biztosra a gpu hibát.
Alkatrészárat 15000 ft-ot mondtak.De ugye egy laikusnak azt mondanak,amit akarnak.
Hálás vagyok nektek,hogy próbáltok segiteni.
Köszönöm. -
Kecskemétila
csendes tag
Szia.Tölti rendesen az nem gond,viszont mem tesztet futtattam és akkor is kikapcsolt,mivel terhelve volt.
Próbáltam ugy is hogy kiszedegettem a ramokat,külön teszteltem a gépet,és még ugy is hogy kértem kölcsön egy másik 4gb-os modult.Beleraktam.
Mindig ez lett a végeredmény -
smkb
őstag
Win 7 alatt gond nélkül látszik, driver nélkül is tökéletesen megy, de azért feltettem a drivert. Hiba volt. Előjött egy furcsa hiba. Nem kevés időbe telt míg kiderítettem mi okozza (ugyanis a drivert azonnal feltettem a telepítés után, így nem volt viszonyítási alap). A jelenség: első alkalommal elmegy alvómódba ahogy kell, majd feléled,viszont másodszorra már nem sikerül alvóba mennie, a képernyő kikapcsol, de a gép odarohad és csak kikapcsolni lehet. Próbáltam az ssd beállításoktól kezdve a vga driverig mindent, míg kiderült, hogy a Synaptics drivere a bűnös.
A noti üzemideje egyébként brutális. 4 cella 48whr akksi, full passzív gép, semmi hűtés, 6w tdp-ben limitált proci. Aidával mérve kb a 4 magos Core 2 Quad Q6600 közeli teljesítményét tudja, ami vicces mert az asztali gépemben egy 3.2-en hajtott Core 2 Duo E6400 van, és azt összességében simán veri
. Ja, és az egész 1,16kg, 8 óra aktív netezést vígan bírnia kell, és még csak energiatakarékos módba sem kell kapcsolni a profilt.
-
CsabaTompa
tag
Nem próbáltam csökkentett módban, mindjárt kipróbálom.
Alapból volt rajta win7, azzal együtt vettem.
Tegnap este viszont azt vettem észre, hogy vagy 800*600 felbontáson van, azt fel tudom tenni 1024*768-ra, viszont attól ha feljebb rakom akkor azonnal felugrik 1280*1024-re.A projektornak semmi baja, mert ha az xbox-t bekapcsolom, akkor azonnal kiírja, hogy 720p felbontás. (max Hd felbontás tud a projektorom)
Ennyire rossz lenne a windows 8.1, vagy a gépem ment tönkre.
A párom gépén is 8.1 van, így nem tudom kipróbálni, hogy win7 op. rendszernél most is működne-e. -
sajmon8282
csendes tag
Helló !
Igen a fülhallgató kimeneten szól a mikrofon bemenetet nem próbáltam mert kicsit fölhúzott a dolog mikor rájöttem mit művel az már 1 jó kérdés hogy tudták e a hibáját az biztos hogy amikor megkaptam akkor a wifi sem működött egyszer kiszedtem a memóriákat a wifi kártyát vissza raktam és azóta működik a wifi de teljesen még nem bontottam szét
-
sajmon8282
csendes tag
Helló
Már mindent megnéztem próbáltam
Igen külön az alaplapon van a hangvezérlő és 1 szalagkábellal van összekötve a mikrofon és a fejhalgató kimenet egy külön álló kis nyáklapon a hangszorok pedig az alaplapra vannak rádugva
Akkor jöttem rá a hibájára amikor gondoltam megnézek 1 filmet mikor már alszik a gyerek csakhogy hiába dugtam be a fejhallgató jack dugóját csak a hangszórok szoltak a lapos bal oldalán ha kiveszem a dvd írot akkor ott látható a kábel -
honda130
tag
Az a baj, hogy XP-s a gép és elfelejtettem már hogy hol lehet energia gazdákodást állítani. Nem baj, megpróbálgatom Távoli kapcsolattal. Hátha jó lesz. Bios-ozni csak konkrétan a gép mellett tudok, meg másik USB-t is. Kerestem én ha jól emlékszem, a Bios-ban kikapcsolni, de mintha úgy emlékeznék, hogy nem találtam ilyesmit.
Minden esetre köszi a segítséget! -
Psychowboy
újonc
Legelőször is hadd köszönjem
meg a segítségedet! Több dolgot is kipróbáltam,azok közül, amit ajánlottál. Megmondom, hol tartok most, csökkentett módban net kapcsolat nelkul elindult a gep,az összes gephez tartozó drivert telepítettem, a gyártó oldaláról töltöttem le, es most ugy nez ki a problema jegelve van. Bár jelzi,hogy a Microsoft Virtual Wifi Miniport Adapter-rel gondok vannak.Nem tudom mi a következő lépés? Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Metal topik
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Proxmox VE
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- További aktív témák...
- HP Zbook 14 laptop (14FHD/I7-G5/8GB/128SSD/MagyarVilágítós)
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB
- Szuper áron DELL XPS 13 7390 /i7-10510U/16 GB Ram/512 GB SSD/IPS/
- ÁRESŐ! Dell Inspiron 3493 /10.gen i5-1035G1/8GB/512 GB SSD FHD
- Akciós áron eladó HP Elitebook 845 G7 / AMD Ryzen 5 pro-4650U/16 GB/256 SSD/14"/FHD/IPS/Gari/touch
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged