- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gepzene
csendes tag
Üdv mesterek! Kezembe került egy Vaio VGN-NS10L, több ronda hibával, amiket sikerült elhárítani. Az utolsó viszont kifog rajtam. Egyszerű melegedésnek tűnik, de nem tudok rájönni, hol. Random fagyás, általában órák után, majd azonnal újraindítva percek után újra fagy. Amikor beáll, lassacskán felpörög a cpu ventije, és tökéletesen megfagy. Ha zene megy, akkor Fatboy Slim kedvence lesz belőle. Hővezető pasztát cseréltem a procin és a gpu (GMA 4500) hitvány hűtőlemezén, és semmi különbség nem volt, pedig a lemez alatt eredetileg egy repedezett, világos vörösesbarna gumilapszerűség volt legalább 1mm vastagon. Emiatt a borda tartófüleit röpke fél óra alatt beállítottam úgy, hogy pont tökéletesen feküdjön a tokon, és úgy tettem rá a pasztát (ilyen Evercool 420, eléggé MX-2/MX-4 környékén teljesít).
Memtest egész éjszakás megvolt már az újrapasztázás előtt, még bitfade test is ment egy éjszakát. HDD nincs bele, csak a linuxos stress paranccsal fűtöttem be neki, meg opengl-igényesebb dolgokkal, de igazából semmivel se halt meg hamarabb, mint böngészgetés-molyolgatás közben. Mi a rosseb baja lehet?
Gép specifikációk
Egy szál alul semmibenVan még egy apróság, talán többet számít, mint gondolnám... A CPU hűtőbordája nem illeszkedik nagyon szépen a helyére. Nem ütközik se a fészkében, se a házhoz. Majdnem 1mm mindkettőtől. Be fogom hajlítgatni a szerencsétlen hőcsövet, hogy patent legyen, de nem fűzök nagy reményeket hozzá. Gondolom azért így is szépen cseréli a levegőt benn. Vagy esélyes, hogy ennyi a baja? Esetleg szokott a CPU és a GPU mellett más is számottevően melegedni? Nincs több hűtőborda, a fellelhető fotókon se. És itt vagyok elakadva, de csak mert nem tudom hogy kéne infraképet kreálni róla...
Köszönöm előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Projektor topic
- Xbox Series X|S
- Csúcshálózat: ROG STRIX GS-BE18000 router tesztje
- Gyúrósok ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Apple iPhone 17 - alap
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD IPS
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD IPS
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD IPS
- ASUS Vivobook Pro 16X 4K OLED M7600Q /Ryzen 7 5800H/RTX 3050/16GB/512GB M.2
- Asus ROG Strix SCAR II RGB i7-8750H NVIDIA RTX2060 6GB GDDR6 16GB DDR4 512GB + 1000GB gamer laptop
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Részletfizetés . ASUS TUF Gaming A18 FA808UM-S8019
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest