Új hozzászólás Aktív témák
-
L4D1K
őstag
Sziasztok.
Van egy problémás Acer Aspire 5720Z laptopom (pontosabban anyuéké). Nem újkeletű a probléma (3 -4 honapos talán), de mivel ugy éreztem magam is meg tudom oldani, nem kértem segítséget. Majd mikor rájöttem hogy meghaladja tudásomat, ismerősökhöz, szakemberkékhez fordultam, de ők se tudtak segíteni...úgyhogy ide fordulok, itt biztos lesz vki aki talán kapásból tudni fogja a megoldást.
Tehát a probléma: Megvásárlása után 2-3 nappal érdekes tüneteket kezdett mutatni magán az acer. Minden video/audio lejátszás akad, recseg. Pontosabban: elindul a kiválasztott média, fut egy pár mp-ig aztán lelassul, elkezd recsegni, szinte megis áll, majd újra tökéletes. Ezek a lassulások sűrűbben-ritkábban, de mindig jelen vannak. Először gondoltam vmi gond lehet a vista-val, vmit rosszul tettem fel. Reinstall vista, a probléma fennáll. 2 honapig nem voltam otthon...nem nyultam hozzá. Majd tettem rá XP-t hátha csak a vista-val rakoncátlankodik. Sajnos nem. Apu ismereső tett rá kodeck pack-ot (hogy minek nem tudom), nem hiszem h ez lenne a gond, hiszem VLC vel is szaggat, + Youtube egyéb flash videók akadnak.
Tehát most ott tartok hogy van egy gyárilag Vista-s gép, XP vel feltöltve, K-lite kodeck pack-kal, miegymással...Nagyon szép csak ne keljen rajta videot nézni-...
Ha bárkinek bármi ötlete javaslata van a problémával kapcsolatban, amint tud írjon.
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- 3D nyomtatás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Négymagos Dell Latitude 3190 2-in-1 érintőképernyő laptop 360 fokban forgatható
- Lenovo ThinkPad T520 Intel Core i5-2540M 8GB DDR3 120GB Samsung SSD laptop
- Dell G3 3590 notebook (9300h,1660 Ti,16GB)
- Újszerű vékony és könnyű ÉRINTŐS Lenovo X1 Carbon (Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD Windows11)
- ASUS ROG Strix G15 Gamer Laptop újszerű állapotban, dobozával.
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i7-6GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Thermalright Hyper Vision 360 UB ARGB White AIO vízhűtés eladó!
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Újszerű állapot, hajlítható csúcstechnológia 12/512 GB Gyári garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest