Új hozzászólás Aktív témák

• Cs***

csendes tag

válasz -motika- #6680 üzenetére

Az enyém szerintem hasonló gép. A gombelem egyszerű helyen van. Ahol a RAM-ok vannak, azt a műanyag borítást kell levenned (az aljának a közepe ez), 2 db csavar tartja és el kell csúsztatni. A gombelem a foglalatban van az egyik merevítő műanyag takarja el egy picit. Mini csavarhúzóval nyúlj alá az elemnek ott, ahol éppen nincs tartó szürke műanyag rész, és kipattan az elem. Fontos, hogy a gép feküdjön vízszintesen az asztalon, különben bele fog esni a gép belsejébe az elem, azután rázogathatod, mire kijön.
    Szerintem amúgy az elemnek nincs ehhez köze, az a bios memóriához kell. Neked a videokártyád nem bírja a grafikát. Vagy rossz, vagy eleve kevés MB, nincs gyorsítód. Szoftveresen újratelepíteném a driverét, az egy jó szokás és 80 %-ban meg is oldja a gondot. Ha más hibát is találsz a grafikában (képen) akkor cserélni kell sajna a videokártyát. (Persze feltételezem, hogy nem integrált van benne.)
    Laptopokba nem igen nyúltam bele még mélyebben, de működés szempontjából az asztali is kb. ugyanaz.

Új hozzászólás Aktív témák