Új hozzászólás Aktív témák
-
BénaNyurga
aktív tag
3A22 jelzésű BIOS Acer FTP oldaláról
Ebben benne van a BIOS file is ha csak az kell!
-
"Amiket én gyártok, azok kb. 6 Joul energiát képesek eltárolni 10KV-on. "
Akkor ez olyan mint a tangabugyi, vagy a láncfűrész. Ha nem figyelsz meg az ujjad a pits@ba...
"kinti villanyoszlopra hogyan csatlakozik az egész áramkör. A tévét sajnos (így) nem tudtam javítani (húztam onnan el gyorsan)"
dikk, mer' rohádt rásszistá vágy!! -
Cs***
csendes tag
Na de ami engem most a legjobban érdekel:
Acer 3630 ZL6-os alaplap
Pendrive-ról hogyan tudom elindítani? Adott egy ZL63A22.WPH -m. Ebből hogyan lesz dos-os bios FAT32-es formázású pendrive-ra???? Mit kell átnevezni? Hogyan? Mire?
(Phoenix cucc lenne a könyvtárban, de az csak frissítésre jó) -
Köszönöm
" a tápfesz kondikat egy ellenálláson keresztül kötelező kisütni mielőtt matatunk a készülékben."
Ez kizárólag szakiknak: egy 220V-os 100W körüli villanykörte is megteszi; két kábel rá, rendes zsugorcsöves szigetelés a fém részére (foglalat menetre) vagy szigszalaggal rendesen betekerni és így már be lehet támadni a pirulás üvegcse méretű kondikat (de többször érdemes, mert egy kicsit mindig "visszaéled" pár másodpercen belül) -
Cs***
csendes tag
Szóval nem jó típust mondtatok. Nem Aspire 3000 a gép. Abban ZL 5 alaplap van. Ebben viszont ZL 6. Vagyis ez a gép akkor Aspire 3630. Ennyit ki tudtam deríteni szétbontás után.
A gép össze van rakva újra.Minden táp jó, ilyen jellegű hibát nem találtam. Kellene egy bios, amit pendrive-ra tudok tenni. A trükkös kombináció alapján látja a pendrive-ot, olvasná is, már csak megfelelő bios fájl kellene rá. Az Acer honlapján csak Win-es frissítést találtam. Az meg nekem most nem oké sajnos. -
Dell XPS
veterán
Az igazság az, hogy alapjavítással nem foglalkozom, ergo amennyiben ezt észlelem, tovább passzolom, mert ez szinte "külön" szakma, nem részletezném.... korrektül bevallom Neked, hogy találkoztam ilyennel, amikor mégis az integrált VGA volt a probléma..2-3%
Azt el tudom mondani természetesen, hogy ilyenkor általában kontakt hiba lép fel, és ezért tud sajnos megvalósulni a házilag való rásütés. A korrekt megoldás csak megfelelő eszközökkel végezhető el, hiszen ennyi érintkezőt megtisztítani, majd visszaforrasztani úgyhogy ne változzon az ellenállása az képtelenség..
-
Szia!
SiS chipset-es gép, amire nem jellemző, hogy komolyabb baja lenne. (pl. BGA)
Olyan titkot árulok el amit senki sem tudhat kettőnkön kívül!!
-Vedd ki a gép akkuját (ha rossz akkor is)
-Húzd ki a töltőt belőle.
-Próbáld meg kivenni a RAM-okat, azokat az arany színű érzékelőknél megradírozni egy puha radírral, majd visszatenni.
-Visszadugni a töltőt és próbálni egy indítást.
Ha ezzel nem jártál sikerrel, akkor porrá szét kell szedned, és a CMOS elemet kicserélned...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook Pro 13" 2020 / Intel i5 / 16GB / 1TB + ajándék tok
- Lenovo Thinkpad T14 G5 - i5-125U, 16GB DDR5, 512GB, 14" IPS, MAGYAR bill. - 3 ÉV GARANCIA
- Apple MacBook Air 15,3" M2 (2023) 23 Ciklus - 100% akku , 8GB, 256GB (MQKR3MG/A) Ezüst - MAGYAR
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo Yoga C630 notebook 4K UHD 15,4" kijelző i7-8550U/16GB ram /128GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest