- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- MILC felhasználók szakmai topikja
- OLED TV topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
jhonny125
csendes tag
Sziasztok!
remélem valaki tud segíteni)
a probléma a következő
Van egy MSI cr640 laptopom ami most eléggé meghalt..sehogyan sem tudom megoldani gyakorlatilag semmit nem találtam msi fórumon sem erről, de hasonlóról sem.
windows 7 van rajta, bootolható pendrivot készítettem, majd utána ujrainditás után összeomlott hiányzó bootmgr hiba,
(itt lehet h én csesztem el valamit) ez eddig még ok lenne, volt már hozzá szerencsém viszont a nagyobbik gond hogy elméletileg van a laptopon egy timestamp funkció ami adatvesztés stb ellen letudja zárni a vinyót, valószinuleg ez sikeresen bekapcsolt és lezárta (habár nem tudom biztosra csak másra már nem tudok gondolni), ennek utánajártam msi fórumon fenn volt egy iso fájl ennek a funkciónak a feloldására a szokásos instrukciókkal, bootolás a cdről és a probléma megoldva.
Viszont nálam a bootolás annyiban kimerul hogy bármit csinálok addig jut a laptop hogy hiányzó bootmgr és ujrainditás ...semmire nem reagál, biosba nem tudok belépni ebből következik hogy nem tudom átállítani sem a cdről bootolást szóval fogalmam sincs hogy hogyan tudnám használni az msi unlock cd-t.
Próbáltam már mindenféle windows cd-t, recovery cd-t, gyári cd-t, de semmi.Valakinek van valami ötlete esetleg? eléggé fontos lenne, szervizbe nem tudom most elvinni egy ideig sajnos...
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali játékos kérdések órája
- Háztartási gépek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro M1 13" 2020 16GB RAM 512GB SSD
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- LOQ 15IRH8 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest